Restaurant Club The Gang (inchis)

Vizualizari 13.362 Vizualizari 
Comentarii 17 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Fusion
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 30 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29002

Inchis, s-au mutat in str. Alecu Russo, aproape de Piata Gemeni, au ramas cu acelasi nume, The Gang. In Floreasca i-a luat locul un restaurant cu "bucatarie italiana contemporana" - cum se prezinta ei insisi - The Lounge. (Apr. 2013)

-------------------

The Gang e una dintre noile atractii pentru lumea colorata a celor din showbiz. Se pare ca e detinut de niste persoane cunoscute acelora care pozeaza mai mult sau mai putin imbracati in revistele de succes si care apar si in showurile naexe (sau invers) si tuturor celor care graviteaza in jurul lor. Localul e excelent menajat intr-un spatiu al complexului Floreasca. In timpul zilei e restaurant fusion asiatic, iar seara devine un club animat. Mancarea e destul de buna, deosebita de toate celelalte pe care le gasesti in Bucuresti. Cei de acolo spun ca aceasta e mancarea asiatica adevarata, nu cea europenizata care se gaseste peste tot in Europa, ba chiar si in Romania, din cand in cand. Probabil ca asa e. Cred ca sunt putini care ar putea sa confirme sau sa infirme cele de mai sus, asa ca ii acord tot creditul, pentru moment. Daca nu apari in vreo revista pe care o citesc cei de la The Gang, s-ar putea sa ai un usor sentiment de musafir nepoftit acolo. Preturile sunt mari, insa probabil ca merita sa bagi mana mai adanc in buzunar ca sa platesti ambianta si originalitatea conceptului si a mancarii. Pentru cine nu a mers inca acolo, ar putea fi de pus in agenda, mai ales seara, in ideea ca ar putea ramane pana tarziu ca sa vada cum arata viata starletelor bucurestene. (GB - Nov. 2010)

Recenzii & Articole

Promotie la The Gang cu David Contant   
(Nov 2012)

Promotie culinara: De la ferma, in farfuria dumneavoastra Carne de la fermieri romani, Legume de la gradinari romani, Peste din rauri romanesti Perioada: 12 noiembrie – 12 decembrie, orele 12:00 – 16:00 Locatia: Restaurantul The Gang, Calea Floreasca 111-113 Scopul: Promovarea ...
........................................................................................................ citeste tot


Unde sa o duci la prima intalnire?   
George Butunoiu (Apr 2011)

Oana Totora, de la Umbrella for Two*, m-a rugat sa-i trimit un mic ghid spre indrumarea clientilor ei, pentru care clienti alegerea locului primei intalniri poarta o responsabilitate serioasa, foarte serioasa, de care depinde continuarea relatiei abia infiripate. Si, pe cale de consecinta, si restul...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Club The Gang (inchis)

Calea Floreasca 111-113 (Piata Floreasca), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost in decembrie, imediat dupa perioada David Contant. Meniul de pranz foarte bun, ospatarul prompt si amabil, pret rezonabil.

Reply

Total de evitat daca vreti sa mincati !!

Nu mai sint la moda spray-urile de camera de la Johnson, dupa ce ca put urit, sint de prost gust si mai sint si cancerigene.

Mai aprindeti lumina seara bine sa vada lumea ce maninca. E ridicol sa vina ospatarul cu lanterna -stilou sa vezi ce citesti.

Atentie la serciviu: multi picoli ametiti, neatenti, nu vad nimic. Ospatarii sint rari si servesc cu pauze.

Nu exista sef de sala. Nu exista coordonare.

Fata blonda e preocupata sa ii stea parul bine intins si pe spate, in rest are o misiune neonoricita sa inhaleze fum de tigara cu parfum de camera Johnson…….vai de ea… Dar e decorativa……..

In final: mincarea. Aia nu e fusion, e o amestecatura submediocra si sarata.

Din Nepal? Aia nici pantofi nu au in picioare.

Supa tom yam cu tone de concentrat, super sarat totul, o mizerie.

Banal si overpriced. Nu e de bani ca facem altii a doua zi, pacat ca ajungi sa dai pe porcarii.
O descriere perfecta, ma altur si redau :
Dar, nici nu e restaurant. E un bar cu semi intuneric.

Stii unde e banul in restauratie? La clientii care se intorc. Noi nu ne intoarcem si facem cit mai publica (pe net) experienta de doi bani – cina ratata cu mincare de mina a doua – din cotetzul vostru cu parfum ieftin de la Billa.

Reply

    N-ai inteles nimic din acest restaurant. Am fost saptamana trecuta, intr-o miercuri seara cand gatea David Contant. Au schimbat decorul, serviciile s-au imbunatatit evident, odata cu trecerea timpului. David a fost un GENIU ca de obicei, un fois gras ca nicaieri in Romania, vinul casei de la Faurar este absolut exceptional.
    Decorul ZEN si amplasarea in sine a restaurantului mi se par motivele pentru care voi cina in continuare acolo, ca sa nu mai spun de varietatea mancarii, a serilor speciale (am vazut pe facebook ca au si seara cu muzica jazz, acum au si colaborare cu Ana Morodan pentru o petrecere sambata, e totul pe party/dinner/highlife/exotic/zen).

