Restaurant Casa cu Tei (Rosetti)

Vizualizari 13.787 Vizualizari 
Comentarii 34 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 82 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt43295

Casa cu Tei din Rosetti e un mic restaurant putin arogant, insa nu intr-atat de mult incat sa-l ocoleasca clientii. Salasuieste de prin 2006 la parterul unei case de pe strada Caimatei, chiar langa Piata Rosetti, intr-o bucata inca frumoasa si cu farmec a Bucurestiului. Are trei sali mici si intunecoase, in care nu cred ca intra nimeni, nici vara, dar nici iarna. Toata lumea sta pe o terasa acoperita in curte, care e facuta sa ramana deschisa si iarna. Din cauza asta e destul de intunecoasa si ea, iar vara nu ai deloc senzatia ca stai afara. Amenajarea e rezonabila, si in interior si pe terasa. Meniul e destul de lung, si cred ca se mandresc cu asta, pentru ca au si numerotat felurile: 118 + 12 deserturi. Cele mai multe sunt mancaruri romanesti, insa o buna parte din meniu e si cu diverse alte feluri, mai ales dinspre bucataria italiana. Noi am ramas putin fara replica atunci cand am vazut cum ne-au adus niste mancaruri despre care nu ne-ar fi trecut prin minte ca pot fi puse pe platouri mari, de restaurante de lux, cu aranjamente sofisticate si pretentioase. Cred ca si cei de la Heritage i-ar invidia pentru felul in care au reusit sa puna in echilibru niste carnati de supermarket cu o varza calita si mamaliga, inconjurate de niste arabescuri din sosuri colorate pe post de ornament auxiliar. Mancarea nu e rea, dar nici cine stie ce, daca vorbim doar de gust. Noi am luat 8 feluri, dintre care unul a fost destul de bun (o pastrama cu mamaliga), cinci asa si asa, iar doua de lasat in farfurie daca nu esti foarte infometat. Preturile sunt ceva mai mari decat la alte restaurante cu mancare similara. Chelnerilor li s-a interzis cu strictete sa zambeasca sau sa arate niste sentimente umane - cu exceptia unei fete, care a incalcat consemnul la vederea unor copii mici in zona. Politetea aceea de lemn pe care o afisau statea ca nuca in perete pe fetele, in gura si in gesturile lor, mai bine o lasau balta si se purtau asa cum au fost lasati de la natura, sunt sigur ca i-ar stingheri mai putin pe clientii jenati. Nu e de mirare un astfel de serviciu la Casa cu Tei, pare sa fie exact pe masura detinatorului locului, fiindca e cel mai necioplit patron de restaurant cu care mi-a fost dat sa vorbesc. Totusi, locul nu duce lipsa de clienti, am vazut destui pe terasa-cam-neterasa, si unii pareau chiar obisnuiti ai locului, probabil locuitori ai zonei. Casa cu Tei e, deci, un restaurant rezonabil de proximitate, pentru care nu multi cred ca ar gasi suficiente motive pentru a-l pune pe vreo lista cu restaurante preferate din Bucuresti, fie ele pentru bucataria romaneasca, pentru cea internationala, pentru decor si atmosfera, ca sa nu mai vorbesc de serviciu... (GB)

Localizare Restaurant Casa cu Tei (Rosetti)

Caimatei 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Locatia este centrala, zona Rosetti. Usor accesibila. Personalul zambitor. Preturile sunt bune. Mici spre medii, comparativ cu alte restaurante de gen. Mancarea este foarte buna, se vede implicarea tuturor celor cu experienta in bucatarie. Interiorul este placut si mediul linistit. Recomand pentru iesiri cu familia sau la fel de bine pentru intalnirile cu colegii.

