Restaurant Morgan la Dud (inchis)

Vizualizari 32.217 Vizualizari 
Comentarii 54 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Frantuzeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 172 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Sperantei 7, BUCURESTI


0752.700.300, 0752.MORGAN

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt55199

Restaurantul este in curs de relocare, momentan inchis la adresa initiala.

Morgan La Dud este in centrul Bucurestiului, intr-o casa veche si primitoare, pe o strada cu parfum interbelic, in care proprietarii au investit ca sa o faca un restaurant de top, cu atmosfera clasica. Asta le-a reusit in mare masura, terasa primind un zid fals, cu ferestre mici, care dau un aer intim. In interior, atmosfera este calda, cu un salon frumos si un separeu reusit la etaj, in care ne-am simtit bine timp de 4 ore. N-am inteles insa de ce trebuie sa acopere pereti cu cotoare false de carti, e ca si cum nu ar fi hotarati daca sa aiba sau nu carti adevarate si au ales o cale de mijloc: poate cotoarele dau bine si i-ar multumi pe cei care sunt obisnuiti cu asemenea obiecte in casa, pe de o parte, iar pe cei care le vad prima oara dupa mult timp nu i-ar deranja. Noi zicem sa aiba incredere sa puna carti adevarate.

Terasa era aproape plina de clienti, atrasi probabil de renumele chef-ului: oameni din corporatii, cupluri, mici grupuri de prieteni, care se bucurau de seara placuta. Mancarea e buna si frumos prezentata, meniul nu are mai mult de doua pagini, ceea ce sugereaza ca chef-ul stie ce face, serviciul foarte bun si discret (aveam un buton pe masa, pe care il apasam cand aveam nevoie de ceva), atmosfera placuta. Nu am retinut insa un anume gust care sa ne faca sa spunem ‘wow!’, asa ca nota prea mare pe care am pus-o preparatelor este mai mult de incurajare. Preturile sunt mari la Morgan La Dud, un cuplu avand nevoie de cel putin 300 de lei ca sa ia aperitive, feluri de baza si deserturi, plus o sticla de vin si un digestiv, eventual. Referitor la vin, au un singur furnizor, Crama Basilescu, ceea ce este riscant daca vin clienti care vor sa isi asocieze felurile de mancare cu alte arome.

Seara de la Morgan La Dud este, in concluzie, o experienta placuta cu prietenii sau familia, intr-o atmosfera calda, care te lasa cu o stare de calm si bine. E greu de spus daca am reveni pentru un fel anume de mancare ori pentru a sta la povesti. Merita sa ajungeti pana acolo si sa descoperiti singuri. (Cristian Gheorghe)

Localizare Restaurant Morgan la Dud (inchis)

Sperantei 7, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Restograf, ceva nu se pupa in peisaj. Evaluarea vostra are mai multe stelute decat evaluarile cititorilor. Sunteti platiti sa faceti reclama?
Cat despre frantuzescul restaurant Morgan (ar fi fost mai inspirat Renault) la Dud- nici in clin si nici in maneca vre-o legatura cu atmosfera (macar) de restaurant franzuzesc.

Reply

O seara rafinata petrecuta intr-o atmosfera cu stil.Intimpinati amabil,prietenos si extrem de profesionist intru indeplinirea doleantelor noastre ca si clienti.
fois gras acompaniat de dulceturile de fenicul si portocale a fost un regal , iar pastele au fost ca in Italia de delicioase.
vom reveni!

Reply

ORIBIL! Scump ! Servire proasta. Am asteptat o ora si jumatate mancarea!
Un platou de fructe de mare continand 5 scoivi, 5 shrimps, 2 creveti … 98 lei!
Atmosfera trista!!! Greu se mananca ceva NORMAL IN BUCURESTI!!!

Reply
    chelnerul respectiv November 22, 2013 at 5:16 pm

    Ca un scurt istoric, 3 pers au intrat in restaurant la ora 21.40 si ceilalti 3 invitati au venit la ora 22.14 moment cand am preluat toata comanda. Mancarea a fost eliberata din bucatarie la ora 22.34. Cina propriu
    -zisa a durat 55min. Inchiderea mesei a fost la ora 23.39. Imi permit sa va spun ca dumneavoastra ati stat 1h si 54min timp in care ati asteptat venirea colegilor dvs timp de 30min. Deci in timp de 1h si 24 dvs ati comandat, noi am pregatit comanda si dvs ati servit antreu, fel principal si desert. Vi se pare mult intr-un restaurant unde mancarea se face exclusiv la comanda? Aceste date sunt extrase din arhiva electronica a restaurantului si pentru conformitate va poate sta la dispozitie.
    In ceea ce priveste platoul de fructe de mare, acesta este pentru o persoana si are o greutate de 450 g. Desi am specificat ca este pentru o persoana, dumneavoastra l-ati comandat pentru doua persoane. In aceste conditii, posibil ca midiile, calamarii, crevetii (shrimps) si langustinele (2), sa nu va fi satisfacut.
    in ceea ce priveste atmosfera “trista” din gradina unde ati stat, la canapea, aceasta sa fi fost data de cei care cantau la unison, la masa de sub dud, unde era in desfasurare o petrecere privata de firma? In urma mesajului dumneavoastra pe Restograf, proprietarii
    au generat o ancheta intreaga, astfel ca amanuntele vizitei dumneavoastra au demonstrat falsitatea celor cateva cuvinte scrise de dumneavoastra. Din fericire pentru noi, cei care v-am servit si v-am acceptat in casa noastra pana la sfarsit, cu toate ca ne-ati facut “nesimtiti”pentru acel coperto in valoare de 10 lei (valabil numai pentru salonul de nefumatori, de sus) pe care nici nu l ati comandat, arata o rea vointa si in nici-un caz o abordare pozitiva a unei situatii.
    Cu stima, Gabriel Avarvarei. severul care a fost la dispozitia dvs

