Terasa Berarilor - Garden Club

Vizualizari 21.193 Vizualizari 
Comentarii 25 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Germana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 27 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Splaiul Unirii 225, BUCURESTI


021.322.30.03, 0731.037.301

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt44097

Am revenit la Terasa Berarilor dupa un an. Intre timp patronul (acelasi) a schimbat numele din "Garden Club - Garden Palace" in "Terasa Berarilor", l-a facut restaurant cu specific german (si inainte avea o parte din meniu din aceasta bucatarie nemteasca) si a mai facut niste modificari la terasa, pe care a acoperit-o pe jumatate.

In mare, atmosfera a ramas aceeasi, insa mancarea a ramas la fel de proasta, ca si anul trecut (atunci pusesem un 6 la mancare, 9 la ambianta si 7 la servicii). Am luat carnati de diverse feluri si cartofi germani, dar nici vorba sa fie ceea ce era de asteptat, macar in parte. Produse de proasta calitate de la supermarket, si atat! Nici macar desertul nu a fost cine stie ce, desi nu era de nemancat.

Serviciul bun, preturile oarecum rezonabile, insa nu e suficient pentru un drum pana acolo. Poate daca locuitorii din zona aceea mai indepartata de centru a Bucurestiului nu au alternativa sau poate ca pe scena aceea foarte mare in care se poate tine un concert in toata regula sa se intample din cand in cand cate ceva care sa te mane intr-acolo. (GB)

Pe larg

Garden Club (sau Garden Palace - www.gardenpalace - cum am vazut ca isi mai zic) e un restaurant-terasa mare, chiar foarte mare, as putea spune, insa a carui logica eu nu o pot intelege, si pace! Localul a fost construit special pentru un astfel de scop, spre diferenta de altele, in care patronii care au fost obligati sa gaseasca solutii si sa improvizeze in constructii care cu greu s-ar preta la asa ceva. Din acest punct de vedere, e un mare avantaj, deci, ca oamenii au putut sa faca acest restaurant-terasa exact cum au vrut. Si l-au facut mare, dupa cum am spus! Am inteles ca e deschis de putina vreme, din 2010. Garden Club e pe malul Dambovitei, pe Splaiul Unirii, in apropiere de intersectia cu Mihai Bravu si de complexul Asmita Gardens. E o constructie usoara, din acelea care se fac si se demonteaza relativ repede, cu un etaj si cu o scara centrala. Terasa Garden Palace e foarte mare si nu are niciun copac in apropiere, insa s-au straduit sa puna multe plante, ca sa suplineasca acest neajuns. Au reusit, intr-o oarecare masura. Au si o scena foarte mare, pe care se pot tine concerte in toata regula, pentru sute de spectatori. Interiorul si amenajarea Garden Club sunt sub forma de cabana, cu mult lemn, oarecum in contrast cu fetele de masa din materiale grele si lucioase, care se intind si pe podea, si cu restaul aranjamentelor de pe mese. Am avut o surpriza cand am deschis meniul: tot felul de mancaruri, de-a valma: ceva din bucataria nemteasca, din cea romaneasca, evident, multe feluri cu nume italienesti.

Eu am luat o "gustare calda", romaneasca, i-as spune - cea din poza. A fost oribila, dupa cum avusesem, deja, o presimtire: carnaciorii din resturi si mustind de grasime, ficatei de ipsos, cartofi reincalziti, dar care oricum ar fi fost de nemancat, pentru ca erau cruzi in mijloc, muraturi rasuflate... Lamentabil, ce mai! Si platoul din poza e 68 de lei in meniu. Nu face banii, in niciun caz! Preturile la unele dintre celelalte feluri pareau rezonabile, totusi. Serviciul a fost impersonal si plictisit, desi erau mai multi chelneri decat clienti in imensitatea aceea.

