Restaurant Peking Duck

Vizualizari 7.975 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Mihai Bravu 62A, BUCURESTI


031.438.16.66, 0753.053.997

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt66271

Peking Duck e un restaurant chinezesc din Bucuresti, la parterul unei constructii cu cateva etaje ce pare noua, din spatele sirului de blocuri de pe Mihai Bravu, intre Calea Mosilor si Ferdinand. Nu prea se vede din bulevard daca nu esti atent, asa ca trebuie sa mergi acolo stiind ceva dinainte. Peking Duck a fost deschis in 2012 si presupun ca se pozitioneaza ca un fel de high-end pe segmentul specificului chinezesc, cel putin vazand cum este amenajat. Presupun ca acesta este luxul in varianta asiatica, adica un fel de Rococo a la chinoise, cu o mare abundenta de mobilier, decoruri si accesorii putin obisnuite bucurestenilor in zilele noastre. Nu e rau, mie mi-a placut, la urma urmei, reamintindu-mi de fiecare data ca sunt intr-un restaurant chinezesc, si nu in alta parte. E destul de intunecos la Peking Duck, asa cum se poarta in mai toate restaurantele asiatice. Nu au terasa. Muzica e chinezeasca si ea.

Meniul e imens la Peking Duck, am numarat 44 de pagini numai cu mancare. Cei cu care am fost la masa au insistat sa le pun o nota mai mica la mancare, fiindca aproape toata era cu ulei in exces si cateva feluri mult prea sarata. Le-am lasat 9, totusi, pentru ca am trecut multe cu vederea si la alte restaurante chinezesti care gateau asemanator.

Serviciul a fost apatic la Pekning Duck, total impersonal, in special din partea unui chelner care parea sa fi vrut sa faca orice altceva in momentele acelea, numai sa fi e acolo nu. O chelnerita mai vioaie a mai salvat putin situatia (si nota). Sunt lenti cei de la Peking Duck, cred ca e restaurantul chinezesc din Bucuresti in care am asteptat cel mai mult. Preturile sunt asa si asa, nu prea mari, insa nici mici. Cateva mese ocupate, mai putin de un sfert.

Peking Duck e, asadar, un restaurant cu pretentii in Bucuresti, insa cu mancarea putin ramas in urma amenajarii. Nu cred ca sunt lucruri greu de reparat, ar fi sufieienta doar ceva mai multa atentie si grija din partea celor care iau decizii acolo. Oricum, merita o vizita, mai ales daca locuiti sau lucrati in zona. (GB – aprilie 2014)

Localizare Restaurant Peking Duck

Mihai Bravu 62A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancare mediu minus
serviciu neprofesional si deranjant
loc interesant de vizitat o data dar fara mari asteptari

Reply

disgusting food and service. keep away.

Reply

Cea mai proasta servire. Asa specific, asa servire! Pacat ca mai exista astfel de locuri.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven × 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,