Boutique Restaurant Chocolat (Ateneu)

Vizualizari 2.614 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 

Pe scurt65315

Restaurantul Chocolat de la Atheneu a luat locul unei foste cafenele, Turabo, cred, care a avut o oarecare faima cu ceva vreme in urma. Acesta este al treilea restaurant Chocolat, ultimul deschis, dupa primul lor Chocolat in Centrul Vechi, pe Stavropoleos, si un al doilea Chocolat in Beller.

Conceptul e acelasi, culorile, mobilierul, scaunele incomode, facute sa para deosebite cu orice pret, fumul dens. Au si o terasa in fata, destul de mare. Meniul si celelalte de la Chocolat Atheneu sunt la fel ca si la celelalte restaurante Chocolat, despre care am scris, nu mai revin. Mancarea a fost ceva mai buna cand le-au deschis, apoi a devenit mai comerciala pe masura ce si-au dat seama ca nu pentru asta vin clientii la Chocolat, ci ca la o cafenea mai mare. E normal sa fie asa, nu vad niciun motiv pentru care sa faca o mancare mai sofisticata decat o cer clientii, cu costuri disproportionate. Preturile sunt destul de mari, serviciul mecanic, impersonal. Clienti destul de multi.

Boutique Restaurant Chocolat Ateneu – asa cum se prezinta ei - e, deci, o cafenea-restaurant foarte potrivita locului in care se afla, zona turistica, bucuresteni si straini pentru care mersul la localurile din centru inseamna iesit in oras, in primul rand. (GB – martie 2014)

Localizare Boutique Restaurant Chocolat (Ateneu)

Episcopiei 6, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 + two =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,