    Reply

      Multumesc chelnerului respectiv. Raspunsul lui plin de tupeu mi-a aratat clar ca nu doresc sa frecventez un astfel de loc. Chiar daca ai dreptate, aceasta atitudine fata de clienti este impardonabila.

      Mult succes celor care vor sa fie tratati in mod!

      Reply

Eu sunt un client vechiut al restaurantului Morgan La Dud.
Am venit prima oara cand s-a deschis acest local, fix a doua zi dupa ce isi deschisese usile sub actualul patronaj. Motivul, in acea zi, era dorinta de a iesi in oras cu prietenii, dar nu in Centrul Vechi, fata de care am o aversiune fiziologica. Nu imi plac localurile stridente, atat sonic, cat si vizual, puse pe “strasse”, perfecte pentru cei care vor sa fie vazuti.
Am intrat si am fost, din primul moment, placut surprins. Decorul nu s-a schimbat mult de 3 ani incoace, iar personalul este in mare parte acelasi.
Ceea ce ma face sa ma intorc iar si iar este atmosfera creata de ambianta, personal, mancare si atentia acordata fiecarui aspect si detaliu.
Trecand de la salonul de la etaj care are un aer atat de intim, cu culori relaxante si mesele solide pe care stau mereu farfurii si pahare extrem de curate din cristal, prin aspectul impecabil al bailor puse la dispozitie de acest local si ajungand la aerul boem al gradinii, oricand sunt intrebat cum as caracteriza restaurantul Morgan La Dud nu pot avea decat cuvinte de lauda.
Discretia chelnerilor si priceperea cu care iti aseaza tacamurile, plating-ul excelent facut de sous-chefii struniti militareste de chef-ul restaurantului, cuplat cu gustul extraordinar al mancarii si vinurile foarte bune servite ma fac mereu sa plec de aici convins ca am facut alegerea corecta pentru masa tocmai terminata.
De foarte putin timp au schimbat meniul. Nu ar avea rost sa insirui aici multitudinea de produse excelente, insa va pot face o recomandare personala. Crevetii cu sos curry, parmentierul de rata si tortul egiptean sunt excelente. Cuplate cu un Merlot Eclipse (ales deoarece are un pret corect pentru calitatea oferita), va garantez ca va vor incanta.

Reply

Localul este minunat. Personalul parca desprins din filme. Stiti cum este cand te indragostesti de o bijuterie? Asa este acest restaurant.
Este pentru oameni fini si civilizati.
Probabil sunt putine locuri in Bucuresti de aceasta calitate.
Ei vand senzatii, placeri, rafinament, calitate superioara.
Nu se incadreaza decat oamenilor cu o anumita cultura.
Felicitari chelnerilor si adanca consideratie bucatarului.

Reply

Am fost joi seara.
A fost tare placut, mancarea excelenta, servirea ireprosabila, muzica minunata.
Am plecat relxati si cu gandu sa revenim in curand.

Reply

Am intrat pe site anume sa vad daca merita sa experimentez la ac restaurant. NU, nu voi merge!!!
Raspunsurile la critici sunt absolut lipsite de politetze ,asta ca sa folosesc termeni blinzi.
Nu stiti ca aveti de lucru datorita clientilor???Stiti cum se raspindesc impresiile proaste?In curba exponentiala.(si daca as fi asemenea voua, as zice”daca stiti ce e aia exponentiala”)
Bucurestiul e plin de restaurante bune, recunoscatori ca le calci pragul si mai ales sa le spui ce nu-ti place.Asta ii intereseaza, ce nu ti-a placut.Nu ca dvs. domnilor.

Reply
    Andrei Sevcenco July 16, 2013 at 2:54 pm

    Inca de la inceput vreau sa mentionez ca nu sunt afiliat restaurantului. Sunt doar un client fidel al localului si doresc sa incerc a va raspunde la opinie.
    Sunt de acord cu dumneavoastra ca unele raspunsuri ale celor afiliati restaurantului lasa de dorit in ceea ce tine de echilibrul si nevoia de aplanare a lipsei de apreciere de care dau dovada unele comentarii.
    Totusi, as face apel la ratiunea dumneavoastra si v-as ruga sa reconsiderati vizitarea acestui local. Eu sunt un client fidel al restaurantului datorita ambiantei extraordinare pe care o are localul. Nu cred ca pot sa va descriu linistea si relaxarea pe care le puteti experimenta in restaurantul Morgan La Dud. Impreuna cu bucataria excelenta condusa de chef Istoc si politetea de care dau dovada chelnerii (care niciodata, si insist ca niciodata, nu s-au purtat cu mine altfel decat cu respect si politete), eu cred ca restaurantul va va convinge sa mai veniti.
    Va rog, ca o favoare pentru propria dumneavoastra experienta, incercati sa treceti peste cateva cuvinte scrise la suparare de o anume persoana si nu judecati localul dupa aceste impresii efemere.

