Restaurant Casa di David

Vizualizari 84.774 Vizualizari 
Comentarii 19 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 126 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Autoportret

Pentru noi conteaza pasiunea. Pasiunea pentru mancare, pentru portelan de calitate, pahare elegante, design contemporan, traim pentru toate acestea.

Pe scurt27953

Un restaurant foarte bun, pe malul Herastraului, foarte bine amenajat si cu mancare buna si foarte buna. Multi il considera mai bun decat mi s-a parut mie in cele cateva vizite pe care le-am facut acolo. Evit sa revin pentru ca m-au indispus teribil cativa din personalul de acolo, de o aroganta pe care nu am mai intalnit-o decat in foarte putine locuri in Bucuresti (Jaristea , Balthazar si in inca vreo doua locuri). Ultima data cand am fost acolo (cand am scris si recenzia) am gasit chelneri mai rezonabili, insa nu suficient incat sa-mi stearga cu totul amintirile neplacute. Merita mers acolo cel putin o data pentru cine vrea sa-si faca propria opinie. Multi oameni de afaceri cunoscuti merg frecvent la Casa di David. Preturile sunt cam mari daca iau in calcul numai calitatea mancarii. Daca vrei sa platesti si pentru lac si ca sa vezi cine mai trece pe acolo (sau ca sa fii vazut...), poate merita banii, din cand in cand. (GB)

Pe larg

Acum mai multi ani, directorul din Romania al unei celebre companii multinationale (din acelea cu adevarat globale) a avut o disputa cu unii de la Casa di David, care i-au spus, sec, ca daca mai calca pe acolo ii rup picioarele. I-au spus in romaneste, insa directorului i-a tradus fata cu care era. Omul a ramas atat de socat dupa aceasta intamplare, incat a doua zi, cand a ajuns la birou, primul lucru pe care l-a facut a fost sa dea un comunicat in toata firma ca nimanui nu i se va mai accepta un decont adus de la acest restaurant. Unii au crezut chiar ca intelegeau de pe fata lui ca daca va mai auzi vreodata ca un angajat al companiei sale se duce la Casa di David, acest lucru va fi considerat o problema personala intre el si acel angajat. Mult timp dupa aceea, directorul a ramas obsedat de acest subiect si povestea ce i s-a intamplat ori de cate ori avea ocazia si oricui era dispus sa-l asculte. Cand i-a venit succesorul la postul din Romania (tot un strain), primul lucru pe care l-a auzit nu a fost despre piata sau despre companie, ci despre Casa di David... citeste tot
Recenzii & Articole

Au ars impreuna cele mai bune restaurante din Herastrau   
(May 2012)

In noaptea de 13 spre 14 mai 2012 doua dintre cele mai bune si mai cunoscute restaurante din Herastrau si din Bucuresti, Aqua si Casa di David, au ars intr-un incendiu de proportii. Focul se pare ca a pornit de la Aqua, despre care Evenimentul zilei scrie ca a ars aproape in intregime, si s-a extins...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Unde sa o duci la prima intalnire?   
George Butunoiu (Apr 2011)

Oana Totora, de la Umbrella for Two*, m-a rugat sa-i trimit un mic ghid spre indrumarea clientilor ei, pentru care clienti alegerea locului primei intalniri poarta o responsabilitate serioasa, foarte serioasa, de care depinde continuarea relatiei abia infiripate. Si, pe cale de consecinta, si restul...
........................................................................................................ citeste tot


Es menschelt in der Casa di David! Die Promis - Schänke der Stadt   
Alex Todericiu (Feb 2011)

Benotung: 8/10 „Der Knecht singt gern ein Freiheitslied des Abends in der Schenke. Das fördert die Verdauungskraft und würzet die Getränke“, so Heinrich Heine. Casa di David (geöffnet täglich zwischen 12:00 und 24:00 Uhr, geschätzte 100 Sitzplätze) am Herestrau – See ist ein Ort der ...
........................................................................................................ citeste tot


Asediul Casei di David    
George Butunoiu (Aug 2010)

Acum mai multi ani, directorul din Romania al unei celebre companii multinationale (din acelea cu adevarat globale) a avut o disputa cu unii de la Casa di David, care i-au spus, sec, ca daca mai calca pe acolo ii rup picioarele. I-au spus in romaneste, insa directorului i-a tradus fata cu care era. ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Casa di David

Șoseaua Nordului 9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Servire slaba, mancare mediocra, clienti dubiosi, peisaj frumos. 6/10

Reply

Atitudinea personalului lasa de dorit. Am vrut sa beau ceva impreuna cu niste prieteni si ni s-a spus ca nu putem ramane decat daca mancam. Asa ceva se practica in anii 90 in restaurante de jos nivel. La pretentiile pe care si le revendica aceasta locatie atitudinea personalului e josnica. NU RECOMAND!

Reply

Poate cel mai bun restaurant din Bucuresti.

