Restaurant Concerto (Hotel Continental)

Vizualizari 9.274 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 6 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Va invitam sa redescoperiti decorul clasic si atmosfera aristocrata din Restaurantul Concerto. Inca de la intrare veti face cunostinta cu luxul, bunul gust si eleganta restaurantului, cu aerul nobil dat de mobilierul special ales de la case de licitatii de antichitati, cu mesele aranjate impecabil cu argintarie veritabila si portelanuri pretioase. Toate aceste elemente te transpun in perioada Bucurestilor de altadata si de parca nu ar fi suficient, un pian va imbie sa visati in acorduri blande la o poveste cu printi si printese.

Deschis de luni pana duminica, exclusiv pentru cina (19:00-23.30) Concerto este un restaurant gastronomic bazat pe un concept modern – “nouvelle cuisine”.

Pe scurt31996

In alte vremuri, Concerto ar fi fost tot timpul plin cu lumea buna a Bucurestiului, la mare concurenta cu mult mai celebrul lui vecin, Capsa. Concerto e, probabil, cel mai elegant restaurant din Bucuresti. Dar si cel mai gol... Si asa va fi si mai departe, pentru ca bucurestenii, fie ei cu bani multi sau putini, dau navala la Osho, sa manance hamburgheri si carne bruta cu cartofi prajiti. De ce s-o fi inchis, oare, La Mangerie, care era nu numai pe aceeasi strada, ci chiar in aceeasi cladire cu Osho, si unde puteai manca cea mai fina si mai rafinata mancare frantuzeasca, la preturi mai mici decat la Osho? Cam asa si cu Concerto... Cand l-au deschis, au avut ambitia sa fie cel mai bun restaurant din Bucuresti. Nu numai ca ambianta, pentru ca aici s-a plasat direct in top cu aerul lui aristocratic autentic, ci si ca meniu. Au adus un chef francez care a facut ce stia el mai bine. Si preturile erau pe masura, evident - nu prea gaseai mai nimic sub 100 de lei portia. Dupa ce au revenit cu picioarele pe pamant, au adus un chef de la Radisson, care a mai coborat standardele si a injumatatit si preturile. Insa Concerto tot gol a ramas, desi si omul acesta, cheful, Cristi pe numele lui, stie bine ce face cand e vorba de gastronomie. Probabil ca stie sa faca si mai mult decat ne-a aratat, insa si-a propus (sau i s-a impus) sa tina, totusi, preturile sub control. Asadar, nu e chiar "fine dining", cum scrie pe meniu, dar e pe aproape. Si serviciul e foarte bun la Concerto, si probabil ca nici nu ar fi avut cum sa fie altfel cu doar doi clienti in tot restaurantul. Evident, am pus doar 9 la ambianta, si nu 10, doar pentru ca e tot timpul pustiu acolo. Incercati intr-o zi sa lasati cotletul si carnaciorii deoparte, mergeti la Concerto si imaginati-va timp de o ora si jumatate ca sunteti un om civilizat, intr-un oras si o tara civilizate... (GB)

Localizare Restaurant Concerto (Hotel Continental)

Calea Victoriei 56, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Daca suni pentru rezervare primesti o minciuna prin care ti se spune sa lasi numarul de telefon ca sa vada daca te pot primi. Un fals.

Dupa care te suna ei si spun ca, ok, poti veni. Cica e plin.

Realitatea: o sala de mese goala, un meniu care se vrea istet dar mult peste ce poate in realitate bucataria. Seviciul, ok, semi-pompos.

Tipul de la pian e singurul lucru de calitate adevarata.

Din lista de bauturi lipsesc destule.

Scump in raport cu ce primesti.

De revenit? Niciodata.

Reply

ha,ha,ha! Concerto care vra sa zica.

Reply

“Au adus un chef francez care a facut ce stia el mai bine.” – da…”francezul” se numeste Cezar Munteanu (chefcezarm.com) :) A fost un proiect 100% romanesc si gandit sa fie cel mai bun restaurant din Romania…. pana si-a dat seama domnul Radu Enache ca nu are bani de promovare si a bugetat zero lei pentru aceasta zona absolut neimportanta… Acum au plecat toti cei care au creat acea bijuterie si au ramas cei care se multumesc cu jumatati de masura. Exact ca domnul Enache!

Reply

    Laurentiu…nu chiar toti se multumesc cu jumatati de masura,unii asteapta sa vina si cealalta jumatate ca sa fie un intreg :)

    Reply

      :) alo, securitatea, nu sunt domnul Laurentiu! omu` este prea bazat ca sa rabufneasca si sa arunce cu noroi in CH. Cealalta jumatate nu o sa vina niciodata…sti bine asta! Chiar daca ar exista intentia unora de a aduce cealalta jumatate, exista o mare doamna in compania asta, a noastra, care va avea grija sa ne mentinem stilul la un nivel mediocru.

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight + = 11Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,