Restaurant Nan Jing

Vizualizari 18.191 Vizualizari 
Comentarii 20 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 866 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Gheorghe Manu 2-4, BUCURESTI


021.318.12.85, 0726 103 407

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28652

Am revenit la Nan Jing. Totul la fel: mancare buna, curat, ingrijit. Un restaurant chinezesc foarte bun in Bucuresti, printre cele mai bune, multi spun ca e cel mai bun restaurant chinezesc si cred ca nu sunt deloc departe de adevar. (CG - mai 2014)

-----------------------

Nan Jing e un exemplu remarcabil, aproape unic, de restaurant care a reusit sa-si mentina standardele (si clientele, in buna masura) timp de zeci de ani. Caci restaurantul Nan Jing e acolo bine-mersi inca de pe vremea comunistilor, iar fostii angajati sunt si ei toto acolo, si tot bine-mersi. Cine a auzit de vreun restaurant care sa devina din ce in ce mai bun pe masura ce trec anii? Si dintre restaurantele considerate bune la inceput, cate reusesc sa ramana l fel dupa multi ani? Foarte putine, asa ca oamenii de la Nan Jing au de ce sa fie multumiti. Mancarea e aceeasi pe care o stim dintotdeauna, de pe cand era singurul restaurant chinezesc din Bucuresti si cozile de la intrare erau lungi. Preturile sunt rezonabile, serviciul cu chelneri mai toti spre pensie e si el interesant, asa ca Mam Jing e un loc aproape de neevitat atunci cand vreti sa mancati o mancare chinezeasca (versiunea europeana). (GB - martie 2010)

Recenzii & Articole

Un incepator la Nan-Jing   
Silvia Caragea (May 2014)

Am primit invitatie de la Russenart Communications la o degustare de mancare chinezeasca insotita de ceremonia ceaiului la restaurantul Nan Jing, aflat la parterul hotelului Minerva inca din 1980. Cum sunt profana in domeniu, intrucat am intrat in contact cu aceasta bucatarie doar prin fast-food gen...
........................................................................................................ citeste tot


Seara chinezeasca la Nan-Jing, cu Rata Peking   
Cristian Gheorghe (May 2014)

Nu trec prea des prin restaurantele chinezesti, mi-e teama de sosurile agresive sau de mirodeniile care pot ascunde gustul a ceea ce se afla sub ele. Am capatat primele impresii despre mancarea chinezeasca in anii ’90 in America, unde lumea isi comanda acasa asa cum comandam noi pizza. Mi s-au ...
........................................................................................................ citeste tot


Marile restaurantele comuniste dupa 20 de ani   
George Butunoiu (May 2011)

Astazi scriu despre cum se simt in capitalism marile restaurante ale lui Ceausescu. Daca s-ar apuca niste sociologi sa prinda intr-un volum gros ce avem noi acum pe Restograf despre gastronomia post-Revolutie, si sa completeze apoi cu istoria comunista si cu cea antebelica a restaurantelor ...
........................................................................................................ citeste tot


Despre Topul Time-Out al restaurantelor bucurestene pe 2010    
George Butunoiu (Dec 2010)

La sfarsit de an, multa lume face retrospective si clasamente. Ieri mi-au cazut ochii pe un articol care spunea ca ”Revista Time-Out Bucureşti a premiat cele mai bune restaurante din Bucureşti în cadrul galei Eating & Drinking Awards 2010 care s-a desfăşurat în seara de 21 octombrie la ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Nan Jing

Gheorghe Manu 2-4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




A fost o data… cea ce a fost nu mai este. Mancare chinezeasca tradionala romaneasca. Preparate chinesti gatite de bucatari care nu au nici o legatura cu bucataria chinezeasca. Din ce mi-au spus ospatarii bucatarul chinez care tinea toata bucataria a fost restructurat. Asa ca numai numele a ramas de restaurantul asta care te curata si de bani la greu. Oare cat au platit celor de la Restograf ca sa le dea 5 stele? Pacat dar acolo eu nu mai intorc.