    Cu bine,
    Andrei

    Reply

Am fost la restaurant,auzind de el prin mediatizarea lui florin joia asta.
In primul rand in fata nu aveau un loc de parcare pt masina noastrain fata, desi am facut rezervare masa prin telefon,a trebuit sa lasam masina la 20 metri distanta si sa mergem pe jos.
Referitor la ambianta era destul de ok , doar ca scaunele nu aveau suficient confort in zona dorsala le-ar fi trebuit mai multe perne,iar suportul lombar era putin inclinat prea tare.
Am comandat salata de rucola cu friptura vita si garnitura sparanghel.
Cat priveste mancarea salata de rucola avea un gust putin acrisor iar recolta era matura ceea ce datea un gust prea matur frunzelor,intr-un final era digestibila cu un mic efort de bunavointa.
Friptura am cerut-o medium in sange am primit
medium bine facut pe o parte si in sange pe cealalta parte,putin marinata sau deloc, carnea avea un gust ciudat de uscat , fara sa se simta un aromat specificat gratarului,grosimea era destul de mare peste 5 cm ,iar rezistena carnii la primii 2 cm destul de mare.putin dezamagit.
Bautura a fost ok , era produsa de o firma cunoscuta, dar chelnerul nu a umplut paharul la dimensiunile cerute de eticheta incluzand spuma.

Una peste alta pe o scara de la 1-10 as da nota 6,5 cu indulgenta si sper sa fie corectate aceste greseli de catre patroni.

Reply

    Buna ziua,
    Va Multumim pentru recenzie. Unii o pot considera constructiva. Si noi apreciem sfaturile, sugestiile si, pe cat posibil incercam SA remediem eventualele disfunctionalitati.
    Insa….:
    1.Lipsa locurilor de parcare este o problema generala in Bucuresti, desi facem tot posibilul sa obtinem toate autorizatiile. Nu putem ocupa abuziv așa cum fac alții locurile ce nu ne aparțin… Chiar cu riscul de a primi recenzii negative pe Restograf:) Deși, dacă cititi pe Restograf, se scrie clar ca restaurantul nostru nu are loc de parcare adecvat…..
    2. Muschiul de vita facut numai pe o parte? Putin sau deloc marinat? Grosimea de 5 FIX cm v-a impiedicat sa savurati muschiul de vaca Argentina? Este o descriere a degustarii un pic absurda, daca-mi permiteti. Pentru ca este Prima oara cand primim critici la muschiul de vita, dati-mi voie sa am rezerve. Aceasta nu înseamnă ca nu investigam:). Mi-as permite sa va-ntreb dacă ați semnalat toate “necazurile” serverilor..pentru a remedia? Sau ați așteptat cu nerăbdare sa ne “restografati”?:)
    3. Gradina este partea din restaurant care oferă o atmosfera mai boema, la umbra unui dud de 180 de ani, iar scaunele, aveți dreptate, sunt un pic incomode, insa unghiul intre suportul lombar si sezut este FIX de 90 de grade!! Sunt foarte grele, adevarat. Știm si vom remedia.
    Insa in partea de sus a restaurantului, in saloanele de la etaj, in partea de fine dining, aveați o sansa sa testati suportul lombar al canapelelor si sa citi chiar extaziat.:)
    Va așteptăm sa reveniti si sa ne mai dați o Sansa cu o recenzie pozitivă, aici:)!
    Multumim Inca o data pentru sugestii.

    Reply

    Wow, ai mers 20 m pe jos?!?! Ce jenant, tu in mare om. E clar ca esti un gras cu putza mica, vai steaua ta, un frustrat, du-te prietene la KFC, acolo e de tine si de navasta-ta, tara de cretini cocalari cu pretentii de cunoscatori, asta suntem!

    Reply

    Pt alex, cocalar frustrat de dambovita cu noroi sub unghii e comentariul meu de mai jos!

    Reply

    Ati lasat masina la 20 metri? Am fost ingrozit citind aceasta. Adica a trebuit sa mergeti aproape un minut pe jos? Intolerabil! Sper ca nu ati primit si o masa foarte indepartata de intrare si de alte dependinte. Glumesc, evident, probabil ca 200 metri ati vrut sa scrieti, ceea ce pentru Bucuresti tot ar fi satisfacator. Iau in vedere cele comunicate si voi veni pe jos la acest restaurant. Multumesc pentru celelalte informatii.

    Reply

Buna ziua

Am fost sambata (16.02.2013) impreuna cu familia mea pentru a sarbatori ziua de nastere a mamei mele. Am intalnit poate unul dintre cei mai simpatici si calzi ospatari din Bucuresti – domnul Stefan (domnul in varsta). Ne-a prezentat ce exista in plus fata de meniu, ne-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am adresat cu privire la anumite feluri de mancare si ne-a ajutat sa alegem vinul. Am ales salonul din partea dreapta de la etaj, unde am avut pregatita o masa pentru 8 persoane. Noi am optat pentru supa de somon,supa de linte cu piept de rata, supa v., pulpa de rata, roast beef si somon in crusta. Mancarea a fost delicioasa, prezentata cu mult bun gust si rafinament. Am fost cucerita de fiecare desert pe care l-am comandat: renumitul White Ducess, Black Ducess, sufletul de ciocolata, dar cu siguranta vedeta serii pentru noi a fost inghetata de vanilie facuta in casa(desertul nu se regasea in meniu)alaturi de capsunile date prin ciocolata. Inghetata avea un gust sublim.. Din partea casei am primit la desert vinul rose. Un alt plus a fost limonada Morgan! Am intalnit un personal deschis, care a ajuns sa imi fie si complice la surpriza pe care am organizat-o mamei mele. Cu siguranta vom reveni pentru a incerca si alte preparate!

