Restaurant & Crama La Rosetti (inchis)

Vizualizari 2.643 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt65782

Parterul blocului vechi de pe Maria Rosetti, unde incepe Nicolae Filipescu, chiar in fata micului parculet cu statuia lui CD Gherea, a adaopostit mai multe restaurante de-a lungul timpului, insa niciunul nu si-a facut un nume si nu cred sa fi rezistat prea mult. Din noiembrie 2013 vad ca s-a deschis La Rosetti – restaurant & crama, dupa ce inainte a fost, pentru scurt timp, restaurantul Acasa, despre care nici macar nu am apucat sa scriu, ce l-a inlocuit pe Grand Philippe.

Ce am vazut acum La Rosetti pare sa fie ceva preluat si facut cam la repezeala, cu investitii si cheltuieli minime, fara niciun concept sau plan clar, fara nimic distinctiv, si fara viitor, la urma urmei. Atmosfera e trista, mai ales ca am vazut locul gol de cate ori am trecut pe acolo. Meniul de La Rosetti e si el incropit fara prea multa noima, diverse feluri din bucatariile romaneasca, italiana si care de pe unde. Mancarea banala, fara niciun gust si noima, ar fi trebuit sa primeasca o nota mai mica la mancare, nu stiu de ce le-am pus 7, pana la urma. Am avut o chelnerita binevoitare, dar uituca, ne-a lasat nemancati.

Nu stiu cum cred cei de La Rosetti ca vor rezista pe piata. Au si o crama cu 50 de locuri pentru diverse evenimente si petreceri, insa nici pe aceea nu mi-o pot imagina plina de prea multe ori. E un restaurant sters, cam fara sens in acest format. Daca nu vor face niste schimbari radicale, atat in ambianta, cat si in conceptul culinar, tare ma tem ca in curand voi vedea iarasi lacatul pe usile parterului de pe Rosetti... (GB – aprilie 2014)

Localizare Restaurant & Crama La Rosetti (inchis)

C. A. Rosetti 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Catalin Mihailovici April 27, 2014 at 5:10 pm

Nu inteleg de ce aveti aceasta parere, eu am fost chiar ieri la restaurant (am gasit restaurantul din reclama pe Facebook), mancarea mi-a placut, preturile au fost potrivite, iar atmosfera si servirea ireprosabila. Mai mult mesele erau ocupate, in carama nu am ajuns. Eu cred ca sunteti un pic cam rautaciosi sau aveti pretentii prea ridicate.

Reply

cah, neapetisant mai arata mancarea din poze!

Reply

Marea problema este cu proprietarii acestui spatiu. Am vrut sa inchiriez acest spatiu inainte de a se deschide La Rosetti, dar se pare ca este o legatura intre propietarul cladirii, proprietarul fostului restaurant Acasa si actualului proprietar La Rosetti. Cred ca este acelasi management de la defunctul Acasa. Pacat de zona si de faptul ca a stricat vadul acestei locatii. Un astfel de local cred ca isi are locul pe centura Bucurestiului, local pentru camionagii. Nu oricine poate face un restaurant, indiferent de banii pe care ii detine.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,