Cafenea - Restaurant - Bar Chez Alain

Vizualizari 2.315 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt56418

Am intrat si am mancat ceva la Chez Alain, insa nu pot sa spun ca am inteles ce se intampla acolo si care e rostul acelui loc. In primul rand, ce scrie pe site nu are nicio legatura cu ca am gasit si am vazut eu. Pare sa fie un fel de cantina, insa nici de asta nu sunt chiar atat de sigur.

Chez Alain are un spatiu la parterul unei cladiri din spatele blocrilor mari de pe Calea Dorobantilor, la intersectia cu Washington. Arata ca un restaurant de provincie de acum 30 de ani, pe vremea lui Ceausescu, fara niciun concept, fara decoruri sau orice preocupare pentru imagine. Fum sa-l tai cu cutitul, cu toate ca singurii pe care i-am vazut fumand erau patronul si o cucoana de la masa lui.

Nu au decat «meniul zilei», adica o supa si doua feluri de mancare: pui cu piure si ciulama de pui cu mamaliga, la un pret fix de 20 de lei. Oalele cu cele trei feluri de mancare sunt puse in mijlocul cantinei in asa fel incat sa-ti poti lua singur, daca nu ceri sa te serveasca cineva in mod special. Mancarea e chiar de cantina, insa mai degraba de una studenteasca sau de saraci. Totusi, am vazut destui oameni care mancau acolo tacuti, in viteza, doar cat sa puna ceva in stomac. Singurul lucru bun (la) Chez Alain a fost serviciul, cu un chelner inimos si o fata care parea sa fie sefa pe acolo, zambitoare si foarte placuta. As fi pus o nota mai mare la servicii daca nu as fi aflat ca cel care te ineca in fum era chiar patronul.

Asadar, daca nu sunteti sarac lipit pamantului, ocoliti Chez Alain, daca nu vreti sa va scada stima de sine...

Localizare Cafenea - Restaurant - Bar Chez Alain

Calea Dorobantilor 127-129, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight × = 16Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,