Reply

Acest restaurant pare a fi bantuit de tot felul de stafii: din epoca de piatra, din epoca primitiva, din epoca comunismului etc. Ospatarii nu au putut sa ne serveasca mancarea pe care am dorit sa o comandam. Motivul: nu mai au bucatar sef, nu mai au bucatari in general, cei prezenti, prea noi ca sa stie sa gateasca acele preparate. Ne-au recomandat altele. AM mers pe mana lor ca sa avem o seara buna. Ospatarul care ne servea la masa parea putin ametit. Foarte comunicativ, era in stare sa ne dea detalii despre tot ce misca in restaurant si hotel – doar ca atunci cand a inceput jalea legata de salariu si management prost, l-am oprit, ca sa nu empatizam cu nevoile lui si sa fim nevoiti sa mai lasam si bacsis. Mancarea a avut un gust execrabil: de talpa; nu era nicio diferenta intre felul servit mie si felul servit sotului meu, desi un produs se dorea a fi de pui si altul de vita. Apa servita mie a ajuns in parte in pahar, in parte pe masa si pe rochia mea. Ca deh, la ce calduri sunt m-am mai racorit. Servetul sotului meu era murdar. S-a miscat destul de repede ospatarul sa il schimbe cu unul de hartie. Ranced, uleios, fara gust, sunt cuvintele care imi vin haotic in minte ori de cate ori imi amintesc de experienta nefasta avuta la NanJing. In plus, o alta picanterie pe care o sa o am in vedere in viitor: sarea chinezeasca e monoglutamat de sodiu – putin cangerigena, putin toxica pentru organism. Ospatarul nu prea a stiut sa ne explice ce e decat cand a cerut detalii in bucatarie. Bucatarii au spus ca pun un varf de lingura la portie. Adica ceva mai mult decat maximul admis de lege pentru consum. Insa ce conteaza. A fost o seara cu adevarat de pomina. Fara bacsis, din pacate pentru bunul ospatar… Ma intreb totusi daca ospatarii asteapta bacsis, unde ajunge remiza din factura? ,,Iubitul” lor manager trebuie ca are mare grija de asta…

Reply

Am fost acum 3 zile si mancarea a fost de 2 bani, pe langa faptul ca am lasat cateva milioane care in alta parte nu facea mai mult de 250 de ron.

Valoarea acstui restaurant e umflata cu pompa!
Sunt mai mult decat dezamagit.
Am pentru prima si ultima oara!
Restaurant anost, servire haotica si cu chelnerii mai aveu si aere pe deasupra!
Mancarea a fost putina si nici nu ne-am saturat si portiile mici fata de preturi.
Serviciul sub orice critica.

NU RECOMAND SU NICI O FORMA!

Reply

mancarea e ok si servirea ireprosabila

Reply

Confirm si eu povestea cu tipsul de 10% pus pe bonul fiscal. Problema nu e asta, e bine ca e totul fiscal! Problema e ca ospatarii cred ca li se cuvine sa mai lasi inca 10% peste cei 10% deja inclusi in nota! Atmosfera “comunista” din cauza ospatarilor. Mancarea e medie,nimic spectaculos, portii mici ceea ce e chiar ciudat pt. un restaurant chinezesc. Nu recomand. Sunt multe alte variante ok unde nu trebuie sa lasati 20% spaga pt o servire mediocra.

Reply

Mancarea buna, serviciul…habar n-am, caci intr-un restaurant gol am ramas un pic cu farfuriile golite pe mese, dar nu aveam mari asteptari. Socanta a fost nota in care inclusesera deja tips-ul de 10% (?) de care ne-am prins ca e trecut ca REMIZA.Si pentru ca il trecusera , nu am vrut sa nu-l lasam totusi, fusese Craciunul, lume putina…Dar sa incepi sa comentezi ca ospatar pana sa apucam sa iesim din restaurant ca nu am mai lasat peste, adica probabil pana la 25% din valoarea notei, chiar mi se pare nesimtire. Daca patronii tolereaza…SUCCES IN MUNCA. Dar o sa revenim la un moment dat ca sa facem ceva frumos cand o sa ne mai aduca acest tip de nota cu tips inclus! Eventual cand o sa fie mai plin :)

Reply

Da, curat si atat! Mancarea nu are nici o legatura cu un restaurant bun. Penibil! Nu inteleg de unde acest review pozitiv.