Reply

Acum un an mi a fost recomandat acest restaurant de catre o prietena. Recunosc ca înainte sa ii trec pragul m am informat si am citit multe recenzii, unele negative, altele pozitive. Cand aleg un restaurant doresc ca mâncarea sa ma surprindă, sa găsesc ceva original in farfurie atât ca aspect, cat si ca gust. Si din fericire asta am găsit la Casa cu tei: feluri de mâncare in care se pune pasiune, care nu este servita de dragul de a fi servita. Principiul acestui restaurant este CALITATE si nu cantitate. Poti mânca preparate din peste sau fructe de mare care nu au prețuri exagerate. Încercați Tocănița japoneza, pastele cu somon (cu bucăți de somon, nu doar urme), spaetzle cu berbecuț…adevărate explozii de gust si delectare vizuala, care vin cu un soi de originalitate si pasiune evidente. Nu imi pare rău deloc ca am încercat acest restaurant si ma bucur ca am avut deschiderea de a-i trece pragul in ciuda recenziilor negative care ar putea speria pe cei slabi de inima. Daca ești intr o companie care iti face placere si mănânci o mâncare gustoasa, de ce altceva ai mai avea nevoie intr un restaurant? Amicilor noștri pe care ii invitam acolo le spunem: “vreți sa mâncați sau vreți sa mâncați bine?”. Recomand tuturor sa încerce acest restaurant si apoi sa tragă propriile concluzii.

Reply

    Va recomand sa scrieti mai putin data viitoare. Stilul compunere nu este deloc credibil. Nu va ajuta… Se observa ca este scris la comanda. Va rog sa cititi comentariile: Andreei, Iuliei si Stefaniei, veti observa ca sunt in acelasi stil.

    Reply

Am fost acolo de vreo 3-4 ori, totul a fost ok, chiar peste media localurilor romanesti.

Reply

Preturi nesimtite!

Reply

Cei care vor sa stie cum este Casa cu tei cu adevarat sa citeasca atent comentariile pozitive. Au cam acelasi stil, este clar ca au facut campanii de promovare si platit postari pozitive. Obisnuiam sa frecventez acest restaurant insa dupa 2 incidente absolut halucinante am decis sa nu mai calc pe acolo. Primul incident a fost o plata cu cardul. Inainte sa-mi aduca nota de plata, chelnerul mi-a aratat un bon cu suma totala, pe care am platit-o cu cardul. Acasa am constatat vreo 5 bauturi in plus, cam 25 lei. Nicio persoana nu bause cola la masa dar pe nota aparea. Am sunat au negat… asta e. Al doilea incident il are ca protagonist pe “patronul” restaurantului. La rugamintea de a ne servi un tort special cumparat din afara restaurantului, mi-a pretins 50 lei. Omul asta este foarte agresiv si nu are pic de respect pentru clienti.

In concluzie… daca va doriti ca seara la restaurant sa nu fie neplacuta mai cautati, sunt destule variante.

Reply

Cea mai buna mancare de calitate din Bucuresti. Un loc in care intelegi si simti cu adevarat ce reprezinta conceptul Slow Food. Restul (descrierea) nu le pot interpreta decat ca pe rautati cu scop comerciar ale unui redactor care isi pierde orice credibilitate.

Reply

Aproape de inima Bucurestiului, usor de gasit, dar ma ales de placut de la prima degustare, Casa cu Tei ajunge imediat pe placul tau 😉 Cel putin, mie asa mi s-a intamplat! Am fost placut surprinsa sa gasesc in sfarsit un local in Bucuresti unde pot gusta preparate din fructe de mare atent pregatite, paste al dente cu sosuri consistente, supe crema inedite care m-au cucerit iremediabil (trebuie sa incercati supa crema de ceapa <3). Poate ca nu e cel mai atractiv restaurant din punct de vedere al aspectului, al aplasarii, insa bucatarul de acolo chiar stie sa gateasca! Recomand cu draga inima 😉

Reply

Restaurantul “Casa cu tei” este unul dintre acele locuri in care merg cu placere. Totul este foarte bine pus la punct, personalul foarte politicos, iar mancarea DI-VI-NA! La fiecare masa pe care o servesc aici raman surprinsa de gustul preparatelor si placut impresionata de atmosfera. Recomand cu caldura acest loc, mai ales ca in aceasta perioada teii emana un miros desfatator pentru o seara relaxanta de vara, alaturi de mancare, bautura si muzica buna.

Reply

Buna,
Eu am descoperit Casa cu tei la recomandarea unei prietene, cam acum un an. De atunci mi-e imposibil sa ma gandesc la un alt restaurant unde sa ies . Fie ca vreau doar sa mananc ,fie ca vreau sa organizez un eveniment mai mare tot le ei ajung. Fac asta pentu ca imi place atmosfera de acolo, pentru ca se ocupa de evenimentul meu cu profesionalism iar mancarea… ei bine mancarea este exceptionala!

Reply

Salutare
dragilor, cat de usor este sa acuzi, sa jignesti, sa faci rau. Ne pricepem de minune sa criticam, la asta nu ne intrece nimeni…
Cred ca fiecare moment trebuie privit ca o experienta.
Eu sunt o clienta fidela a Casei cu Tei si merg acolo de fiecare data cand vreau sa ies la restaurant, desi oferta este foarte vasta. Aleg sa mananc acolo pentru ca am incredere totala in Chef Mihail. In ceea ce priveste gustul, prezentarea si diversitatea preparatelor lui, nu m-a dezamagit niciodata.
Poate au existat si momente mai putin placute, dar am decis sa le trec cu vederea.
Asa ca fratilor, hai sa nu mai fim carcotasi! Nu ne place la Casa cu Tei, nu mergem acolo!
Am fost la Casa cu Tei si ne-am simtit bine, chiar si o singura data? Asta e de tinut minte!
Incercati sa nu va mai blocati in astfel de rautati, nu faceti altceva decat sa va pierdeti timpul si libertatea.
Eu voi continua sa merg la Casa cu Tei si recomand tuturor celor care nu au ajuns pana acum acolo, sa incerce experienta “Crima la Cina”. Este fabuloasa!

Reply

Salut,

personal ma simt foarte bine in acest restaurant, pe care il frecventez ori de cate ori am ocazia. Mancarea este senzationala iar sfaturile pe care le primesc de la Chef Mihail fac diferenta intre a intra in acest restaurant si a merge in alta parte. Cred ca este un act de mare responsabilitate si incredre faptul ca vine si se implica si vorbeste direct cu clientii. In plus propune de fiecare data lucruri noi, iar din acest motiv Meniul este doar o simpla referinta.
In plus ofera un raport corect intre calitate si pret. Recomand cu incredere!

Reply
Aleksandrina Mihaylova June 13, 2014 at 10:46 am

Sunt clienta restaurantului cam de un an. Ma simt foarte bine in acest local. In primul rand ca mancarea pentru mine este extraordinara. Ador pastele cu fructe de mare facute de bucatarul chef Mihail. Pentru mine el este un adevarat inovator in bucatarie. Deserturile lui sunt de o mare exceptie- tortul de mamaliga, tortul de Red Bull cu jeleuri de Jack Daniels, prajitura cu ciocolata curgatoare…Serviciile sunt ok, mie imi zambesc ospatari si apreciez faptul ca bucatarul chef vine la masa cu recomandari si imi prepara de fiecare data ceva dupa starea mea pe moment. Ma sfatuieste si tine cont de gusturile mele. Nu stiu cum sta cu nervii, dar mie mi se pare un om de foarte bun simt, principal,politicos si un mare maestru in bucatarie. Asa se vede si se simte din partea mea- al clientului. Cred ca am scris prea multe laude, dar recunosc ca pe mine m-au castigat ca si client fidel si mi se pare nedrepte comentariile rautacioase de mai sus. Sa continui cu ambientul. Eu sunt fascinata de terasa racoroasa, de peretile acoperite cu poze din Bucurestiul Interbelic, de florile bine intretinute din local si de mirosul de cei doi tei care cresc in gradina restaurantului.
Eu recomand cu caldura restaurantul. De un an decand il vizitez nu m-am saturat sa incerc noi si noi preparate, si daca sunteti iubitori de mancaruri de peste, vita, paste si deserturi inedite cred ca trebuie sa incercati bucataria de la “Casa cu tei”. Mai mult de atat, am 3 copii care sunt fascinati de restaurant si de Chef Mihail, care ii rasfata de fiecare data cu delicii. @ dintre ei vor sa devina bucatari ( ca Chef Mihail) cand vor fi mari.

Reply

    Citesc acest comentariu si ma ingrozesc. Este jenant ca cei care citesc sa creada ca e scris de un client obinuit. “@ dintre ei vor sa devina bucatari ( ca Chef Mihail) cand vor fi mari.” este de un penibil jenant. “decand” se scrie de <> cand. Bucatarul ii prepara ceva in functie de starea de moment :) deja devine hilar. Deci Aleksandrina Mihaylova ne dam seama ca esti un fals… Incercati sa postati comentarii mai inteligente.