Ce calcule si-or fi facut, oare, cei de la Garden Club/ Garden Palace? In primul rand, sunt intr-un loc in care nu poti veni decat cu masina, nu am vazut aproape nimic in jur dinspre care sa vii pe jos pana acolo. In al doilea rand, e un restaurant-terasa foarte mare, in care intra sute de oameni. Mai pe scurt, sute de oameni ar trebui sa se suie in masini sau sa ia sute de taxiuri si sa vina pana la Garden Club, din alte parti ale Bucurestiului, in fiecare zi. Dar ce ar putea atrage intr-un loc sute de oameni care vin din cine stie ce parti ale Bucurestiului? Nu pot fi multe tentatii, totusi: fie mancare buna sau foarte buna, fie ambianta, atmosfera (un anumit tip de clientela, veselie etc.), fie diverse evenimente care sa creeze si sa intretina atmosfera, sau, in cel mai fericit caz, diverse combinatii ale acestora. Or: mancarea e banala, in cel mai bun caz, nu imi inchipui ca sunt prea multi cei care vin pana la Garden Club pentru vreun rasfat culinar; ambianta e asa cum e, e rezonabila, insa in niciun caz una pentru care sa strabati jumatate din Bucuresti pentru a te desfata la Garden Palace. Daca ai ruga pe cineva care a fost acolo sa-ti descrie acest local, nu stiu ce ar spune; sau, mai degraba, daca ai intreba zece oameni diferiti care e conceptul de la Garden Club, ti-ar spune zece lucruri diferite. Si acesta e, totusi, un dezavantaj, nu un avantaj... Asadar, singurul fel in care eu imi imaginez ca ar putea fi umplut Garden Club - in afara de nunti si cumetrii, evident! - e prin evenimentele care s-ar putea intampla pe secana aceea, o scena de spectacol, in toata regula. Daca reusesc sa o faca, totusi, macar din cand in cand, eu nu stiu. Eu sper sa le mearga bine, ar merita asta, dupa tot efortul si investitia aceea foarte mari pe care le-au facut. (GB - iulie 2011)
Localizare Terasa Berarilor - Garden Club

Splaiul Unirii 225, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




cu mare drag tin sa va anunnt ca sunt una dintre clientele acestei locatii,care sa redeschis recent cu noi patroni si cu un nou personal.Cu mare placerea am remarcat ca acum in acest restaurant se regaseste mincare romaneasca,italiana,arabeasca si chinezeasca.De ziua mea de sf.Marie mi-am facut ziua impreuna cu un grup de prieteni(20 de persoane)si toata lumea a plecat super multumita de tot ce au servit. Reveniti din nou si nu veti regreta.

Reply

Am fost in decembrie 2013.
Minusuri: muzica mult prea tare, trebuia sa tipi ca sa te auzi cu cel de langa tine, anumite sortimente de whisky din meniu nu aveau pe stoc, mancarea slabuta, am luat ceva platou pentru doua persoane, doar mici au fost buni de pe el.
Plusuri: doar ospatarita, o tipa blonda, Claudia cred, s-a descurcat bine la o masa cu 10 persoane.