Reply

Un restaurant slabut, fara nimic special in afara de preturi. Mesele sunt inghesuite, mancarea medie. Sigurul lucru care-l pozitioneaza in zona premium sunt preturile.

Reply

    Ma bucur totusi ca fata de un restaurant slabut, de cartier ati avut timpul necesar pentru a va aseza in fata calculatorului si sa va scrieti parerea.

    Reply

      Pacat ca raspundeti cu aroganta criticilor. Pentru Crash nu e obligatoriu ca un restaurant slabut sa fie un restaurant de cartier. Doar are standarde mai bune decat ale dvs. La asta nu v-ati gandit?

      Am remarcat ca mai e un comentator, Silviu, caruia la fel nu-i lipseste aroganta. E ordin pe unitate sa luati apararea restaurantului in loc sa remediati meniul?

      Reply

Am fost acolo, dar a doua oara nu m-as mai duce. Nu ma asteptam la prea multe dupa ce am citit opiniile de aici, insa nici la asa putine lucruri pozitive cate am gasit acolo.
In afara de pozitionare, muzica (chiar era linistitoare si creea o ambianta placuta) si limonada, nu pot sa zic ca mi-a placut altceva.
Servirea a fost lenta, a trebuit sa asteptam destul pentru mancare. Melcii nu aveau nici un gust, iar branza de capra era extrem de sarata. Branza fondue a fost ok.
Friptura o cerusem medium rare, insa am primit o bucata de vaca din care iesea sange la fiecare intepatura de furculita. Fara gust. Ma intreb daca o ceream in sange, o primeam oare cruda, de abia sacrificata?
Din meniu reiese ca ai si “garnitura” la carne, insa 3 pastai de sparanghel si o jumatate de morcov nu cred ca se poate numi garnitura. Noroc ca am mai comandat si salata. Aceea a fost buna, avea gust.
Ca o comparatie, portiile de aperitive erau la fel de mari ca cele de fel principal. Stiam ca nu ma duc acolo sa ma satur, dar sa dai 100 ron pe o bucata insangerata de vita, cu 3 legume langa, mi se pare cam aberant.
Cramele Basilescu au monopol. Vinul rose nu mi-a placut, cel rosu, la pahar, a fost ok.
Nu am mai cerut si desert, pentru ca ar fi trebuit sa mai astept inca o jumate de ora cel putin pentru el.
Experienta “interesanta”, dar e for one time only.

Reply

    Ne pare rau ca nu v-a placut nimic…. Asa e…daca v-ati fi incumetat sa serviti desertul, intr-adevar, Bunica ar fi avut de facut un tort in 15 minute, ceea ce nu e deloc usor:)Amuzanta presupunerea dumneavoastra. Din pacate ati pierdut ocazia de a gusta un desert deosebit. Altfel, Basilescu este reprezentat cu succes prin multe sortimente, insa nu este singurul vin pe care il avem, evident. Posibil ca v-ati incurcat in stufosul meniu de bar sau ati omis sa cereti lamuriri de la domnul Defta, serverul care v-a adus antreul in 19 minute si felul principal in 23 minute. Noi preparam in casa toate produsele, incepand de la paine, paste, sosuri, dressing, reductii, desert etc. In cazul in care va grabeati si doreati sa mancati repede, pe fuga, poate ca era mai bine un fast food?? Nu un restaurant, la radacina unui batran dud de 180 de ani, intr-un cadru romantic cu muzica buna, in surdina?? Prietenul dumneavoastra a fost chiar incantat de Aumonieres si nu a spus ca branza de capra ar fi fost sarata. In schimb, ne bucuram ca dumneavoastra, pe langa limonada Morgan cu muta menta si salata de ruccola, ati savurat si un fondue excelent, preparat cu tuica Zetea si branza frantuzeasca de calitate. In ceea ce priveste vaca argentiniana insangerata … Daca doriti, va facem un grafic de stadiu: well done, done, medium, medium rare, rare si blue. Da, daca ati fi cerut blue, veti fi avut o vaca cruda pe farfurie, posibil vie:) Ne bucuram foarte mult sa avem ocazia de a cultiva cunostintele celor care pana acum au ignorat arta culinara. Melcii sunt foarte inselatori… Nu-i tolereaza oricine. In cazul in care sunteti consumatoare de melci, exemplificati gustul …care nu a avut gust, poate intr-adevar, a fost vreo problema.Insa…trebuie sa avem grija ce scriem, pentru ca unele restaurante,poate nu foarte multe, au evidenta clara electronica a meselor, orelor, timpilor de servire, precum si a felurilor de mancare servite la o anumita ora si masa.100 Ron este gresit pretul. Reveniti si documentati-va memoria, insa intre pretul platit si cel pe care-l afisati aici este o diferenta importanta.Ati uitat sa mentionati sosul de foie gras.
    Ne cerem scuze si va asteptam sa gustati din nou din vaca noastra argentiniana si, bineinteles, din apreciatul desert.Ne cerem scuze si pentru replica usor acida, insa acolo unde recunoastem existenta unor probleme, multumim celor care ne semnaleaza si incercam sa remediem cu succes orice nemultumire. Dar se intampla si opinii precum ale dumneavoastra, care sunt total pe langa realitate, nu cunoatem din ce motive, caci este un loc in care transparenta si bunavointa, dorinta de bine a celor care ne viziteaza sunt la ele acasa.