    Reply

Eu frecventez acest restaurant de cativa ani si as avea o parere buna, insa patronul, care este si bucatar, este o fiinta dezagreabila, complet nepoliticoasa si extrem de aroganta, ceea ce anuleaza toate punctele bune ale acestui restaurant.
Am facut o rezervare azi la pranz pentru o masa de 10 persoane, pe
terasa, insa in final s-au strans 12 persoane. Desi se puteau lejer
aseza 12 persoane la masa de 10 rezervata, chelnerul nu a vrut sa ne
lase sa ne asezam la masa rezervata, pe motiv ca “nu au voie” (nu am
inteles exact de ce, cat timp noi suportam eventualul discomfort de a
ne inghesui…) si ne-a poftit in partea din interiorul cladirii, unde
noi nu voiam sa stam, pentru ca era mai mic spatiul si era mai
neplacut pentru nefumatori.

Asta nu ar fi fost totusi o problema, insa, neajungand la niciun acord
cu chelnerul, a intervenit patronul bucatar in cauza, care ne-a abordat
extrem de agresiv in ciuda faptului ca noi ne-am comportat in
continuare foarte civilizat incercand sa gasim o solutie, cu replici
de genul “comanzi tu pe banii mei?”, “faci misto de mine”?” si altele
similare….

Explicandu-i ca se intampla ce se intampla fiind in joc eventual banii
nostri, nu ai dumnealui, am plecat.

Nu este prima oara cand avem conflicte cu acest restaurant, insa nu am
depus nicio plangere pana acum (la un moment dat, ne-au adus la
delivery niste portii infime de mancare si le-am reprosat si am avut
parte de exact acelasi comportament din partea respectivului bucatar
grizonat, care a tipat si a comentat printre altele ca “s-a saturat ca
tot timpul sa aiba clientii dreptate”, ceea ce ma face sa ma gandesc
ca se tot depun plangeri la adresa lor.). Deci pare ca acest
comportament este uzual pentru domnul in cauza, care, chiar daca nu ai
conflicte cu el, pare ca are o problema cu nervii, pentru ca mereu
cand mergeam acolo il aud urland in bucatarie la chelneri. Acum clar nu mai calc, le-am facut si plangere, sper sa le dea cineva peste bot…

Reply

BUNA ZIUA,am citit si e cu stupoare cele povestite de cei care se erijeaza in STAPANII NOSTRI,lucrez in bransa asta de aproape 15 ani am lucrat chiar si in acesta VAGAUNA asa cum a fost numita de unii,cu acesti 2 manageri am fost coleg si la alte restaurante,acum haideti sa vii prezint putin pe cei 2,MARIAN a lucrat in restaurante de lux ca ospatar si bucatar are o vasta experienta in arta culinara,servi-nd mii de pasageri pe vasele de croaziera unde acolo intradevar sunt clienti adevarati care stiu sa manance si in acelasi timp sa si plateasca,despre calitatea produselor tin sa va informez ca acest BADARAN merge in fiecare dimineata la piata dupa care intra in bucatarie sa va gateasca dumneavoastra domnilor nemultumiti sa trecem la al doilea FRUSTRAT,accesta este un bucatar international si in accelasi timp un inovator in arta culinara,nu stiu in cate restaurante din ROMANIA bucatarul vine la masa clientilor sa-le povesteasca ce a creat in farfurie,vis-a vis de comentariile domnilor doctorasi nota lor de plata a fost egala c-am cu spaga de la o anestezie,i-as ruga sa nu vorbeasca de taxe neortodoxe ca ei sunt cei mai mari spagari si inumani.

Reply

    Salut, esti cam agramat… si lipsit de educatie. Putin imi pasa ca Marian este un bucatar/chef excelent daca se comporta ca un badaran…

    Reply
    Mariana Dimitriu April 28, 2014 at 1:50 pm

    Buna ziua,
    Tin sa va confirm opinia. Mie imi place in mod deosebit atat localul cat si personalul.
    Ca-mi place mie nu inseamna mare lucru, dar toate persoanele cu care am mers au revenit cu placere insotite de alti prieteni.
    Atat d-ul. Mihai cat si personalul au o atitudine politicoasa, nu slugarnica cum ar dori unii, sunt f. promti si gata sa-ti satisfaca orice dorinta culinara.Poate si noi ar trebui sa intelegem ca nu sunt servitorii nostri si platim ce consumam nu servitutea. Ce oferim-primim.
    Dar se stie ca toata lumea nu poate fi multumita.
    Cine vrea merge, eu cu inca 7 prieteni merg azi,cine nu…sunt atatea localuri in Bucuresti…
    Sa auzim de bine.