Reply

Am tot vazut aceasta terasa cand treceam cu masina pe langa si discutand cu sotia am zis sa incercam. Ne place sa vedem locuri noi, restaurante noi. La inceputul lui iulie ne-am facut timp intr-o sambata seara, am mancat aici, nimic sofisticat. Clatitele specialiatatea bucatarului (care sunt intradevar bune) si niste mititei insotiti normal de… bere. Toate bune si frumoase. Am mers a doua oara dupa doua saptamani cu un cuplu de prieteni, de aceasta data luand si copii cu noi, si acum a fost OK. Mimic de reprosat. Chiar impresionati de atitudinea ospatatilor si a domnisoarei care era la primirea clientilor, nota 10. In aceeasi seara am facut rezervare pentru o masa de patru persoane pentru a doua zi, urmad sa venim cu tatal meu care isi serba frumoasa varsta de 58 de ani. Rezervarea am facut-o la o masa langa locul de joaca, care dupa parerea mea este un mare plus pentru restaurant si printre putinele in aer liber care au asa ceva. Totul a decurs bine pana la sosirea comenzii si anume: am comandat o portie de clatite specialitatea bucatarului pentru mama mea si o tepusa haiduceasca care conform meniului are un Kg cu doua portii de cartofi svabesti si 2 de cartofi prajiti, salate, etc. Pe langa faptul ca tepusa a venit dupa clatite cam la 20 de minute, adica mama manca si noi o admiram, tepusa noastra a venit pe jumatate, adica doar una de 500 de grame. Ulterior ospatarul a venit si ne-a spus ca voi mai primi una din partea casei :). Tare nu? Normal era sa vina sa isi ceara scuze pentru incurcatura si sa rezolve problema. In fine. Dupa alte 30 de minute de la consumarea primei tepuse, soseste si a doua. Cu stupoare constatam ca nu este bine facuta, carnea de pui era cruda, ceapa si legumele de pe tepusa erau crude si nici celelalte feluri de carne (porc, oaie, vita), nu erau bine fripte. Am semnalat acest lucru ospatarului care a spus ca va comunica managerului. Dupa cinci minute, un domn (probabil managerul) a trecut agale pe langa masa noastra, s-a oprit cateva secunde in spatele meu tragand cu ochiul la platoul cu carnea ramasa pe el, fiind cruda si a plecat asa cum a venit. Am hotarat sa nu platim si platoul care era din partea casei, adica sa platim doar jumatate din kilogramul de carne. normal zic eu… dar am insistat ca domnul mamanger sa vina sa discute cu noi. si a venit. Marea lui greseala e ca s-a nascut nesimtit. A doua e ca nu s-a pus de acord cu ospatarul asupra povestii. Fiecare avea alta varianta. El spunea ca a doua tepusa de 500 de gr a fost din partea casei, ca vezi doamne ei se respecta si uneori mai dau asa… din partea casei cate o tepusa cu carne, iar ospatarul spunea ca a fost o greseala la prima comanda si ca a doua tepusa era destinata sa completeze comanda. Deci? Normal ca am platit doar prima tepusa iar a doua cea cu carne si legume crude i-am lasat pe ei sa o “digere”. Marea problema nu ar fi legata de cat de bine era fripta carnea ci de cat ne nesimtit este managerul, sau sef de sala ce o fi el. Raspunsul lui la problema noastra a fost: ” data viitoare va rog sa nu mai comandati mancare daca nu va place “, neadmitand nici un moment ca ei au factut o greseala si ca ne-au adus comanda in doua etape, ultima avand carnea si legumele crude, cu toate ca ospatarul si domnisoara de la primire recunoscusera si stiau problema. Este primul coment pentru un restaurant, imi place sa ies, sa incerc mancaruri noi si vechi, nu sunt o fire foarte pretentioasa, dar cand vine vorba de sanatatea mea si a familiei mele am o problema. Insa pana acum nu am avut parte de asemenea tratament din partea unui asa zis manager de sala sau cum s-o intitula el. Omu` nu are nici o treaba in relatia cu clientii. Pacat de restaurant ca totusi are mancare buna, loc de joaca si muzica live. Cand ai asemenea om care iti coordoneaza personalul atunci lucrurile nu pot merge bine.

Reply

naspa tot mancarea neati loat bani cu japca rusine

Reply

TERASA S-A REDESCHIS PE 31 MAI CU UN PROGRAM MINUNAT,TREBUIA VAZUT DE TOTI CLIENTII. AM CONSTATAT CEVA DEOSEBIT. AU REAPARUT PRODUSELE GERMANE INSOTITE DE BEREA GERMANA,VREO 10 SORTIMENTE IAR TERASA ARE UN NOU DESIGN CU AJUTORUL MESTERILOR MARAMURESENI! AM AUZIT CA ACUM BUCATARIA ESTE ASIGURATA DE ECHIPA LUI MARTIN WHITE,CELEBRUL BUCATAR CARE A DESCHIS HILTON ACUM 14 ANI. SE VEDE !

Reply

    domnilor cea mai proasta mancare rusine patronilor ca nu vede in fiecar========pacat am fost anul trcut de sf marie si a fost minunat cu prezentare cu iesirea bucatarilor si acum neam louat mare teapa nu pot sa mananc porcariile pe care le aveti pacat……………

    Reply

    nu prea cred ca se face de ras un mare mastru cu porcariiiiiiiiiiiii nu itelege nimeni lucrul asta trzestete la realitate unde e fructele de mareeeee unde toate celelalte pacat anu trecut era ok va pup