    Reply

De acord cu Sanda si Marius. Preparatele nu au nimic de a face cu conceptul de fusion. Sunt atat de prost facute ca te miri pe ce dai banii. Am remarcat si eu supa Tom Yam ca e un fel de zeama cu arome si 2 fire de lemon gras aruncate . Poate ca se bazeaza pe clientela corporate prezenta in zona.

Reply

    GUSTUl, oameni buni, difera categoric. Voi, calatorii prin Asia, nu puteti aduce niciodata acasa savoarea preparatelor, caci acolo intervin si factorii climatici, de relaxare, cadrul exotic.
    Cum puteti spune ca nu exista un FUSION? Pai daca nu se adapteaza gustului si aveti voi o intiparire a savorii data de vacanta propriu zisa, asta nu inseamna ca mancarurile nu sunt bune. Incercati sa treceti peste fandoselile de rigoare ale unui gurmand si sa vedeti ca in asta consta fusion-ul: in a crea un pod intre preparatele Asiei si lipsa de picanterie la cel mai inalt nivel al romanilor (si aici nu ma refer la clasica shaorma picanta cu de toate).
    Daca nu adaptau supele si daca nu era intr-adevar un FUSION, restaurantul disparea de pe piata rapid.

    Reply

De acord cu precedentul comentariu. Mincarea este slaba calitativ, ncu pretentii de fusion cind de fapt e o improvizatie pentru neaveniti.

Locul e bun pentru cine ratate. Excesi de multa sare in fiecare fel. Ospatarii sint direct aroganti, nu au abilitatea de afce vreo recomandare.

Total deplasata ideea de intuneric. Se maninca la lumina de luminari gen “candela”. Tot locul e intesat de dispozitive care pulverizeaza parfum de camera care iti ajunge in nas, pe buze, in mincare. Absurd la max!

De evitat.

Reply

Total de evitat daca vreti sa mincati !!

Nu mai sint la moda spray-urile de camera de la Johnson, dupa ce ca put urit, sint de prost gust si mai sint si cancerigene.

Mai aprindeti lumina seara bine sa vada lumea ce maninca. E ridicol sa vina ospatarul cu lanterna -stilou sa vezi ce citesti.

Atentie la serciviu: multi picoli ametiti, neatenti, nu vad nimic. Ospatarii sint rari si servesc cu pauze.

Nu exista sef de sala. Nu exista coordonare.

Fata blonda e preocupata sa ii stea parul bine intins si pe spate, in rest are o misiune neonoricita sa inhaleze fum de tigara cu parfum de camera Johnson…….vai de ea… Dar e decorativa……..

In final: mincarea. Aia nu e fusion, e o amestecatura submediocra si sarata.

Din Nepal? Aia nici pantofi nu au in picioare.

Supa tom yam cu tone de concentrat, super sarat totul, o mizerie.

Banal si overpriced. Nu e de bani ca facem altii a doua zi, pacat ca ajungi sa dai pe porcarii.

Dar, nici nu e restaurant. E un bar cu semi intuneric.

Stii unde e banul in restauratie? La clientii care se intorc. Noi nu ne intoarcem si facem cit mai publica (pe net) experienta de doi bani – cina ratata cu mincare de mina a doua – din cotetzul vostru cu parfum ieftin de la Billa.

Reply

Produsele sunt fresh, mancarea este un Fusion Asiatic. Locul nu are un target fitos, ci se adreseaza gurmanzilor care apreciaza un fusion asa cum trebuie.

Reply

Confirm, mancarea asiatica e foarte buna.
Vita si tofu cu legume au fost excelente.

Selectia de bauturi non-alcoolice a lasat un pic de dorit.

Reply

asta-i local de pitipoance cocotate

Reply

Din alte publicatii pare ca Malvina Cervenschi ar detine acest local.

Reply

    Sunt datele oficiale de la Registrul Comertului, doar cei doi apar in acte ca actionari. Poate exista vreun alt fel de aranjament cu doamna in cauza, insa nu in acte…
    GB

    Reply

    Indiferent cine e patron, Malvina sau nu: trebuie sa guste din mincare si sa aibe control asupra calitati.

    Se bazeaza prea mult pe ideea ca la Romanica merge si asa ca e multi fraieri.

    Nu e un loc unde ne-am intoarce a doua oara.

    Reply

      inante sa merg la acest restaurant m-am uitat la review-urile de aici..pareri impartite…insa Marius cu tine nu am cum sa fiu de acord absolut deloc.Probabil ma vei acuza ca nu am gusturi si cultura culinara cum ai facut-o mai sus !Voi mentiona doar ca de 10 ani imi petrec aproape toate vacantele in Asia in special Thailanda si Singapore.Tom Yum-ul de la Gang e cel mai aproape de realtate dintre toate cele pe care le-am gasit in Eropa si US.Folosesc Galangal fresh(au fost draguti mi-au dat si mie pt acasa).Selectia meniului se compara cu cea de la Zuma sau Nobu (asta daca cumva ai auzit macar de aceste restaurante..nu te mai intreb daca ai si fost).Servciile sunt romanesti insa totusi mult peste alte restaurante cotate ca fiind foarte bune.Dar sa nu uitam..vrem servicii ca in strainatate dar noi sa platim ca in Romania..Am fost de 4 ori si am recomandat si altora.Toti s-au intors..

      Reply

      Perfecta dreptate, te iau de prosti ! Am comandat un pahar de champos, mi- au facturat toata sticla ! Escroci, cu mine nu le a mers, am facut un scandal pe cinste.

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = five



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,