Cocktail Bar & Restaurant E3 by Entourage

Vizualizari 48.337 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 300 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Cafenea, bar, restaurant. Loc de socializare.

"Entourage" inseamna in primul rand socializare, dar si ceea ce vrem sa devenim si sa lasam in urma. Un fel de casatorie cu viitorul. Socializarea de la noi, pe mai multe niveluri, o vedem ca pe-un joc al pozitivitatii, in primul rand cu noi insine. E un joc care ne ajuta sa nu fim subordonati unor dogme, e un joc al invatarii continue, lectia ca toti suntem diferiti si e bine sa fim asa.

Pe scurt64417

Mai degraba club decat restaurant, mancare corecta, servicii bune

Am scris despre E3 by Entourage de la Piata Floreasca in ianuarie 2014, la putin timp de la deschidere. Mancarea era deosebita, buna si foarte buna, originala. A doua zi dupa aceea l-au inchis, pentru mai multe luni. Am revenit la E3 by Entourage in octombrie si am gasit alt meniu, mult mai "cuminte", au renuntat la mancarea pretentioasa si acum au o bucatarie internationala destul de simpla, mai aproape de ceea ce se numeste acum "bucatarie urbana", adica bucatarie de pe Internet. E destul de buna si aceasta, si poate ca e mai potrivita cu locul si cu clientela, care vine la E3 by Entourage mai mult pentru bar, fum, si pentru atmosfera de club , in general. Nu imi mai aduc aminte de preturile din ianuarie, insa acestea de acum nu sunt mici, dar nici foarte mari.

E3 by Entourage de la Piata Floreasca e, deci, un club destul de mare si de bine facut cu o mancare corecta pentru cei care au nevoie de asa ceva. Nota pe care am pus-o la atmosfera se refera exclusiv la partea de restaurant a lui E3 by Entourage, pentru ca nu ne intereseaza cluburile aici, pe Restograf. Serviciul a fost foarte bun, ca si data trecuta. (GB - octombrie 2014)

Pe larg

Funky cuisine cu masca de gaze Gatind la E3 by EntourageE3, sau, pe numele lui intreg, Cocktail Bar & Restaurant E3 by Entourage, e ultimul venit in Complexul Floreasca, pe coltul din dreapta cum te uiti la cladire dinspre Calea Floreasca, in decembrie 2013, dupa ce au fost acolo si au sucombat Classa di T si apoi Novi AquariumE3 vine de la « Entourage al treilea », pentru ca patronii mai au doua localuri cu acest nume, unul in Centrul Istoric, iar celalalt nu stiu pe unde. Daca ar vedea domnul Turcu, cel care a facut acolo Classa di T cu o caruta de bani si l-a amenajat conform cenceptiei sale asupra luxului, deci daca domnul Turcu ar vedea ce au facut acum acolo baietii de la E3, cred ca si-ar pune mainile in cap si apoi ar face atac de cord. Pentru ca baietii de la E3 au dat totul jos, dar absolut totul, pana la grinzile din beton, au pus cateva scanduri nefinisate si neuniforme pe ici, pe colo, au adaugat cateva mese simple de lemn, scaune si banchete si i-au dat drumul. Locul arata bine dupa gusturile tineretului emancipat, care spune ca ceva e cu atat mai cool cu cat e mai neobisnuit si mai socant. Oricum, conceptul e unitar, bine realizat, cu priza la clientela. E3 by Entourage pare sa fie mai mult un bar decat un restaurant, prin felul in care e amenajat, prin declaratia de intentie a patronilor, inscrisa chiar in denumire: Cocktail Bar & Restaurant E3 by Entourage, cu accentul pe « cocktail bar » si, nu in ultimul rand, prin fumul in care esti obligat sa inoti cat stai acolo si prin faptul ca trebuie sa-ti pui totul la spalat dupa ce te intorci de la E3, pana la ultima textila de pe tine. Am uitat sa intreb cum isi definesc meniul si tipul de bucatarie, insa presupun ca e aceeasi « funky cuisine », asa cum... citeste tot
Localizare Cocktail Bar & Restaurant E3 by Entourage

Calea Floreasca 111-113 (Piata Floreasca), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Socializarea e la ea acasă numai intre clienții vechi ai localului. Am reușit sa obțin rezervare numai dacă am apelat la cineva care e prieten cu barmanii.

Reply

Desi este unul din locurile mele preferate din Bucuresti, nu ma pot abtine sa spun ca pastele, cel putin cele Amatriciana, sunt facute cu ingrediente de asa proasta calitate incat m-am ales cu o indigeste ce a degenerat in altele… Nici nu mai are rost sa continui. Ideea e ca ar trebui sa revizuiasca ce intra in bucatarie si ce iese catre clienti. O problema asemanatoare am intalnit o si la Pizza Hut, dar acestea doua nu se compara..

