Restaurant Odeon (inchis)

Vizualizari 12.388 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt54801

A fost preluat de alti proprietari in decembrie 2014, care au deschis aici Zahana 33, un restaurant cu bucatarie romaneasca boiereasca, si Florian Cafe. Restul spatiului, adica Palatul Odeon propriu-zis, noua denumire, sunt acum saloane de evenimente, cu meniu din bucataria internationala fina, separat fata de cel de la Zahana 33.

Pe larg

Nu faci nunta, nu primesti mancare buna!

Dupa cum banuiam inca de la prima vizita la ei, chiar la deschidere, in primavara, Odeon a fost de atunci, si va ramane in continuare doar o sala de evenimente, un restaurant pentru nunti, petreceri corporate si alte asemenea. «Sala» e un fel de a spune, pentru ca Odeonul e ca un mic palat, e o cladire de Patrimoniu care a fost renovata si restaurata impecabil. Nu am reusit sa aflam istoria si originile frumoasei case si ale numelui Odeon, ni s-a spus doar ca pe vremea comunistilor erau birouri ale abatorului din vecinatate acolo, ba chiar ca ar fi fost si un magazin de carne (macelarie) la parter. Dar ca sa o luam cu inceputurile, Odeon e departe de centrul Bucurestiului, e pe malul Dambovitei, pe Splaiul Unirii, acolo unde se intersecteaza cu Mihai Bravu, in zona abatorului. Oamenii acestia mai au si un hotel de 5 stele in Ghencea (un complex, mai degraba), Premier Palace, despre care am auzit ca se va deschide cu totul in curand (in ianuarie 2013), si mai au si Terasa Berarilor chiar peste drum de Odeon (peste Dambovita), un local foarte mare si acela, despre care am si scris. Si sunt convins ca sunt oameni cu foarte multi bani, pentru ca investitia in renovarea, in amenajarea si mobilarea Odeonului pare sa fi fost imensa, caci totul arata foarte bine, cu materiale de cea mai buna calitate, are un concept unitar de sus pana jos, asa cum se poate surprinde putin si din poze. Nu i-am dat nota maxima la ambianta doar pentru ca e foarte gol (ca restaurant). Ca chef la Odeon l-au adus pe... citeste tot
Recenzii & Articole

O noua zahana in Bucuresti, care-i sufla direct in ceafa lui Zexe   
George Butunoiu (Jan 2015)

In primavara lui 2012 a fost deschis restaurantul  Odeon, departe, la Abator pe Splaiul Unirii, aproape de intersectia cu Mihai Bravu, dupa indelungate si scumpe renovari si restaurari, facute cu multa cheltuiala si cu tot ce e mai bun. Proprietarul de atunci avea afaceri mari in constructii, asa ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Odeon (inchis)

Splaiul Unirii 162, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am auzit de curand prin lumea carciumarilor care s-au saturat de aerele lui Butunelul ca ar vrea sa i-o traga si sa-i scoata gastronomeala din cap!Se zvoneste ca patroni de carciumi s-au vorbit, cand ii calca Butunelul si face pe desteptul sa-i puna la masa toate tot felul de expirate! Dupa ce am citit articolul despre Odeon se pare ca nu sunt numai vorbe si planul este in desfasurare. Asa, probabil ca Butunelul si a lui ceata au primit la Odeon niste resturi ramase de la cine stie ce nunta sau alt eveniment. Totusi ca sa nu bata la ochi nu puteau sa ii dea niste chifle beton chiar cu putin mucegai pe ele, asa ca i-au dat niste chifle ca lumea. Cred ca ne va mai relata Butunelul astfel de patanii si prin alte restaurante pe unde o sa apara nechemat de nimeni in chip de expert in gastronomeala!Dar cine stie, poate ii vine mintea la cap si sta frumos acasa cu Oskar la masa rumegand ceva din preferatele acestuia!
Se pare este singura gastronomie unde este expert!

Reply
Michelin de Romania November 14, 2012 at 2:21 am

Mai Minunatule, cred ca pw vremea lu’ Ceasca’ ai fost strungar sau ceva de genul. Experienta ta in bucatarie este egala scrisului tau cu, caractere mari . Sau poate tu esti cel cu stele Michelin…………?

Reply

e frumos dar micinos nu e bineeeee idiferent cine3 eeeeee rusine minunatule

Reply

CHIAR ESTE LOCATIA DE VIS ! SE SIMTE SI LA GUSTUL MANCARII CA AU BUCATAR CU STELE MICHELIN ! VA RECOMAND CU CALDURA .

Reply
andreea medeleanu June 12, 2012 at 12:25 pm

Crevetii sunt grozavi, f bine gatiti la ei.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − = 1



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,