    Reply

    Cand vei ajunge la nivelul domnului Marian abia atunci sa comentezi.Ti-ai pus vreodata intrebarea”de ce se duce personal la piata d-l Marian”?-raspuns:pentru ca in restaurantul dnului sa ajunga produse de inalta calitate.Problema ta nu este restaurantul,ci doar ca ai fost dat afara ,motivul:FURT.Multumeste-te ca ai reusit sa te angajezi in alta parte.Managerii astia chiar pun suflet in ceea ce fac,iar experienta dumnealor demonstreaza totul.Faptul ca restaurantul functioneaza de 10 ani cu clienti fideli chiar de 10 ani darama toate rautatile tale.Asa ca,fi mandru ca ai lucrat aici si ai invatat multe lucruri bune si utile in viata.Ti-au dat o paine buna si tu…RUSINE.

    Reply

      …”la nivelul domnului Marian”! WOW! Un SuperIntelectual, un Gigant in materie de arta culinara pe care a dus-o pe culmile excelentei, nu? …Cam asta vrei sa spui, Ioana, nu-i asa? …Sunteti jalnici, atat tu, cat si “patronul” ingamfat, necoiplit, badaran, etc…..

      Reply

    bucataria cu cei 7 ani de acasa sunt lucruri diferite. sa stea in vagauna lor sa toace ceapa.

    Reply

      Draga domnule frustrat,’toaca si tu ceapa’,daca mai ai timp dupa ce toci frunze la caini.Persoane de speta voastra ar trebuii sa manance doar hamsie prajita in ulei neschimbat de un an.Probabil astea va sunt gusturile…7 ani de acasa toti avem,dar cand avem in fata oameni cu caracterul dvs.,clar mai pierdem din ei.Mancati sanatos hamsia prajita si lasati oamenii adevarati linistiti!Va recomand, noul meniu de la Restaurant Casa cu tei, este demential!

      Reply

Nu stiu daca sunteti rude,sau prieteni,toate comentariile negative sunt adevarate…acum sunt 2 badarani ,pentru ei clientul e fraierul care ii ia banul. Personalul e torturat de acesti doi badarani,iar pe clienti nu dau doi bani. Sunt niste frustrati…..a sa nu mai zic cat fura statul,sau produsele care sunt congelate ….o cocina,o vagauna,o mizerie….

Reply

Sunt in asentimentul d-lui Dobrovicescu.
Merg la acest restaurant nici des, nici rar si intotdeauna m-am simtit bine. Spre deosebire de d-na Nemultumita am remarcat amabilitatea personalului, dar…primim, de regula, ce dam si dupa tonul persoanei cred, fie-mi iertat, ca este mai greu de multumit…

Reply

Pentru toate persoanele neavizate si pacalite de aspectul dragut si linistit al al restaurantului. E linistit pentru ca isi alunga toti clientii prin comportamentul aberant si badaranesc al insusi proprietarului, care considera ca iti face o favoare ca te primeste. Nu cunosc notiunea de client, el si “emploiatii” lui de duzina, nu au habar de politete (nu exista notiunea pentru ei) si mai fac si gainarii, inventand taxe ilegale, incarcandu-ti nota de plata cu produse pe care nu le-ai comandat…Probabil asa considera ei ca se salveaza de la faliment spre care care se vede ca se indreapta in pas voios. Nu pot sa exprim in cuvinte modul meschin, lipsit de orice profesionalism al angajatilor si patronului in seara de 19.04.2013 fata de cei 10 clienti, care de fapt le umpleau restaurantul …pustiu pentru o seara de vineri seara…Este inadmisibil sa inventezi taxe de moment (evident care nu figureaza nicaieri), aproape sa sari la bataie pentru un protest justificat fara sa incerci sa dialoghezi cu clientul respectiv. Sigur exista OPC-ul, politia si alte modalitati de a face reclamatii, vor fi si astea, dar mi se pare mai corect ca orice client potential sa stie ca isi va pierde calitatea de client si eventual va fi jignit/batut in acest restaurant pentru ca isi cere drepturile. Traim intr-o tara europeana si nimeni nu trebuie sa accepte comportamentul marlanesc al unor patroni inchipuiti. Si da domnule patron inchipuit, exista sintagma clientul nostru este stapanul nostru si daca nu respectati aceasta regula nu sunteti decat o carciuma ordinara…