Reply

E3 ramane un loc dragut in bucuresti in special in timpul sezonului cald cand terasa remaneajata iti ofera o ambianta placuta pentru a servi masa alaturi de prieteni. Ce nu am inteles niciodata la acest loc este dorinta managmentului de a imbunatati serviciile oferite, concret scriu aceasta recenzie in timp cea ma aflu la una dintre mese de mai bine de douazeci de minute fara ca vreunul dintre ospatarii care impart cu generozitate intre ei opinii la usa de la intrare sa se intereseze de motivul pentru care m am asezat la aceasta masa….poate ma considera doar obosit si cu o nevoie acuta de a sta jos si a ma odihni la una dintre mesele lor care ar trebui sa le genereze venituri nefiind o simpla banca din parc. Dar in sfarsit cineva isi face curaj si ma intreaba daca mi s a luat comanda…. inca nu dar abia au trecut 20 de minute de cand am ajuns ii spun eu usor iritat moment in care cu o voce calma ospatarul reuseste sa iasa din aceasta situatie delicata….”se mai intampla”, raspunse el….pfff ai salvat siuatia….:( si au urmat alte 30 de minute de asteptare pana la sosirea comenzii ceea ce fara incidentul anterior nu m ar fi deranjat insa acum mi a oferit un minunat prilej de a imi readuce aminte de una dintre noptile petrecute in acest loc in care m am rugat de cel putin 10 ori (si nu exagerez) de ospatarul cu veleitati de participant la showri culinare sa imi aduca un pahar gol pentru a imi.putea turna apa in el…. ei bine intre ora 12.30 si 03.00 acesta a reusit sa treaca impasibil prin fata mea fara sa reuseasca sa imi aduca acela pahar….il inteleg, fie o fi avut fobie la pahare fie o fi considerat ca este sub demintatea unei vedete tv sa manipuleze astfel de instrumente…. Una peste alta am sa contiunui sa revin in acest loc (poate unde intre timp sosindu mi marcarea, ma simt cumva mai calm) cu speranta ca acesti oamnei chiar vor progresa in meseria lor fie ca le face fie ca nu le face placere…
PS: eventualele greseli de tipo se datoreaza exclusiv foamei apasatoare si faptului ca am scris aceasta recenzie de pe telefonul mobil.

Reply

Localul este inchis dupa ce a functionat cam 2 saptamani …. oricine baga bani intr-un spatiu si nu il foloseste ori nu are toate autorizatiile in regula ori spala bani…. in 4 luni sa vii cu bani de acasa numai pentru chirie, iar in zona Floreasca nu e mica…. nu miroase prea bine!

Reply

maine voiam sa merg cu cateva prietene la rest asta, stau in zona. si am intrat pe site de pe smartphone si m.am chinuit sa deslusesc meniul si n.am putut.si uite asa am renuntat.
vedeti cat de usor se pierd clientii? doar pt ca site.ul nu e optimizat.

Reply

bai bobo, despre fum ce sa zic si eu…..decat sa mai ,,puneti aer,,, mai bine mai puneti putin creier si iinterziceti fumatul…..va asigur ca ,,o sa
SE merite,, si localul va avea viata lunga.

Reply

Putem afla mai multe amanunte legate de inchiderea restaurantului in urma instiintarii ANAF? E temporara? Cum afecteaza? Merci

Reply

:) am avut acordul domnului turcu , proprietarul spatiului, in ceea ce priveste amenajarile interioare…personal cred ca simpatizeaza micul nostru proiect. si da, la ambianta era singurul loc unde speram la 5*. in rest stiu ca mai avem prea mult de munca mai ales la partea de servicii. cu functionarea pe timp de zi sper sa o dregem cumva, 21-22 de lei meniul zilei nu cred ca e asa scump si poate niste omuleti se vor risca sa incerce..meniul e un carcalete tineresc , l-as numi , insa si el e facut cam pe graba si mai trebuie modificat din mers…dar gateste bine alex dupa parerea mea neexperimentata.. si cocktail-urile, da. asta ar fi ceva nou pentru bucuresti. mai ramane doar sa ne accepte publicul.
cat despre fum ca sa zic, mai punem aer, insa traficul destul de mare de clienti fumatori pe un spatiu relativ mic nu prea ne da sanse.(inclusiv prietenul dumneavoastra fumator de trabuc a contribuit la -afumarea- hainelor.) per total insa nu este o scuza. voi urmari insa toate comentariile clientilor si vom vedea ce multe alte nemultumiri vor mai exista..
cu mult respect. bobo. entourage.

Reply

    Restograf se ocupa doar de restaurante, nu de cluburi, cafenele, baruri etc. decat in masura in care se si mananca acolo. Prin urmare, si notele pe care le dam se refera doar la partea de restaurant in cazul in care intr-un local gasesti mai multe dintre acestea la un loc, cum e cazul vostru. Asadar, privind E3 doar ca pe un restaurant, nu puteam sa ii dau o nota mai mare la ambianta, in primul rand datorita fumului. GB

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two × = 18



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,