Restaurant Mandarin (Jolie Ville Pipera)

Vizualizari 7.306 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 87 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Explorati savorile exotice ale Asiei! Descoperiti autenticitatea unei atmosfere asiatice intr-un ambient specific chinezesc, acompaniat de aromele preparatelor intrigante si distinse. Mandarin – Asian Restaurant este locul ideal pentru descoperirea de gusturi noi, culori incitante si particularitatile lumii asiatice. Situat in incinta Galeriei Jolie Ville din Pipera – Baneasa, Mandarin va pune la dispozitie un meniu bogat ce cuprinde o varietate a mancarurilor bucatariei chinezesti cu deosebite accente tailandeze si indoneziene. Experienta in domeniul gastronomiei de profil de peste 10 ani recomanda Mandarin – Asian Restaurant ca unul dintre locatiile cu mancare asiatica de top, prezente in momentul de fata pe piata romaneasca.

Pe scurt66883

Mancare buna, bine facuta; curat, elegant; preturi mari

Mandarin e unul dintre restaurantele a la carte din Galeriile Jolie Ville din Baneasa - Pipera. Cred ca sunt doar doua astfel de restaurante acolo, acesta si Zigolini, un restaurant italian bun, care apartine aceluiasi patron, de altfel. Si se poate spune ca impart si acelasi spatiu la etaj, fiind unul langa celalalt si avand o zona comuna, fara ceva despartitor intre ele.

Mandarin e un restaurant asiatic, cu bucatarie preponderent chinezeasca, insa si cu ceva tuse thailandeze, indoneziene si ce o mai fi prin partea aceea de lume. E amenajat, asadar, ca un restaurant (extrem) oriental elegant, cu lampioanele rosii si cu alte decoruri specifice discrete. E foarte curat, neinghesuit, cele cateva mese sunt puse la distanta unele de celelalte. Mobilierul si tot ce e acolo sunt de calitate, un lucru bine facut.

Bucataria de la Mandarin e si ea la vedere, ca si la vecinul sau, Zigolini. Mancarea e ceva mai fina si mai ingrijita decat cea de la alte restaurante chinezesti, legumele si carnea in bucati mai mari, produsele par de calitate buna, toate. Supa thailandeza, in mod deosebit, a fost foarte buna.

Serviciul a fost bun, desi cam lent, am asteptat mai mult decat eram obisnuiti de la alte restaurante chinezesti. Preturile sunt destul de mari, la Manadrin poti ajunge sa platesti dublu fata de alte restaurante chinezesti obisnuite - e drept, cu mancare mai putin ingrijita si mai putin curate si elegante decat acest Mandarin. Clienti putini.

Restaurantul asiatic - chinezesc Mandarin de la Galeriile Jolie Ville din Baneasa - Pipera e, asadar, un restaurant serios, cu mancare buna si atent facuta, curat si elegant. Nu stiu daca asta ar fi de ajuns ca sa indemn un bucurestean care nu locuieste in zona sa faca un drum lung pana acolo, mai ales ca Manadrin e si un restaurant chinezesc destul de scump. (GB - iunie 2014)

Localizare Restaurant Mandarin (Jolie Ville Pipera)

Erou Iancu Nicolae 103bis (Jolie Ville), PIPERA,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 8 = fifty sixTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,