Reply

    Confirm cele intamplate. Mi s-au adresat cuvinte jignitoare si am fost dati afara intr-un mod necivilizat.
    Va recomand sa tineti cont de aceste comentarii. Sunt scrise de fosti clienti fideli. Casa cu tei a fost restaurantul meu preferat…

    Reply
nuimiplacesaimidaunumele November 28, 2012 at 8:34 pm

Am fost de mai multe ori in acest local si intodeauna m-am simtit bine. Este drept, nu prea imi plac restaurantele deschise in case vechi cu camere maricele pentru o casa dar mici pentru un restaurant. Nu le poti numi insa mici si intunecoase iar casa nu este batraneasca cum spunea cineva pe aici ci boiereasca. Eu am fost de fiecare data seara, si camerele erau bine luminate si arateu foarte bine. Nu sunt un cunoscator in arta culinara insa ce am mancat mi-a placut. Personalul a fost de fiecare data cald si politicos. Nu fac aici recomandari insa eu sigur ma voi mai duce acolo.

Reply
Un clinet nemultumit June 3, 2012 at 12:42 pm

Desi cel mai probabil comentariile negative sunt cel mai frecvent intalnite, acest local le merita pe toate.
Interiorul – trist, o casa batraneasca reamenajata, o terasa de birt cu miros de tei. WC- uri de camin la comun (sa auzu sursurul celui din cabina alaturata). Amenajarea austera nimic complex. Un fel de casa bunicii dupa un face lift.

Staff – chelnerul nostru a fost placut, glumet si pozitiv dar fara a fi deranjant. Aici nu am ce sa zic

Mancare – e… aici e baiul. Am fost un grup am comandat mancaruri diferite si destul de scumpe. LA preturile pe care le practica te astepti la un inceput de arta culinara. Din nefericire nu e cazul, mancarea e simpla, prost prezentata, putina. Din punctul meu de vedera eu ma las pacalit de 2 lucruri cantitate mare sau prezentare deosebita. Nu e cazul aici.

Preturi – mari, nejustificate.

Concluzie – nu recomand, nu o sa mai revin, nu mi-a facut placere. Depinde ce vrei, pentru mancare mergi in alta parte daca vrei sa bei o bere si sa stai la taclale cred ca totul e bine.

Reply

Sa nu uit; o alta colega (oferta pentru vouchere a fost promovata si am achizitionat-o de la serviciu , din spital) a primit friptura comandata dintr-o carne care avea un miros greu!nu va spun cat era de indignata, a doua zi la serviciu , mai ales ca a fost tratata mizerabil cand a semnalat ospatarului!EVITATI, DACA TINETI LA BANII DVS SI LA MODUL IN CARE DORITI SA FITI TRATATI!
Cu un lucru din ceea ce a scris dnul Dobrovicescu sunt de acord…. nu cred ca exista “azi n-au locuri”, …la modul cum se poarta localul este gol, nesperat de gol in zilele de weekend(la fel de gol era si cand a mers colega!)…atat de gol incat isi castiga existenta, probabil, incercand sa–i fraiereasca pe putinii clienti care le trec pragul!
Sunt atat de multe localuri deosebite in Bucuresti, incat chiar nu merita sa va stricati o zi frumoasa PUNANDU-va nervii la incercare la CASA CU TEI!

