Restuarant Chez Marie Garden

Vizualizari 13.241 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Gen. Berthelot 44, BUCURESTI


031.427.87.76, 0722.207.716

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Situat in centrul Bucurestiului dar totusi avand un cadru intim, Chez Marie Garden este restaurantul unde intotdeauna va veti simti minunat.

Pe scurt61806

Chez Marie Garden este al doilea restaurant al celor de la Chez Marie, care, dupa succesul cu restaurantul lor de la Gradina Icoanei s-au gandit sa profite de brandul destul de bun pe care au reusit sa si-l construiasca. Asadar, au luat casa de pe General Berthelot in care au incercat altii cu un restaurant inainte, Maxim, care nu a mers, insa. Casa e mica, fara etaj, intr-o zona inca foarte frumoasa a Bucurestiului, cu multa poezie, chiar vizavi de Biserica Popa Tatu. Interiorul e aranjat cu grija, insa fara nimic iesit din comun, e mai degraba clasic, « cuminte », putin auster. Gradina, insa, e atractia localului, « punctul forte », si mai ales curtea de joaca pentru copii din spate, o raritate la un restaurant din centrul Bucurestiului.

Meniul e foarte lung la Chez Marie Garden, mancaruri de toate felurile, bucatarie internationala. Mancare bunicica, insa nimic deosebit in ce am luat noi si, aproape sigur, la fel si cu felurile pe care nu le-am gustat inca. Preturile destul de mari, probabil ca e inclusa si contributia pentru jocul copiilor. Serviciul bun, cu multi chelneri care se ocupau de noi, fiind si singurii clienti intr-o zi de duminica.

Nu vad o diferenta mare intre fostul Maxim si actualul Chez Marie Garden, cel putin la prima vedere. Prin urmare, daca acesta va avea succes, nu mancarii i-l va datora. Oricum, succesul lui Chez Marie de la Gradina Icoanei nu cred ca-l va atinge. Sa vedem... (GB - iunie 2013)

Localizare Restuarant Chez Marie Garden

Gen. Berthelot 44, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Din pacate locul de joaca nu mai arata ca in poze, este neingrijit, iarba a fost candva verde si frumoasa. Mancarea decenta, ospatarii foarte prietenosi.

Reply

Mergeam mai des vara trecuta pe terasa apropiata de Sala Radio. Ambianta e foarte OK, curte, loc joaca copii separat , casa veche renovata; de mancare nu am fost niciodata prea impresionat dar in fine, mergea. Am fost acum ca 1 1/2 luna si a fost o catastrofa: calamari arsi ingrozitor (nu prea se puteau manca decat de amatorii de senzatii tari, banuiesc ca nici uleiul in care au fost prajiti nu fusese schimbat din vremurile bune) niste cartofi tot asa, aproape scrum si niste paste, cred ca cele mai ieftine posibile, cu cel mai ieftin sos de la conserva…a mai fost un fel, nici nu mai stiu exact dar cred ca nici nu mai are rost ca eu unul nu mai trec pe acolo.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + 4 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,