    Reply

      e clar! pentru voi doar aplaudacii au dreptul la opinie. Ca sa pastrez nota acida initiata de dvs.: o sa ajungeti departe raspunzand arogant la critici.

      Reply

Am intrat La Dud. Acum Morgan la Dud. Atmosfera extraordinara, diferită de ce știam. Acasa la cineva, nu intr-un restaurant. Astept mâncarea si beau un vin. Bun. Cred ca e de bine!! Chiar ma simt bine, desi sunt singur. Pentru ca in sălile de sus nu se fumează, am coborât in Gradina sa-mi beau vinul la un trabuc. Cred ca sunt peste 25 de grade. Mă cheamă mâncarea. Plec si revin cu impresii. De carcotas. Deja mă știe lumea.

Reply

Indrazniti meniul de degustare!! Merita!Felicitari la …puterea “n”.

Reply

Am ajuns la Dud cu cateva seri in urma. Okey restaurantul si cu stil. Eu mai veneam cu ani in urma , vara, la un suc, cand nu era asa aranjat, dar nu am mancat pentru ca nu imi inspira incredere. Acum, zau ca nu am nimic de reprosat. Meniul mi s-a parut ca este mai aparte, si ca feluri si ca bani. Platoul de fructe de mare si desertul le-am “lins” cu zor. Sora mea a servit de post si a fost incantata de asemenea.Pacat ca sus in salile mai frumoase decat terasa nu e mai mult loc pentru ca sa-mi fac nunta. Ospatarul a fost extrem de amabil, adica pe faza. Cum sunam, cum aparea. Imi cer scuze daca l-am sunat de prea multe ori. O sa mai vin cand pot.

Reply

Este pentru prima oară cand ajung la ei. Mi-a fost recomandat de un grup de prieteni si nu regret. Muzica in surdina si de calitate ne-e fermecat. La fel mâncarea . Eleganta si gustoasa, chelnerii draguță si atenți. Prețul cam mare, insa merita. Toate bune si ne revedem.

Reply

Super fain locul…!!!

Reply

Impresionant meniul de degustare, atmosfera, decorul. serviciile. Un interes accentuat in detalii. Produse proaspete si naturale, inventive pozitiv, ca gust si prezentare. Am incercat sa regasesc ceva din comentariile anterioare si nu am reusit, desi de felul meu sunt carcotas si sceptic. O experienta unica. Preturile sunt mari, dar raportate la calitate, decor si oferta, se echilibreaza, pentru ca rar gasesti un loc in care sa te simti bine din toate punctele de vedere. Prefer sa dau mai multi bani, dar sa fiu total satisfacut. Nu ma jenez sa va scriu si despre salile de toaleta, unde am gasit o oaza de civilizatie si confort. Au toalete cu igienizare automata, muzica si parfum. Multumim si succes in continuare.

Reply

    Multumim si va mai asteptam. Incercam pe cat posibil sa continuam pe aceasta linie si sa schimbam cat putem opiniile negative, care de altfel sunt constructive!! Curentul Florin Dumitrescu ne-a dat impulsul si ne-a crescut “audienta”, lansand valul de opinii pro si contra – este normal la o schimbare a clientelei si a fluxului de musafiri – astfel ca din acest punct de vedere facem toate eforturile cu placere si cu o motivatie puternica.

    Reply

      Multumim pentru implicare “Bondarului’, insa citim recenziile cititorilor si ne descurcam si singuri:)Ne bucuram ca ne-ati calcat pragul si ca ati povestit despre vizita la noi, aici, pe acest site important,insa cred ca postarea in numele altcuiva decat al dumneavoastra nu se cade. Mai mult, daca cititi presa de specialitate, Chef Florin nu mai lucreaza la noi…dar ii multumim pentru colaborare si il asteptam pe la noi oricand, cu drag.Inca nu avem nevoie, dar in cazul in care doriti sa va angajam pe postul de pr, va rugam sa ne lasati datele pe adresa restaurantului:))

      Reply

Tocmai ne-am intors de la morgan si trebuie sa spun ca sunt perfect impacat cu experienta culinara. Se simte un efort de a pune mancare decenta in farfurie, la categoria de pret pe care o doreste fiecare ( de la 30 de lei in sus pe fel de mancare). Servirea absolut ireprosabila, un ospatar atent, dar mai ales discret si politicos fara a fi balos…. Vinul excelent, desi cam scump… Nu ma innebunesc dupa decor…as opta pentru a lasa in urma decorul vechiului La Dud, mai ales pe terasa acoperita…imi doreesc sincer sa raman o oaza de decenta si deliciu gastronomic care sa atraga clienti pe masura

Reply

Atat eu cat si colegii mei am fost foarte bine primiti si tratati. Este a doua oara cand vin. Prima oara am avut o problema cu salata de caracatita, care avea prea multi cartofi. In rest a fost foarte bine. Ieri am mancat bine, interesant, gustos. Aranjamentul pe farfurie spectaculos(am servit tartar de vita excelent si curcan cu mere si fructe de unt). Am vazut ca meniul era total schimbat si nu mai aparea semnatura domnului Dumitrescu. Am inteles ca domnul Florin Dumitrescu nu mai lucreaza aici, din cate ni s-a spus. Este pacat pentru ca este un restaurant deosebit de fin, frumos aranjat si serios, care-i facea cinste.