Reply

Probabil comentariul de mai sus a fost scris de cineva din personalul localului.
Sincer, va sfatuiesc sa EVITATI!Ciudat , domnule , ca daca tot ne-am intalnit in data de 6 mai 2012 la acest local , nu ati amintit tot circul la care (daca ati fost prezent acolo in aceasta zi) ati asistat.
Concret; am facut rezervare la acest local, pentru a-mi sarbatori ziua de nastere, kimpreuna cu parintii si soacra.Ne-a intampinat o dra cu o figura acra , careia i-am spus ca la plata vom folosi vouchere neomax (agreate de restaurant, care ofera o reducere de 50% din pretul afisat, pentru mancare).Am rugat-o pe dra sa ne lase sa ne consultam ce vom servi si sa vina in 5 minute.Tatal meu nu avea ochelarii cu dumnealui si doream sa putem hotari in liniste.Proasta alegere!Dra era instruita sa nu plece fara comanda de bauturi…a insistat, tatal meu a comandat 100 ml de coniac , romanesc…cand i-am spus ca va costa 100 de lei (100 ml de coniac!) m-a rugat sa merg sa anulez comanda!De aici au inceput problemele!S-au comportat miyerabil…iar ,,chelnerul shef…ce pui de shef o fi fost el acolo,,,a venit cu o mutra aroganta….CE POLITETE?CUNOSC DUMNEALOR SENSUL ACESTUI CUVANT? si ne-a spus ca nu accepta voucherele pentru ca nu am spus de la inceput.Am ramas muti de uimire!Prostiti pe fata!De cand regula aceasta?…Raspunsul :”Pentru voi de azi, ba!Ce veniti voi cu vouchere luate cu un milion sa-mi faceti mie regulile in local?Nu vi le accept!Si hai,chemati politia, daca nu va convine!Mergeti la aia de la care le-ati luat (partenerii lor, neomax a eliberat vouchere pe care sunt trecute restaurantele partenere…oriunde am fost nu am patit asa ceva!)Am platit nota :400 in loc de 250. ron!vom instiinta “neomax”grup ,dar lasand la o parte paguba materiala, ramane gustul amar : pe banii nostri, in loc sa ne simtim bine, am fost umiliti , tratati cu apelativul”politicos”,BA!…tatal meu, un om in varsta , impins de ospatarul sef , cand s-a ridicat sa ii arate voucherele…intr-un cuvant JAPCA si JIGNIRI.Culmea este , ca ceilalti ospatari taceau, terorizati, parca , de acest ANIMAL cu fata umana!!!Acesta o fi patronul…? Ca se lauda ca i-a pus la plata pe ospatarii care au acceptat vouchere….!!!
LA POLITICOSI= LA PROST CRESCUTI , pentru noi!Ghinionul nostru probabil este acela de a avea , eu si sotul cate 6 ani de medicina in spate + niste ani in slujba sanatatii semenilor, iar parintii…tot intelectuali!Probabil daca am fi fost absolventi de scoala profesionala (si inalte studii in arta gastronomiei) ne-am fi purtat politicos…ca de la ospatar la ospatar!

Reply

    Din pacate am trait si eu o experienta asemanatoare. Badaranul care isi spune manager de restaurant, Dragan Marian, ar trebui sa gateasca la bucataria unei inchisori… acolo nu si-ar permite sa-si jigneasca “clientii”.
    Sper sa falimenteze in curand si noi, prin faptul ca ii informam pe potentialii clienti sa contribuim la asta.

    Reply
Lucian Dobrovicescu May 6, 2012 at 1:22 am

Foarte nedreapta povestirea de mai sus. O recitesc acum, dupa ce m-am intors de la localul cu pricina si nu-mi vine sa cred ca cineva de buna credinta a scris asa o cronica. Eu si sotia mea am poreclit localul “la politicosi”, pentru ca avem placerea sa primim rara substanta in doze placute la fiecare vizita. Am molipsit deja cativa prieteni cu aceasta porecla si inca nu am motive s-o schimb, personalul dandu-mi la fiecare vizita esentiala doza. Nu-l cunosc pe patron ca sa cantaresc cele spuse de recenzor, dar nici nu-mi doresc asa ceva, pentru ca nu vreau sa devin un protejat in mijlocul unor defavorizati, discriminarea pozitiva amintindu-mi prea tare de epoca comunista.

Recomand cu caldura localul celor care vor ceva in centru, cu mancare buna, nu foarte scumpa, nu foarte ieftina, dar mai ales celor care vor sa tina secret un local foarte central nu foarte aglomerat. Celor care au nevoie de un local fara pretentii de amintiri epice dar cu un standard de calitate solid, fara dansat pe masa alaturata sau fara “azi n-au locuri”, “La Politicosi” este o foarte buna alegere. N-as fi scris aceste randuri daca nu m-ar fi ulcerat nedreptatea recenzorului.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 + = ten



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,