Reply

In ultimii ani am mancat la Nan Jing de fiecare data cand am venit sa imi vizitez familia in Romania. Ultima data am mancat pe data de 01 Martie 2014. Am fost mai mult decat dezamagit. Locul a devenit anost. Mancarea a fost grasa si portiile mici fata de preturi. Iar serviciul sub orice critica. Acolo nu mai ma intorc.

Reply

Am fost cu un grup de prieteni sa testam mancarea chinezeasca si am ramas placut impresionat.
Mancarea nu e chiar imposibila asa cum ma gandeam la inceput. Portiile sunt maricele iar ospatarii isi fac destul de bine treaba, desi mai au mici scapari.
In ceea ce priveste preturile sunt exact cele apreciate de G.B. adica un meniu si un vin de clasa medie duce pana la 100-120 RON.
Ce ma impresionat foarte tare au fost acvariile de pesti-absolut mirifice.

Reply

Am mancat ieri la acest restaurant si mi-a placut foarte mult. Comanda a venit destul de rapid, iar calitatea preparatelor a fost una buna spre foarte buna.
De apreciat si modul de servire al personalului (foarte discreti).

Recomand acest restaurant!

Reply

mancare proasta. am fost in weekend. mai fusesem acum cativa ani, tot mergeam cu un cuplu de prieteni intr-o vreme pt ca doamnei ii placea acolo.
acum in weekend a fost nasol. am mancat mult mai bine la ‘marele zid’, de exemplu. chiar daca arata mai low. mancarurile pe care le0am comandat noi acum la nan jing parca nu aveau gust. spre exemplu: eu am luat si o supa de pui cu noodles. am gasit un fir de ata de papiota in ea, iar supa in sine era o zeama clara in care au pus brocoli fiert un pic si niste ciuperci, apoi arome si noodles si la care au adaugat bucatele de-alea fierte si cu gust ranced de piept de pui, cum se pun pe pizza la cele mai proaste fast fooduri – in fine, nu mai continui. e un restaurant cam scump si cam prost.

Reply

Nu recomand acest restaurant!
Desi e restaurant de nefumatori, se fuma in spatele unor paravane: o totala lipsa de respect deci.
Mancarea este destul de prost gatita si putina.
Chelnerii parca s-au teleportat din anii ’80.

Reply

Eu am fost de curand acolo la invitatia unei doamne dragute de la Sales, care mi-a spus ca s-au schimbat management-ul si bucatarii si ca trebuie sa “simt” schimbarea. Vreau sa spun ca a fost fantastic. Sincer nu ma asteptam, pentru ca avusesem deja o experienta nu foarte placuta. Noul director a schimbat lucrurile si asta se vede. Va recomand cu incredere Nan Jing!

Reply

Guys, ma uit pe site-ul vostru de vreo luna si apreciez foarte mult initiativa si calitatea articolelor . Dar cu restaurantul asta , ati dat-o in bara… Bucataria este de restaurant de tip fast food. Fara sa dau nume daca mananci chinese in orice mall s-ar putea sa fie mai buna decat aici plus ca nu esti “obligat” sa lasi tip unor ospatari aroganti. Honestly, nu il recomand.

Reply

Cu totul de acord cu comentariul anterior. Un singur cuvant DEZASTRU!!!

Reply

Absolut DEZASTRU! Mncare chinezeasca mai nechinezeasca nici ca o sa gasesti…. nume chinezesc.. gust de tochitura si sos autentic romanesc in care predomina aroma ketchapului ieftin! Groaznic…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × = twelve



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,