Restaurant Templul Soarelui (Foisor)

Vizualizari 4.917 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Templul Soarelui (Foisor)

Strada Dimitrie Onciul 17, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Most terrible chines food I’ve ever eat… Horrible!!!

Reply

Ce dezamagire! Am fost aseara cu o buna prietena si am ramas f dezamagite. Cand am ajuns erau aprox.10 clienti. Am comandat bauturile si mancarea. Bauturile le-au adus repede dar mancarea … Am asteptat mai bine de 45 min. si, intr-un final, cand am vazut ca sunt serviti alti clienti veniti cu mult in urma noastra, i-am intrebat ce se intampla cu comanda noastra. A sosit intr-un minut DAR RECE. I-am dat osparatului farfuriile inapoi si, pe langa asta, in loc de 3 sosuri ne adusese un castronel cu un amestec de ceva. Am atras atentie dar ospatarul a incercat sa ne convinga ca asa este preparatul. I-am cerut meniul sa-i aratam si a admis ca a facut o greseala. Nasol. Am fost dezamgita de puiul cu urechi de lemn. Ha, am numarat 8 bucatele de ciuperci, si mult castravete ras, iar puiul invelit … La desert alta dezamagire. Acele fructe in aluat tempura erau pline de ulei iar inchetata prajita era fleasca. Servetele a trebuit sa cerem, tacamul lipsea. Ce mai, i-am taiat de pe lista.
PS: la o masa alaturata (3 persoane) le-au adus pe rand comanda iar de garnitura au uitat complet. Le-au pus-o la pachet. HAHAHA
TEAPA!

Reply

Foarte prost! Obisnuiam in anii trecuti sa mai comandam mancer la ei si era acceptabila. Insa astazi am primit 5 feluri diferite, dar toate proaste rau. Oaia era ingrozitor de sarata si neprajita bine, vita era fiarta si cu un sos care numai chinezesc nu era, totul a fost o porcarie.
Evitati acest restaurant.

Reply

Execrabil!!! Pur si simplu e bataie de joc. Mancarea nu a fost chinezeasca, ci o improvizatie, fara ingredientele obligatorii, cu “inovatii” rusinoase de-a dreptul. Pachetele de primavara insuficient…decongelate (!?!?), mult ulei (!) de 1cm in farfuria de vita cu telina, bucati mari de casteaveti in puiul cu alune, fara ardei iute uscat etc…cu brocoli de toamna trecuta etc. A fost o experienta culinara pe care nu as vrea sa o mai repete cineva, mai ales necunoscatorii bucatariei chinezesti. Cat despre serviciu, la fel ca mancarea. Pauze lungi ( in conditiile in care in restaurant erau 2 mese ocupate…oare de ce?), neprofesionisti, usor aroganti. In concluzie, nota 1.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one × 9 =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,