Funky Lounge (Herastrau)

Vizualizari 25.076 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt62317

Funky Lounge din Herastrau e unul dintre restaurantele frumoase ale Bucurestiului. Cred ca mai bine de spus ar fi ca terasa de la Funky Lounge e una dintre cele mai frumoase din Bucuresti, si asta fiindca e chiar pe lac, pe Herastrau, si cred ca ocupa si o bucatica din lac, pe un ponton, nu numai malul. Nu am intrat decat pe terasa, au si ceva inchis si acoperit, care s-ar putea sa fie deschis si iarna. E chiar pe Bulevardul Aviatorilor, vizavi de Bordei, pe unde e intrarea Pescarus. Un Funky Lounge mai exista si pe bulevardul Decebal, cred ca acela a fost primul deschis, acest Funky Lounge din Herastrau a fost preluat abia din mai 2013 de la familia lui Mitica Dragomir, cel cu fotbalul, care avea aici un Bogdani Summer Lounge, care nu a mers deloc conform asteptarilor, din cate am auzit.

Cat despre meniu si despre mancare, nimic special de spus. Funky Lounge din Herastrau nu e un loc in care sa mergi pentru vreun deliciu gastronomic, nu e cazul. Au un meniu international, mancare cat de cat corecta, mai spre comun si banal. Preturile sunt normale pentru zona, serviciul amestecat, cu isteti si tantalai laolalta, depinde cum ti-e norocul.

Asadar, Funky Lounge din Herastrau e o terasa frumoasa, pe lac, la care puteti sta linistit sa beti ceva bun si sa mancati rezonabil daca nu veniti cu foarte mari asteptari in aceasta privinta. (GB)

Localizare Funky Lounge (Herastrau)

Parcul Herastrau, intrarea Pescarus, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
gogu din primaverii September 11, 2016 at 4:49 pm

funky lounge herastrau este cea mai mare poluaare sonoră din Bucuresti.Aceastaă nesimtire care nu poate fi oprita,dureaza de ceva trei ani de cand aceasta discoteca,in mijlocul unui cartier de locuit,a fost preluata de la Mitica Dragomir ( patronul).Oficialitatile orasului Bucuresti trebuie sa afle ca este o ILEGALITATE crasa aprobarea de functionare a acestei discoteci care este la o distanta de 300 de m de un cartier de locuinte!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − six =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,