Restaurant Edo Sushi

Vizualizari 5.354 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Japoneza
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 50 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Edo Sushi va ofera o varietate de sortimente de sushi traditional si contemporan, create cu grija de maestrii nostri bucatari Marius Corici si Marian Serban. Conceptul Edo Sushi se poate rezuma in cateva cuvinte: bucatarie de inalta calitate, plina de arome si culoare, intr-un decor unic, minimalist si modern, creat pentru a pune in valoare experienta culinara. Bucatarii nostri aleg cele mai proaspete sortimente de peste, pe care le imbina cu orezul fin si celelalte ingrediente pentru a crea un sushi autentic si delicios. Alaturi de meniul a la carte si sugestiile personalizate, venim cu un concept original in care clientul are libertatea de a-si crea propriile combinatii sushi la un pret accesibil, in cadrul celor trei variante de pret. Oferta noastra de sushi autentic este completata de supe japoneze si indulcita cu gusturi exotice de inghetata artizanala, alese special pentru o calatorie culinara inedita, in compania unei selectii fine de ceaiuri si bauturi.

Pe scurt67515

Sushi bun intr-un loc in care nu te-ai gandi ca se poate face un restaurant, chiar si foarte mic

Edo Sushi e un mic restaurant japonez de sushi, deschis in mai 2014 intr-un loc cam ciudat, la parterul din curtea interioara a unui bloc vechi de pe Calea Victoriei, la intersectia cu Amzei. Nici nu cred ca se poate numi curte interioara, e doar un spatiu gol dintre niste blocuri inalte, lasat pentru aerisire si iluminare; se intra acolo si de pe Calea Victoriei, si de pe Amzei - asta daca stii unde vrei sa mergi, pentru ca semnalizarea e redusa si greu de observat, oricum. La parter au cateva mese, destul de inghesuite, iar la mezanin la fel. E un mezanin foarte jos, cei care sufera de claustrofobie vor avea probleme mari acolo, presupun.

Amenajarea de la Edo Sushi e in stilul minimalist, oriental, functional, fara decoruri inutile; mult metal, mese de lemn brut, scaune de plastic. Bucatarii prepara sushi la o tejghea din sala de jos, ca in multe alte localuri de acest fel. Sunt priceputi, am auzit ca au lucrat in restaurante de sushi destul de cunoscute in Bucuresti. Preturile de la Edo Sushi sunt ceva mai mici decat la alte restaurante de acest fel. Serviciul a fost bun, s-a ocupat de noi chiar patronul.

Edo Sushi este, asadar, un mic restaurant japonez serios, in care mergi doar sa manaci sushi sau sa iei pentru acasa, cu bani mai putini. Sper sa le mearga bine, au facut un lucru bun. (GB - mai 2014)

Localizare Restaurant Edo Sushi

Calea Victoriei 122, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un restaurant minimalist realizat intr-un spatiu minuscul, frumos decorat.
Mancare proaspata, accesibila ca pret, un loc linistit de mers cu familia/prietenii. Recomand platourile combinate.

Reply

Timp de asteptare 2 ore! Sushi vechi, orez prea fier! Nu recomand!

Reply

Nici eu nu recomand. Bucatile de sushi aveau o culoare ciudata si un gust de “vechi”(am facut comanda cu livrare la domiciliu).

Reply

Am sunat de n ori sa fac o comanda si mi-au inchis telefonul.
E clar ca am mare incredere in afacerea lor.

Reply

“Înalta” “calitate” cu surimi.
Un produs toxic si artificial. Era sa vomit de la “calitatea” lor.
Stai ca la pușcărie in gunoiul asta de “restaurant”.
Prețuri prohibitive pt “restaurantul” asta.
Nu recomand.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 − = threeTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,