Reply

Barman cu peste 5 ani experienta in tara si in strainatate , caut loc de munca
Tel 0735330432

Reply

Cum este posibil sa folosesti tubulatura de ventilatie din ALP drept cos de fum ? Am vazut-o scoasa in strada, pe interior este plina de grasime si in cateva locuri topita din cauza incendiului. Grasimea si funinginea se autoaprinde !!! Chiar nu-ai permit sa cheme un cosar autorizat sa le curete cosurile si hotele? Firma de asigurari trece cu vederea faptul ca a incalcat legea necuratand cosurile de fum ?

Reply

I have been to this place for our anniversary and every one was telling us we should go there. We book, we go and as soon as I enter I realized it was a wrong choice – the place was terribly smoky, worst then a train station in the middle of no-where in Russia in winter time!!! The waiters were in a bad mood that day. We seat right by the door, with people opening the door and leaving it opened and thus freezing!!! We finally order – the food was way too mediocre for a restaurant like this (I meant rated like it is). The waiter was in a terrible hurry and whenever poring wine would splash me – I still have a small dot of wine on that dress. A pizzeria in downtown is WAY better then this place. I am surprised at the rating. Sorry…..

Reply

am fost. ian 2012. locul arata foarte bine. nota 10. ospatarii ok, pt Romania. nu foarte veseli insa nici cum scriu cei de mai sus. nota 7-8. mancarea, ok. buna, insa nimic extraordinar. nota 7. preturile mari, prea mari pentru mancare insa in ton cu ambianta. per ansamblu o experienta placuta.

Reply

un loc in care sa te duci,sa te vada lumea ,dar…… un loc pentru oameni fara o cultura culinara.OVERRATED

Reply

Carcotasi au fost si vor fi destui si de acum incolo, insa locul geme de clienti si asta conteaza pana la urma. Da – preturile sunt mari (justificat), da – chelnerii sunt cam neciopliti (pacat), da – mancarea este excelenta! (bravo lor ca investesc in ingrediente de calitate si platesc bine bucatarii, pt ca altfel nu puteau pastra standardul). Nu am vazut nici interlopi cum se spune, nici fete usoare. Erau in principal oameni de business si nu era o masa libera!

Reply

    Iti mai indicam si noi citeva McDo-uri care gem de clienti, si citeva Shaormarii, daca tot zici ca asta conteaza pana la urma…. lol

    Reply

    E normal sa geama de clienti, dar depinde si ce fel de clienti. Din pacate Soseaua Nordului a devenit un magnet pentru personajele cu bani care nu fac cinste societatii (Becali, Becalizati, Manelisti, Manelizati, E. Udrea etc.). Pesonajele din aceasta categorie, care nu au bani de Sos Nordului, invadeaza marile centre comerciale Sambata si Duminca.

    Reply

    Singurul loc din oras in care se mananca la fel de bine de la deschidere pana in prezent. Bravo lor!

    Reply

A place too long overrated, I totally agree with Mike B. The quality of the food is average (prices are not), but the waiters are below any civilized standard. The arrogance displayed by them is incredible.

Reply

am intrat (si) aici prin toamna 2010…inca de la intrare lamentabil, mizerie, oameni murdari si neciopliti, mesele jegoase, mincarea veche si “fast food”, le-am lasat totul pe masa si am plecat la Cocosatul!…:)

Reply

Still one of the places to see and be seen. Good food but always the same problem: what’s up with the bottles of water disappearing from the table only to find out later that you’ve been drinking 4-5 bottles with 2 people?!! Seems to be part of their business model. Next time just count your bottles for fun:)

Reply

“Contrary to the comments….”, George.
There is no “IN contrary” in English!

Reply
George Demetriades March 8, 2011 at 11:04 am

In contrary to the comments above, I have been a customer of Casa since 2003. Although sometimes (once or twice) food served was not up to the usual standards, the rest of the times food and service were excellent. Prices, indeed they could be lower; however I do not think that this is a “no go” given the clientele the restaurant addresses. Currently I visit once every quarter , when business takes me back to Bucuresti and it is a very nice feeling to feel so welcome.

Reply

Acuma un an am avut una din cele mai proaste experiente posibile in acest local.
Intorcindu-ma in Bucuresti m-am hotarit sa revad citiva prieteni de lunga data si fiind cu trei amici, care sint si oameni de afaceri in tari anglo-saxone, am hotarit sa ii invit la aceasta dugheana, numita Casa di David.
Pe linga atitudinea patetica a personalului (caruia ma gindisem sa le dau la inceput un bacsis de Eu100, ceea ce mi-au dat ocazia sa nu o mai fac!) mincarea a fost de calitate submodesta.
Seara a fost salvata de umorul unui amic englez, care a reusit sa ne face sa ridem de situatia penibila in care eram.
Pentru cei care se reintorc in vizita in Ro este un loc de evitat, si incercati sa nu invitati pe nimeni acolo daca vreti sa va pastrati obrazul !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 × six =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,