Reply

Ne-am simtit foarte bine la Morgan la Dud. Serviciile ajutate de un buton special, prin wireless, sunt mai mult decat in regula, sau cum trebuie sa fie. Am stat in gradina incalzita, ce-i drept nu era prea plina. Cateva mese, insa cred ca acesta este farmecul. Intimitatea este la Morgan la Dud. Am vizitat si partea de sus a restaurantului. Este foarte frumos si de departe singurul interior de restaurant aranjat cu cel mai bun gust si de o rara finete, in cele mai neinsemnate detalii. Un singur minus l-am regasit in gradina. Scaunele sunt incomode daca stai mai mult pe ele. Foarte grele si rigide. Am mancat foie gras cu dulceata de gutui facuta in casa. Greu, dar foarte interesant si placuta combinatia.
La pulpa de rata cu varza mi-au dat varza alba, si nu rosie asa cum scria in meniu. Ce-i drept mi-au spus cand am comandat. Chiar mi-a placut foarte mult
Prietena mea a fost inebunita dupa desertul acela alb, Duchess. Ea a mancat tot o rata cu o salata de dovlecei cu usturoi si crema balsamica. Am gustat si eu, dar rata mi s-a parut cam sarata. Dovleceii: geniali.
Noi vom reveni cat de curand. Lista de vinuri este bogata. Noi am baut rose dulce si rose sec de la Basilescu.

Reply

Am facut o rezervare prin serviciul oferit de Bookyourtable
totul a decurs perfect,mancarea excelenta,ambianta la fel!

Reply

Am fost in acest restaurant cu anumite asteptari si din pacate in afara de desert nu a fost nimic bun, nici macar de nivel mediu. Eu nu inteleg, cum cineva care are pretentia de chef, poate servi asa ceva. 1. Supa clara de pui a fost incredibil de grasa, de-abia dupa ce am stors o lamaie intreaga s-a putut cat de cat manca. Se vede ca fusese scoasa de la microunde, am stat sa se raceasca ceva timp pentru ca era ingrozitor de fiebinte. Supa crema de morcovi cat de cat ok. 2. Fois gras – A fost bun insa servit fara nici o felie de paine si dulceata aferenta extrem extrem, imaginati-va 4 urme de confiture, de marimea unei boabe de mazare (fiecare!). 3. Cotlete de berbecut cu vinete la gratar – Un sfat: Nu vinde domnule chef Florin oaie grasa si batrana in chip de berbecut, ca am mai mancat si noi pana acum si stim cum este gustul uneia si al celeilalte. 4. Paste cu ragout de rata – carnea, probabil provenind dintr-o conserva- ca altfel nu imi explic consistenta cleioasa, era maruntit bine, ca scos din blender. 5. desert white ducess, foarte bun insa nu cred ca este o reteta originala, mie aducandu-mi foarte mult a “milojas”. candva am mancat ceva asemanator la restaurantul la blanca. am vrut sa bem si un vin insa, din pacate, alegerile erau limitate la basilescu. desi am rezervat o masa in restaurant, ne-au poftit pe terasa. chelnerul, acelasi domn carunt din postari anterioare, ne-a servit corect si atat. la un moment dat, din boxe se auzea “and so this is christmas…” :) nu cred ca voi mai reveni.

Reply

    Perfect de acord.

    Reply

    Da… Am fost ieri si am sesizat o schimbare in atmosfera si chiar in mancare??Mancarea este aranjata altfel si are un gust altfel, mai bun decat acum cateva saptamani. Am servit o rata cu spanac si un sos foarte bun de fructe de padure-foarte buna- si salata de caracatita care mi-a placut. La desert am incercat suflee de ciocolata care arata foarte apetisant.

    Reply

Am fost la acest restaurant chiar ieri. Meniul este foarte mare, are undeva peste 40 de preparate, am inteles ca tocmai ce a fost schimbat. Am gustat varza cu ciolan, foarte gustoasa, am inteles ca era fiert la 80 de grade, iar varza fiarta in vin, la aperitiv am gustat un piept de rata cu dovleac foarte gustos. Partenera mea a gustat un foie gras servit in borcan, un gust interesant, dulceag, iar la felul principal a luat halibut (cel mai bun peste pe care l-am gustat in viata mea). Serviciul este ok, mi-a placut de domnul carunt care ne-a servit ireprosabil. l-am observat si pe Chef Florin care ne-a salutat si ne-a intrebat despre mancare. Mie personal imi place aceasta locatie si am sa revin cu cea mai mare placere!

Reply
    Monsieur Arneaud CHEF at Epoque September 22, 2012 at 10:29 pm

    Scump pentru ce a fost servit ……
    1 aperitif si 2 fel principal si 2 pahar de vin 230 ron….

    cum se spun in francez merde alors c’est mieux chez Mac donald’
    daca ati fost la tv nu inseamna ca sunteti pro Monsieur le pseudo chef….

    bunica mea se descurc mai bine…

    Reply

      ati mancat vreodata la acest restaurant, Monsieur Arneaud CHEF at Epoque ? sau bunica dvs a mancat aici? poate ca este mai ieftin la Epoque si nu stie lumea

      Reply

      Romania din pacate nu are nici o legatura cu Franta. Dar orice francez din Romania are impresia ca are legatura cu Romania. Eu nu sunt ,,pro” nici unui chef, dar daca eu m-am simtit bine, de ce sa ma convingeti ca nu am de ce sa ma simt bine???

      Reply

Eu am fost la acest restaurant in perioada in care inca se difuza Master Chef si tocmai auzisem ca Florin Dumitrescu lucreaza aici. Meniul era in schimbare, am incercat ceva din noul meniu. Daca reusesc, poate am sa mai trec odata, sa incerc ceva din meniul final, caci ce am mancat nu prea m-am convins. Cu siguranta principalul motiv pentru a reveni ar fi desertul White Ducess (care, insa, inteleg ca e din vechiul meniu).
Un singur comentariu am: ma tem ca proprietarii se vor “arde” cu aceasta optiune de meniu/chef/restaurant: localul este o terasa, cu un pub la parter si cu cateva mese sus (chiar daca frumos aranjate). Pare menit unui alt fel de clientela decat cea interesata de experiente gastronomice deosebite (lucru cumva prefigurat de existenta unui meniu separat pentru terasa) si unui alt fel de bucatarie decat cea frantuzeasca (cu pretentii).
PS Observ un nou review-er, domnul Cristian Gheorghe. Review-ul mi se pare echilibrat in general, poate usor cu o tenta prietenoasa (dar foarte usor).

Reply

Restaurantul luat in ansamblu este o locatie cocheta si eleganta. Efortul propietarilor se pare ca a dat roade si lucrurile sunt de bun gust.
Legat de scopul real al acestui restaurant de a creea sa spunem: “amintiri memorabile” conform tendintelor in materie de “fine dining”, lucrurile nu sunt pe fagasul normal.
Bucatarul sef a incaltat o pereche de pantofi cu cateva numere mai mari si rezultatul nu a intarziat sa apara.
Reclama nu este totul si mai ales cand este agresiva. Cine afirma ca mancarea se ridica la standarde de “master chef” sa imi fie cu iertare, nu stie despre ce este vorba. Se vede lipsa de experienta si mai ales de lipsa de cunostinte temeinice de gastronomie.
Imi pare rau pt acest “Copil teribil” al gastronomiei romanesti, dar chiar e inca crud.

Reply

Ok, mi-a placut foarte mult show-ul Masterchef, ador gastronomia, asa ca reclama excesiva vizavi de Morgan La Dud si Chef Florin m-a convins.:) Am reusit in sfarsit sa ajung pt un pranz. In general o asemenea reclama iti creaza niste asteptari, nu te duci oricum, ca la orice restaurant. :) Nu o sa comentez aspectul locatiei, am stat pe terasa, a fost placut, racoare, n-am nimic de reprosat. Ospatarul a fost ok, politicos, si-a facut treaba, ne-a spus si ce aveau in plus fata de meniu. Vorbind de meniu trebuie sa spun ca mi s-a parut f restrans, usor saracacios. Ma rog, am zis ca poate sunt putine optiuni dar, spectaculoase. Cum te-ai astepta de la un Chef. Ei bine, nu. Nu e nimic care sa te dea pe spate in meniu. Este o mancare ok, corecta si atat, nicio aroma pregnanta, nicio surpriza culinara. Nici macar prezentarea nu m-a dat pe spate desi imi amintesc f clar ce scandal faceau chefii in emisiune daca nu se prezentau concurentii cu farfurii interesante. Inghetata (cele 2 cupe + una care era sorbet de lamaie de fapt) mi s a parut chiar penibil prezentata. Chiar va rog pe aceasta cale sa faceti ceva cu ea ca era buna la gust si e pacat. Enfin, a fost o experienta banala over priced. 2 persoane: 2 supe, o salata de spanac (fada), un piept de rata cu cartofi cam taranesti asa, o inghetata, 2 limonade si un pahar de vin = 180 ron. Portii mici… Deci, vorba proverbului, “La pomul laudat sa nu te duci cu sacul”.:(((( PS. Recent am luat si pranz si cina la unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver…..e la ani lumina….luati exemplu. Morgan La Dud e un birt de cartier si nu cred ca ar fi neaparat rau sa ramana asa. Doar sa ajustati si preturile in concordanta. Prea incearca toata lumea sa atinga extraordinarul …. un produs de marketing (aka Chef Florin) nu garanteaza atingerea lui.

Reply

ieri am citit comentariile despre acest restaurant si m-am hotarat sa merg acolo ca sa vad cu ochii mei :-). atmosfera e placuta (muzica gen patricia kaas, katie melua), preturile medii spre mari (supa crema 15 lei, desertul 17 lei). felurile de mancare pe baza de carne (rata, vita, peste) pornesc de la 50 lei, deci o masa completa (supa, fel principal, desert, bautura)costa cel putin 100 lei. meniul scris in romana si engleza are 2 pagini, probabil il schimba la fiecare sezon. servirea a fost rapida, asta ptr ca desertul era deja facut, iar supa crema nu dureaza mult sa o faci. as mai reveni 1 data ca sa incerc si alte preparate

Reply

Am fost sambata aceasta acolo. Ma surpind parerile voastre. E ca o oaza de liniste si racoare in Bucuresti. Terasa e minunata. Servirea (un chelner mai in varsta) a fost de mare clasa. Mancarea la fel. Din pacate nu pentru buzunarele oricui. Mie chiar mi-a placut acest restaurant dar tine si de gusturi si “pretentii”.

Reply

Atmosfera placuta.Terasa draguta. Mancare buna.Concluzie:nimic spectaculos,ceva care sa fie de Master Chef.Imi pare rau,dar nu cred ca voi Mai reveni.
Mult succes in continuare.

Reply

La ce lucruri interesante am citit pe internet si cata reclama restaurantul a fost o mare dezamagire. Design “de cartier”, servirea slabuta, mancare cel mult mediocra. Pacat pentru ca meniul “suna” bine” – doar cateva feluri care te-ai astepta sa fie bine pregatite. Preturile erau acceptabile vs. ce scria in meniu. Totusi calitatea mancarii a fost dezamagitoare.

Ca si design restaurantul e praf.Sincer nu prea vad unde a fost facuta investita. Arata ca un restaurant de cartier. Singurul lucru verde de la terasa e dudul, in rest beton si multe plasme. Biblioteca care se vede in pozele de pe site e de fapt un perete de plastic care imita o biblioteca – de mare prost gust. Muzica era ca nuca in perete. Cand am intrat, la parter era niste muzica house in surdina.

Serviciul e slabut. Am crezut ca sunt la camera ascunsa. Cand ne-am hotarat ce vrem sa comandam am descoperit ca nu prea au ce e in meniu. Eu am vrut sa comand si desertul de la inceput si mi-a spus ca nu e nevoie desi unei prietene care a comandat inaintea mea i-a luat comanda pt desert. Evident cand am comandat desertul la sfarsitul mesei nu mai aveau. La rugamintea noastra de a aduce paine, chelnerul ne-a intrebat cate felii dorim :))

Mancarea e cel mult mediocra, se pare ca chef-ii de acolo mai au mult de exersat. Mi-am comandat Tagliolini cu usturoi, au fost OK’ish dar nu extraordinar. Apoi am comandat muschi de vita cu sos de foie gras. Nu mi-am dat seama sa le spun cum vreau vita, nici ei nu m-au intrebat asa ca era cam prea bine facuta. Legumele insa au fost bune. Sotia mea si inca o prietena si-au comandat risotto. Ambele farfurii “balteau” in ulei. La desert, cum spuneam, nu mai aveau ce vroiam pentru ca se terminase. Am zis sa incerc inghetata de lamaie cu menta. Ce mi-au adus ei nu era inghetata ci sorbet si a fost cea mai acra chestie care am mancat-o in viata mea. Mi-am rugat si prietenii sa guste (poate sunt eu mai ciudat), dar nimeni nu s-a putut atinge de mai mult de o lingurita.

Reply

De nerecomandat:
-nimic spectaculos la gustul mancarii, pe masura asteptarilor la o asemenea reclama si la asa chef
-vin: cramele bazilescu nu pot tine o exclusivitate intr-un restaurant si oricum vinul alb servit cald, adus la racit la masa in frapiera
-nu avem “Cuba libre” …dar rom si cola aveti? da avem…:-)
-la recomandarea chelnerului 3 persoane am luat salata de caracatita…sub medie si …veche…cineva de la masa a spus ca simte ca are 2 feluri in farfurie..una proaspata si una care miroase…nu a bagat-o nimeni in sema…decat acasa…abia am ajuns pana la toaleta…deranj maxim…si foarte scumpa 55 lei pret de casa di david, dar nu se compara
-si la final am avut si pe nota bere de 20 lei in conditiile in care la noi la masa nu s-a baut bere deloc…deci nu ca s-au pierdut nr halbelor sau al sticlelor, dar nu am baut deloc…urat..si inacceptabil….probabil ca s-a considerat ca la nota de 700 lei mai merge si 20 lei
-ne asteptam la altceva la un asa chef si la o asemenea reclama

Reply

atmosfera a fost poluata de cativa microbisti care injurau sistematic, si de plasmele destul de nepotrivite – zic eu, la un volum deranjant.
mancarea a fost muuult sub asteptari, poate si din cauza marketingului agresiv de care a beneficiat restaurantul in ultima perioada – care te trimite cu gandul la excelenta.
aspectul mediocru si scaunele foarte incomode.
portiile ridicol de mici si fade – nelasand impresia portiilor reduse si extrem de savuroase pe care le presupune un restaurant cu asa pretentii.
din pacate masa a fost o dezamagire

Reply

Am fost deja de 2 ori. Este un loc tare primitor. Mancarea nu a fost rea, dar sincer lasa impresia ca nu au dat tot ce au putut. As vrea sa nu zic despre mancare ca “nu a fost rea”.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − = three



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,