Restaurant Qian Bao

Vizualizari 5.598 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 53 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Qianbao restaurant deschis in anul 2000, este situat in Bucuresti, Romania, restaurante chinezesti, gust unic, mancaruri rafinate, mediu elegant, un serviciu bun, o adunare de familie si de prieteni, unul dintre restaurantele de alegere pentru festivaluri.

Bucataria rafinata in Qianbao bucatarul restaurantului, tehnologie de zboruri, gatit pentru clienti, inclusiv Sichuan, bucataria Shandong, bucataria cantoneza, si asa mai departe, cu aroma de cele opt bucatarii majore, cele mai bune pentru a satisface gusturile clientului diferite. Bine ati venit sa va bucurati de mancaruri delicioase din China.
Localizare Restaurant Qian Bao

Intrarea Baba Novac 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost azi la pranz dupa mult timp din nou la ei.
POS-ul este in continuare nefunctional(de fapt cred ca nu exista). Probabil ca asa a ajuns patronul sa scimbe din nou masina cu una mai buna-SUV, evident. Serviciul ca de obicei. Mancarea la fel cum o stim.
Ca element de noutate sunt gandacii rosii, de bucatarie de bloc, care misuna. Am stat la masa a doua in dreapta(nr 5), langa geam. Intai a aparut timid un gandac pe perete. S-a dua sa ia lumina, a intrat in lampa si nu a mai iesit. Apoi a aparut un al doilea pe masa, pe servetele. Am chemat angajatii sa le arat insecta. Am cerut sa vorbesc cu patronul. Care era acolo. Imediat sa-l chemam… A urmat in spatele usii o discutie scurta si mi s-a comunicat ca e putin plecat. Intre timp a aparut un nou gandac, sau acelasi d epe servetele, pe coltul mesei. Am cedat, am cerut nota, am platit 174 lei, am lasat cam 10% ciubuc(ca banui ca din asta traiesc angajatii) si am plecat repede de acolo. La iesire am vazut ca Mertanul patronului e tot acolo unde era cand am venit.
Mi-am scuturat hainele ca sa nu duc acasa vreunul din gandacii care nu-mi apartin. Pacat, pe mine m-au pierdut de client.

Reply

Si mie mi se pare foarte buna mancarea lor.

Reply

Felurile principale (mai ales cele bazate pe vita) sunt cu adevarat bune, mult peste ce gasesti in rest pe aceasta nisa in Bucuresti; recomand in special vita cu ciuperci.

Side dish-urile pur si simplu nu merita; nu iau nota de trecere nici supele si nici orezul (uscat, de obicei), in nicio combinatie.

Serviciul este relativ prompt, dar cam atat – nu va bazati pe chelneri pentru recomandari sau orice dialog mai lung de cateva silabe…

Reply

Cel mai bun chinezesc la care am mancat pana acum din Bucuresti!

Reply

Cea mai buna mancare chinezeasca din Bucuresti.

Reply

Personal mi se pare cea mai buna mancare la Qian Bao comparativ cu restaurantele in care am mai mancat : Nan Jing,Orasul interzis, Templul soarelui, Wu xing, si cel de pe dudesti ( casa dragonului).

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one + = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , ,