Restaurant & Lounge Collage (inchis)

Vizualizari132.581 Vizualizari 
Comentarii118 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(561 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Pe larg

Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti

Am revenit la Collage de curand, dupa ce au adus-o pe Patrizia ca nou chef, dupa ce italianul care i-a facut cunoscuti si care i-a pus in fruntea listei restaurantelor bucurestene, Roberto dal Seno, a plecat. Saloanele sunt la fel, nu s-a schimbat nimic aici, doar lounge-ul are alta fata, cu mobilierul putin degradat. La fel si terasa, au probleme cu pardoseala de lemn care nu a rezistat prea bine la ploaie. Sper sa remedieze repede, ca sa-si mentina nota maxima pe care le-am dat-o la ambianta, care e acum mai mare decat ar fi cazul.

Collage e acum un restaurant cu bucatarie italiana, ca asta stie sa faca Patrizia, atat traditionala, cat si bucatarie italiana fina. Mancarea e foarte buna, i-am dat note maxime atunci cand a fost la Osteria Gioia si la Patrizia Ristorante, asa ca i-o mentin si aici, mai ales ca am regasit exact acelasi meniu ca in celelalte parti, si am vazut ca are si mana libera sa cumpere tot ce e mai bun de pe piata ca sa-si faca mancarurile.

Serviciul a fost foarte bun la Collage. Preturile normale pentru calitatea mancarii, mai ales daca le comparam cu cele mai mari de atat pentru o mancare mai proasta la restaurantele scumpe din Herastrau, de pilda. (GB - iunie 2014)

---------------------------

Collage e un restaurant fusion (mai exact, bucatarie "collage" sau "creative cuisine", dar nu avem categoria asta pe Restograf) care vrea sa se pozitioneze direct printre cele din varful topului restaurantelor din Bucuresti, si din Romania, fara indoiala... Collage se autodescrie ca "restaurant, lounge, winery & brandy room" si au pus pe cartile de vizita ceva ce pare sa fie un slogan: "Appetite for music, thirst for art". Collage ocupa o casa veche fara etaj (insa cu un pod din care au facut o mansarda) de la Piata Victoriei, cu intrarea chiar pe coltul de la intersectia bulevardului Ion Mihalache cu Monetariei. E aproape lipit de alt restaurant foarte bun si celebru, de acum, Osteria Gioia.

Collage apartine doamnei Viorica Dobritoiu, fiului si nurorii acesteia, Dan si Meda Samson. Sotul doamnei Dobritoiu si tatal lui Dan Samson se pare ca e generalul Corneliu Dobritoiu, dar nu stiu de ce fiul are un nume diferit. Oricum stiam dinainte ca tatal lui e general in Armata, asa ca aproape sigur vorbim despre aceleasi persoane. Dan Samson a facut milioane cu o agentie media care a vandut spatiile publicitare de la Metrou, dupa care a plecat in Elvetia si a facut o scoala celebra de turism. Meda Samson a terminat Universitatea de Arte din Bucuresti, sectia de Grafica Publicitara, si a lucrat pe la Ministerul Muncii si in diverse agentii de publicitate.

Familia Dobritoiu - Samson a mai avut afaceri cu restaurante in Bucuresti, din care au pierdut, insa, multi bani. Ei au avut un-pic-faimosul-pe-atunci restaurantul Elements de pe Buzesti (caruia i-a luat locul Le Monde, inchis si el, la randul lui); apoi au avut Anturaj de pe Uruguay, pe care l-au inchis in vara lui 2011, dupa o existenta destul de scurta si chinuita. Inainte de Anturaj a fost acolo La Gigi, tot fara noroc, inlocuindu-l pe Alfresco, alt restaurant care a pierdut bani in locul acela.

Collage e un restaurant mare, se intinde pe multe sute de mp in total. Sunt cateva sali elegant mobilate in care e restaurantul propriu-zis, la parter, apoi un fel de hala acoperita in totalitate care e amenajata ca lounge-club, subsolul e amenajat ca o crama iar mansarda e un cigar - brandy room. Collage are si o terasa descoperita, destul de mare, pe latura dinspre Monetariei. Amenajarea si decorurile sunt destul de deosebite si interesante, ceva in stilul Eclectic cu tot felul de Art Deco-uri, cu aer de club englezesc la mansarda si de restaurant bucurestean pe terasa...

Patronii de la Collage au adus un chef italian de calibru, Roberto dal Seno, care a mai venit cu un ajutor, tot italian, Raffaele. Meniul de la Collage e sofisticat, international-fusion-collage-creative-cuisine-cu-o-componenta-moleculara-importanta (asa mi l-a descris doamna Dobritoiu) si e fine dining/ grande cuisine/ haute gastronomie sau cum vreti sa-i mai spuneti, in toata regula, de mare clasa. Noi am luat un meniu de degustare, cu vreo 20 de feluri in total, si toate au fost bune si foarte bune, fara nicio exceptie. Interesant de stiut ca meniurile de la restaurant si cel de la lounge & terasa sunt diferite!

Preturile par sa fie destul de rezonabile, mai ales daca le comparam cu cele de la alte restaurante bucurestene de acelasi calibru si cu pretentii asemanatoare. Pe tot ce se vede in pozele de le Collage noi am platit doar 600 de lei, ceea ce nu pare mult deloc.

Prin notele pe care le-am dat pe Restograf, noi am plasat restaurantul Collage in primele 5 din Bucuresti in privinta mancarii, dar si in topul general al al restaurantelor bucurestene, tinand seama ca si ambianta si serviciile au fost foarte apreciate. NB: acest tip de decor nu e deloc pe gustul meu (GB/ George Butunoiu - cel care scrie stirea), insa stiu bine ca va fi foarte "gustat" de catre clientela bucuresteana, mai ales de catre cei tineri, asa ca i-am pus nota maxima si aici. Cu atat mai mult cu cat am vazut destul de multi clienti - ceea ce e remarcabil pentru un restaurant abia deschis!

Noi le dorim celor doua familii, Dobritoiu si Samson, adica parintilor si copiilor, sa aiba succesul pe care il merita de data aceasta si credem ca au sanse mari sa-si recupereze pierderile de la restaurantele de dinainte... (GB - octombrie 2011)
Localizare Restaurant & Lounge Collage (inchis)

Bv. Ion Mihalache 10-12, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


Am ales locatia pentru revelion unde ne-am simtit ca acasa, de la mancare, atmosfera si seriviciul ospatarilor, nimic de reprosat. Ne am intors dupa anul nou pentru a lua cina si am fost fericiti sa vedem ca serviciile sunt la f3l de bune iar toata lumea are zambetul pe buze. Ne-a placut si cu siguranta il vom pune pe lista celor mai bune restaurante.

Reply

Mancare banala, servire ok, interior execrabil(pentru un restaurant)!

Reply

Am vizitat acest Restaurant astazi,

Arata jalnic miros de tigari mobilier degradat.

Am fugit pur si simpliu arata Carciuma de ultima speta !!!!
In concluzie nu merita efortul ……..

Reply

Am mers la acest local ca la pomul laudat si am plecat de acolo plini de nervi. Am stiut de la bun inceput ce preturi au, nici o problema din punctul asta de vedere, insa servirea este execrabila!!! Intr-un local aproape gol, sa ajungi in pragul de-a semnaliza ca pe pista de aterizare sa te bage careva in seama, mi se pare absolut penibil. Am cerut meniul de bauturi de 3 ori, nu ni s-a adus.In cele din urma m-am ridicat sa il iau singura, cand colo, stupoare… rasare individa si imi atrage atentia ca urma sa mi-l aduca! Cand?!La a doua inviere a lui Hristos?! Nota de plata ne-a fost incarcata si a fost nevoie de 4 (PATRU) schimbari, inclusiv un fel de targuiala din partea individei (“cafeaua la 10 lei e ok?!”), pana cand sa o aduca pe cea corecta. Motivele astea imi sunt mai mult decat suficiente ca sa spun ca nu o sa mai revin la Collage niciodata si ca o sa-i sfatuiesc pe cunoscuti sa il evite cu incredere.

Reply

Noua ne-a placut..

Mancarea a fost ok (nu fantastica, mai ales pentru pretul respectiv, nu era speciala in niciun fel, dar nici nu am avut ce reprosa), dar ambianta este de nota 20. Am fost tratati cu foarte mult respect si ne-a facut multa placere sa stam pana tarziu seara la o vorba. Nimic de reprosat. Nu am gasit nimic din ce vad in comentariile dinaintea mea: bauturile au fost aduse repede, mancarea la fel, chelnerii foarte prietenosi si eleganti. Poate am avut noi noroc noi?

Reply
Crivat in toata regula June 4, 2014 at 3:12 pm

Mai avea putin si adauga dosarul cu pozele de la nasterea lui Oscar. Acest restograf a devenit doar un amuzament, note maxime pe prietenie. Va uram sa va stea mancare in gat, atunci cand nu o platiti draga domnule Butunoiu

Reply

Domnilor, am cateva intrebari catre domnul Butunoiu:
Cum face DOMNIA SA sa atribuie note maxime acestui restaurant? Pe ce criterii apreciaza acest restaurant? Are DOMNIA SA notiuni sa poate acorda aceste calificative? Stie sa faca diferenta intre restaurante? Eu unul sant total dezamagit de modul cum scrie comentarii despre restaurante si de modul cum s-a alcatuit acest clasament.

Reply

Salut,

Am o intrebare pentru restograf, voi cand va duceti intr-o locatia va anuntati sosirea sau pozati in clienti? Cred ca raspunsul la aceasta intrebare este evident, anume ca va duceti anuntati si/sau probabil invitati. In aces caz serviciile de care beneficitati cu siguranta nu sunt serviciile oferite. E ca atunci cand se ducea Ceausescu in vizita la livada unde angajatii, cu o zi inainte, legasera cirese cu ata in copaci.

Avand in vedere procentajul de peste 70% de commenturi negative si radical opuse fata de opinia voastra, nu credeti ca e momentul sa faceti unele modificari?

Si ca sa nu credeti ca vorbesc doar ca sa fac pe desteptul va pot confirma ca acest Collage este unul dintre cele mai proaste locatii din Bucuresti, din toate punctele de vedere.

EX 1. Mai multe rezervari anulate de seful de sala pentru ca intre timp au venit fumatori de trabuc si a trebuit sa le satisfaca lor nevoia inainte de rezervarea noastra.

EX 2. Servesc sardine din conserva de 3 lei, peste care audauga lime si patrunjel si ti le vand cu 70 lei.

ETC….

Reply

I had a blast at collage..great food, great music.Bartenders rule!

Reply

This is place is amazing! Had a lot of fun! I would definitely come back again! :)

Reply

O mare mare surpriza! Nu stiam mare lucru despre Collage, dar imi pare sincer rau ca nu i-am descoperit mai devreme. Poate ca asta a fost strategia – keep a low profile – daca da, le-a reusit! Cu atat mai mare bucuria descoperirii. 😉

Reply

gnditiva la sanatatea voastra dragi clienti dati bani grei sa va anbolavit este un restorant foarte infect dar contolu sanitar nu poate intra pentru ca tatal lui samson adica patronu are multe relati sus puse care puteti face ceva nu ezitati sa faceti scapati lumea sa se anbolaveasca pe bani lor

Reply

numai serviti masa la collage bucatariea este infecta unbla gndaci seara pese mncare si peste vasele care sunt servite mncarurile voastre este groasnic

Reply

Am revenit saptamana trecuta la Collage pentru un pranz cu colegii de birou si toata lumea a fost incantata de alegerea facuta. Mancare foarte gustoasa, iar cocktailurile de dupa – divine. E adevarat ca a durat ceva pana am primit mancarea, insa fiind 10 persoane era de asteptat. Intre timp ne-am potolit pofta cu ceva aperitive. Delicios!

Reply
Eduard Bratoloveanu January 20, 2014 at 12:18 pm

ai avea pretentia de la acest loc sa se ridice la nivelul aprecierilor insa in realitate lucrurile sunt cu totul diferite.
Mergeti si convingeti-va pe banii vostrii.
Personal nu mai calc in acest loc.

Reply

Am auzit doar lucruri rele despre Collage.Totusi nu inteleg cum poate sa fie pe primul loc la topul restograf.Deja acest site nu mai e punct de referinta din punct de vedere gastronomic.

Reply

Nici mancarea nici serviciul nu mai sunt ce au fost.Nu stiu ce se intampla acolo dar ospatarii erau mai atenti, te simteai cu adevarat “premium”. Si mancarea difera…A disparut calitatea parca..si in servicii si la capitolul mancare. Pacat..

Reply

Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu aceasta locatie..ce a fost si ce a ajuns..sunt un client cat de cat fidel si dupa un concediu in vara, la intoarcere sa constat ca lucrurile (angajatii, mancarea, servirea) s-au schimbat..si nu in bine..

Reply

Collage este o locatie OK, mancarea este in regula (vorbesc de Cafenea), preturile un pic peste ceea ce ofera. Daca esti prin zona si ti-e foame poti manca decent cu o servire decenta dar nu as spune ca este un loc pe care sa il cauti in mod special.

Reply

    Bref de la merde encore une fois un pseudo patron voleur et non éduque qui fais n’importe quoi et nous client ont payent et fermons notre gueule
    le cottage de la merde en boite…

    Reply

firma noastra a inchiriat un spatiu pentru o noapte; totul a fost ok, pana ce patronul a avut tupeul sa aduca in aceasi sala, platita in avans de firma, si alti client; bautura de la bar foarte slaba, multa gheata si ceva arome; mancarea nedefinita, nu stiai ce mananci, un fel de pastesi ceva verdeturi; personal n-am sa mai calc pe acolo

Reply

pacat candva era collage….acum nu ..e 0 , 0!

Reply
angajatul nemultumit October 31, 2013 at 3:40 pm

COLLAGE ESTE UN CONCEPT UNIC IN ROMANIA.CAND SPUNEM COLLAGE,SPUNEM CALITATE.Cam as a inceput discursul domnul meneger LUCIAN in data de 14 septembrie la ora 9 dimineata.A dorit sa ne tina o sedinta.Dar bine inteles ca a vorbit el cel mai mult si vrut sa faca pe interesantul ,ca si cum noi eram niste, neica nimeni.Apromis multe si nu a facut nimic din ceea ce apromis. Salarii nici vorba,”NU SUNT BANI””.ni se spune tot timpul sa avem rabdare si ,sa incercam sa il inteleg si pe el ca are multe pe cap,dar pe noi cine ne intelege ca de 2 luni nu am luat nici un ban.Si acum a venit si randul bucatarui sef.celebrul TELEGUTA CRISTIAN GABRIEL.Care a ramas sef peste ceea ce a facut Roberto pana sa plece ,si de ce a plecat oare Roberto din cauza domnului Cristi.Acuma ca sa vazut omu pe ,pozitie nu il mai interesaza de nimic.Ce sa mai zic ca nu stie de ce se pune zahar pe somon atunci cand se pune la sarat.asta este omul este bucatar sef si ce mai conteaza nimic ,cum este si el.Hai gata cu detaliile ca pe urma bate la ochi. Osa mai scriu cate ceva si mai incolo cand mai dau de ceva detali.

Reply

    daca ii cunosti catusi de putin pe angajatii din bucatarie si problemele lor,nu este foarte greu sa iti dai seama cine este cel care a scris cele de mai sus.Florine, nu mai sta sa comentezi atata pe aici,rezolva-ti problemele si du-te tare…nu e frumos sa vorbesti asa despre anumite persoane care chiar nu merita …si aici ma refer la Teleguta Cristian,iti versi nervii pe cine nu trbuie,hai te pupa Jean

    Reply

Nesimtire. Te fura la nota de fiecare data. De fiecare data. Incredibilll. Pe langa ca sticla de whiskey e 6 mil . Pe langa ca la nota aia nu platesc tva. Hotie. Nesimtiti saraci cu rahat pe pereti. Incredibil intri intr-un wc la collagge. E foamete acolo…. Mi-e scarba . Patronul un chelios fomist hot.

Reply
    cineva caruia iy pasa October 22, 2013 at 12:11 am

    din cate am aflat acuma este un bucatar sef vai de morti lui.sufera de sefie.si pe cand el ,este vai de capul lui. hbar nu are pe ce lume traieste. acuma are aliat o baba care chipurile face si ea treaba. vine cand vrea la munca si pleaca cand vrea. si nimeni nu iy face nimic.vai de restaurant in ce hal o sa ajunga

    Reply
      cineva caruia iy pasa October 27, 2013 at 9:36 pm

      Sincer sa fiu cred ca este cel mai praf restaurant de “fite” asa cum zicea cineva acum ceva vreme.Se vede ca nu mai este ROBERTO bucatar sef.Cum dracu sa stai sa astepti 45 de minute du pa o amarata de comanda,asta sa intamplat chiar astazi in jur de ora 14.Nu mai este ceea ceafost acum un an de zile.pacat de locul acela.vai de cel ce il conduc.

      Reply

lucrez in zona si sunt client ocazional dar vechi al localului.
se schimba pe zi ce trece in tot mai rau, ma refer la calitatea mancarii si de asemenea servirea.
de ceva timp se aude ca ar fi vandut business-ul…
oricum nu produc profit deloc asa ca nici nu are cum sa fie toata lumea multumita

Reply
angajatul nemultumit September 18, 2013 at 9:55 pm

as dori sa va inpartasesc ca ar fi bine daca ati ocoli restaurantul.Aici marfer atat la clienti cat si la cei ce vor sa lucreze acolo.Eu personal nu am mai primit salariu de 2 luni.BETUVUL SEF DAN SAMSON este cel mai mare taran vine peste tine te injura ity vorbeste urat,nu-l intereseaza de nimic.vine cu tot neamul si face ce vrea el. In plus cand vrea el te da afara.Sa intamplat de mai multe ori sa il gasesc dimineata mort de beat dormind pe canapele in launge.Dn cate stiu mai si trage pe nas.

Reply

COLLAGE AFARA E VOPSIT GARDUL SI INAUNTRU LEOPARDUL. FERITI-VA SA MANCATI LA COLLAGE BUCATARIA ESTE INFECTA CERETI SA MERGETI SA O VEDETI… COLLAGE PE CALE DE DISPARITE ,VORBE FRUMOASE SPUN NUMAI PRIETENI DACA AR STII MAI MULT!!!!!!!

Reply

Nu stiu ce bucatarie au …dar este cea mai proasta experienta avuta .
Platou cu fructe de mare si peste ….nu cred ca am mai vazut undeva asa ceva .Pestele nefacut , crevetii NECURATATI …tronau in farfurie lasand la vedere canalul excretor plin de ….mizerie. Se mai intampla sa nu iasa ceva ….si la case mai mari …dar regulile minime de igena , si regulile de baza ale bucatariei ….NU . NICI in ultima bodega ….

Reply

tiganie sushi ptr lautarii kurvelor de noapte…!

Reply

Mancare-excelenta
Ambianta-excelenta
Servicii-foarte bune
Fac referire la restaurant, iar serviciile sunt foarte bune si nu excelente din cauza ca ma asteptam ca ospatarita trebuia sa stie mai multe detalii despre mancare si vin lucrand intr.un restaurant cu aceste pretentii.
Mancarea excelenta, se poate compara oricand cu un restaurant 2 stele michelin.
Servirea foarte prompta si atenta, cu toate ca ar trebui o pauza mai mare intre felurile de mancare.
S.a simtit lipsa somelierului si a sfaturilor acestuia in legatura cu, evident,vinul potrivit.
Preturile sunt peste medie si sunt corelate cu calitatea mancarii si a serviciilor.Pt o masa de 6 persoane(antreu, fel principal,desert,o sticla de vin, cafele, ape, whisky) am platit 1.900 lei(nu este inclus tips.ul).
De remarcat atentia sefului de sala care a avut grija ca in momentul in care am terminat masa sa avem deja masa rezervata in lounge(club), unde deja era full. Lucru normal, de altfel, pt un astfel de restaurant.
In consecinta, recomand fara nici o ezitare.

Reply
stai fara grija, nu ma plimb pe pod May 11, 2013 at 7:21 pm

Serviciul lasa de dorit, intr-adevar, asa cum au constatat si cei care au comentat. Evaluarile restograf vs cititori, nu prea coincid. Probabil, ar trebui sa fie un SI in locul lui VS :)) dar contextul (evaluarea) este influentat de cost(BAN)/prietenie(PILE), deci in cazul asta nu mai este valabil.

Reply

am fost surprinsa de comentariile citite… personal am avut o experienta foarte placuta. inafara faptului ca am platit cam 200 RON de caciula, alegand un vin dintre cele mai ieftine, mancarea a fost excelenta, prezentarea superba, personalul extrem de prompt, amabil si respectuos. mentionez ca vb despre restaurant.

Reply

A 4a experienta neplacuta la Collage m-a determinat sa scriu. Cu siguranta a fost pentru ultima data cand am mers, pentru ca oamenii astia inainte de a-si atrage clientii sunt interesati sa faca bani repede. Au dat dovada de un prost management, iar fetele care servesc nu vorbesc corect limba romana. Mai au mult de lucru pe partea de comunicare si de invatat cum sa isi atraga si sa isi pastreze clientii.

Reply

dupa doua experiente nereusite la Collage am decis sa imi scriu si eu parerea. preturile sunt acceptabile, raportandu-ne la alte locatii de gen. unul dintre cei doi manageri ai localului isi da toata silinta ca toti clientii sa fie multumiti.
prima experienta cu acest local insa mi-a lasat un gust amar. au dovedit un prost management la 10 minute de la intrarea in lounge. am rezervat masa de 10 persoane pentru o aniversare si cand am ajuns acolo am fost asezati senin la o masa de 4 persoane. dupa ce ne-am asezat la masa rezervata din timp, unul dintre manageri a venit si ne-a anuntat ca in maxim 45 de minute trebuie sa ne ridicam de la masa, toti cei 10 oameni prezenti , pentru ca la masa respectiva sta de obicei unul din clientii fideli ai localului si ca acesta nu va accepta alta masa.
iar a doua experienta, tot cu masa rezervata…au ajuns primele doua persoane de sex feminin . dupa ce au fost asezate la masa ospatarita a venit si le-a anuntat ca ele , doua femei , trebuie sa consume obligatoriu un pachet de 1 sticla vodka plus 2-6 sucuri.o consumatie normala , plus mancarea depaseau cu siguranta cei 3.6 mil cat costa “pachetul”, iar asta este cea mai buna metoda de a face selectia clientilor, insa nu a unora de calitate. am decis sa nu continuam seara in aceasta locatie si cel mai probabil curiozitatea nu ne va face sa revenim pentru a descoperi ce alte “placeri” ne poate oferi acest Collage si managementul de aici.

Reply

cum ziceam am avut ghinionul sa ajung de 2 ori la acest local. plin de tristi si triste. preturi de restaurant michelin, calitate de dugheana din piata. chelnerii = brainless.

recomandare finala – avoid at ALL COST. mai bine rezisti la caru cu bere :))))

Reply

    Mi-ar placea sa primesc si eu un raspuns de la acesti intelecti ca tine, a tot si toate cunoscator, geniu desavarsit si repet in caz ca nu am fost destu de clar, PENTRU DUMNEAVOASTRA MAESTRE este intrebarea ce urmeaza, va aparea in partea aceasta >>> Restograful este un site, o chesti pe net, care testeaza restaurantele si publica propria parere, culmea ca niste non-specialisti si non-experti ce sunt, reusesc sa se faca intelesi folosind cuvinte simple, fara jigniri si mai ales insuficiente brainenare (nu te chinui sa cauti acest cuvand, semnificatia lui depaseste puterea ta de intelegere :) )
    Poate inceputul raspunsului tau va fi: “da ce ba vanzator ambulant din piata de unde iau eu rosii da habar nam ca mi-ai dat castraveti”, dar sper sa nu bagi acea fraza primita raspuns de foarte multe persoane care dau un calificativ bun unui local si anume: “da ce, ai vrun interes la X sau esti prieten cu patronul..”
    Poate o greseala pe care au facut-o foarte multi internauti, fani ai restografului, am citit commenturile date de alte persoane care au vizitat anumite locuri si evident am decis ca nu are rost sa fac si eu greseala lor. Referitor la Collage eram inca in dubii daca sa-l vizitez sau nu…decizia se inclina oarecum spre nu datorita aestor cunoscatori care posteaza impresiile personale folosind cuvinte, metafore si epitete carora nici macar nu le cunosc semnificatia.
    Vineri seara, pe data de 8 feb, anul curent(Adica acesta in care suntem acum, sau depinde poate daca iti voi spune “anul ala de dupa sfarsitul lumii intelegi :) ) am fost invitat de prieteni la o iesire unde creeezi….in dugheana ba baiatule…..Am zis hai ca acum fie bine fie rau…stiu ca voi vizita acest loc “obligat de imprejurari”.
    Cand am ajuns, trebuie sa iti dau dreptate, plini de tristi si triste preturile iti sareau in ochi din meniurile inchise, calitatea de dugheana plutea in aerul greu plin de parfum de transpiratie, chelnerii erau atat de inculti si cu un IQ atat de mic incat ma intrebau unde este toaleta…De nedescris….

    Hai sa fim seriosi acum….Parerea mea proprie si personala….la Collage si in orice alt loc unele persoane se pot simti bine altele nu….din acest motiv exista si lucruri, locuri si multe alte chestii diferite in lumea aceasta…daia suntem si noi diferiti. Mie unul mi-a placut foarte mult partea de lounge, deoarece acolo mi-am petrecut seara. Decorul, asezarea, barul pe mijloc, personal mi-au placut. Serviciile sunt servicii….exista si alti clientii, exista anumite probleme care apar….trebuie sa intelegem ca poate daca stateam la bar primeam bautura instant…dar pana ospatarul ia comanda, merge sa o marce, barmanul o prepara apoi ospatarul isi face loc prin multimea de oameni(in dugheana, pe club evident) pana la masa sa o aduca dureaza…dar cand oamenii sunt obisnuiti sa mearga in locuri nepopulata unde nu are de ce sa dureze mult comanda pentru ca..E SINGURA COMANDA :))) Preturile au fost foarte ok pentru mine unul…preturi generale cluburilor din Bucuresti…nu unei carciumi sau unui magazin de la colt de strada….
    Muzica mi-a placut foarte mult, diversificata, pentru a fi toata lumea multumita…lumea din jur ok, nu te deranja abslut nimeni, chiar daca era plin, poate aproape de capacitatea maxima (ca orice dugheana care se respecta si merge vorba aia) am avut loc sa dansez fara a fi nevoit sa-mi arunc incaltarile dimineata.
    Un alt lucru care care mi-a placut foarte mult, luminile mobile…erau si controlate….nu doar aprinse cum este in majoritatea pub-urilor de pe lipscani…si culmea erau fix pe muzica, cum eu unul nu am vazut nici in Bamboo, Fratelli sau BOA…
    Tragand linie si facand un calcul (REPET, PAREREA MEA PROPRIE) prietenii, muzica si luminile mi-au oferit o seara foarte frumoasa. Nu am spus nimic legat de servicii deoarece nu am avut 5 feluri de mancare si altcv pentru a le “testa” dar bauturile au venit intr-un timp scurt, nu s-a gresit nimic, ospatarita simpatica si zambareata, iar pe club ti se aduce o data pachetul (nu la 5 min halba de bere ca in centru vechi cum face domnul comparatiile) si in rest nu are nimeni treaba cu tine, doar DJ-ul nu-ti da pace deloc… Oamenii acestia dupa parerea mea sunt niste profesionisti si poate ca ar trebui sa existe o prezentare a celor care asigura entertaimentul….pentru a stii lumea cui sa multumeasca (sau injure dupa caz) pentru modul in care s-a simtit.

    Poate ca am fost sa ma simt bine nu sa analizez fiecare particica a acelui loc(nimic nu e perfect doar, defecte gasim si la perfect) si din acest motiv eu unul m-am simtit foarte bine si chiar va recomand sa mergeti pentru a va face o parere proprie…si daca nu o sa va placa nu cred ca poti avea ghinionul de a merge si a doua oara :))) Sunt atat de incult incat nu pot intelege acest lucru….iertare mie…

    NB: incercati sa va faceti o parere proprie…nu tineti cont intr-o proportie prea mare de toate “parerile expertilor”…cei drept, pareri proprii si liber exprimate….
    Toate bune :)

    Reply

scump, prost si pentru parveniti…

am avut ghinionul sa merg a doua oara la

Reply

Lousy service, am fost o singura data. No more.

Reply

nu am fost aici, dar nici n-am s-o fac: am inteles ca patronii si-au trimis “gorilele” vis-a-vis, la Clubul Taranului, intr-o actiune de intimidare doar pentru ca erau cumva invidiosi pe succesul vecinilor si ar fi vrut sa se extinda si acolo. am auzit asta la Radio Guerrilla de la managerul de la Clubul Taranului. eu cu asemenea oameni nu vreau sa am de-a face.

Reply

Comanzi un pahar de vin si asteti cam 30 de minute…Pacat de atmosfera super si muzica de calitate din lounge..

Reply

Disapointed of what somebody pointed me as one of the best restaurants in bucharest. Slow moveing waiters and my food extremly salted. Fifteen minutes for a coffee? After came back to ask me again what coffee i wanted…. Went to bath and one of the waiters was playing or smth on the phone ?! And our table was the only one in the whole restaurant…I can not imagine how is like when is crowded?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four + = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


7.052.352 vizite
din 1 martie 2011
x

ABONEAZA-TE

Fii la curent cu noutatile despre
cele mai tari restaurante din Bucuresti.
aboneaza-te