    Reply

Imi pare rau sa vad ca nu sunt singura nemultumita , am intrat si noi un grup de prieteni la aceasta terasa .
dezamagire total de la intrare serviciul lasa de dorit meniul reincalzit si foarte vechi aproape ca nu ne-am atins de el …nu mai zic de acea scena improvizata acea muzica live cantat in boxe de iti sparge timpanul .
nu am putut sa comunicam intre noi dect prin semne.
nu o fac din rautate dar sper ca pe viitor sa nu mai ia si alti plasa …bani nu se fac usor…sunt multe de povesti a si un lucru important de retinut stati cu picioarele la vedere sunt sobolanii care te mai saluta din cand in cand…va pup sa auzim de bine

Reply

Am fost si eu clienta acestui local dar cu siguranta nu mai calc pe acolo in veci dupa ce ne-am luat cea mai mare teapa de cei de la CLeante de revelion. Cu prietenii obisnuiam sa mergem pe acolo in toamna asta , adevarul e ca mancarea nu te da pe spate si sa stiti ca la ei toata mancarea se incalzeste si nimic nu e pregatit pe loc proaspat dar pe noi ne incanta muzica de acolo. Primul rateu l-au dat atunci cand i-au adus pulpa de pui dezosata acra la gust sotului meu insa noi am zis Se mai intampla si sa nu fim rautaciosi, in aceasi seara ospatarul a varsat un pahar de suc pe mine de sus pana jos .Noi am continuat sa mergem acolo aproape saptamanal mai mult pentru muzica si programul pe care i-l faceau cei de la Cleante .In una din seri a venit seful de sala si ne-a oferit meniul de revelion si ca vezi doamne o sa fie o nebunie noi am intrebat inainte si cred ca de 5ori dupa ce am rezervat masa daca vor canta si cei de la cleante si am specificat ca noi numai pentru ei venim si de fiecare data ne-au asigurat ca da ,ca vezi doamne e acum restaurantul lor si ca sunt direct interesati sa iasa o seara frumoasa .Noi nu am facut decat sa rezervam o masa de 17 persoane si am platit 70 de mil pentru care nu ne-au dat nici factura si nici un amarat bon de casa .In seara de revelion nu sa servit pe masa nici jumatate din meniul prezentat la inceput iar mancarea era facuta ca pentru cantina ,vinul ,votca si wisky au fost de cea mai proasta calitate si cele mai eftine iar pe ceaiul de fructe cald pe care l-a cerut sotul ne-au cerut banii ca vezi doamne nu este ceaiul in meniul de revelion si asta dupa ce am platit 70 de mil ,eu zic ca e cam umilitor si cam atat la capitolul mancare .La capitolul distractie si muzica am stat si mai prost pentru ca cei de la cleante au aparut tocmai la ora 3dimineata au cantat fix 3melodii si aici nu exagerez si au plecat iar noi toata noaptea am ascultat muzica pusa de dj care habar nu avea pe ce lume traieste si punea muzica anilor 70. Mie mi sa mai intamplat sa dau banii pe ceva si sa fiu dezamagita dar ca de data asta niciodata . Colac peste pupaza mai aveam si vreo 15prieteni dupa noi pe care noi i-am adus la acest local promitandule un revelion foarte distractiv . De aici am tras concluzia ca niciodata nu ma mai duc la club garden si nici nu chem toata gasca dupa mine ca sa fie si ei pacaliti la fel ca mine . RUSINE FORMATIEI CLEANTE SI CLUBULUI GARDEN SUNTETI CEI MAI MARI TEPARI .

Reply

    Maria,Maria,ia pune-te tu si fa niste calcule sa vezi de ce ati platit 7000 RON.Daca nu mai ai pliantul cu meniul,iti trimit eu unul.Cand ceva,de exemplu un ceai nu e in meniu,inseamna ca nu e.Nu te mai astepta la atata “din partea casei” .Oricum,te mai uiti la 7 lei pentru un ceai,cand ai platit 7000?
    Daca tie Chivas 12 Y.O.,J&B si Absolut vodka ti se par ieftine,ce mai spui de Saniutza?Voiai cumva Royal Salute si Belvedere?
    Mai lasati lamentarile oameni buni,pentru ca asta inseamna comertul:sa faci cat mai multi bani si sa dai cat mai putin.Simplu,nu?

    Reply

Am fost de curand cu niste amici la acest restaurant si am fost placuti surprinsi de atmosfera de acolo,noi o stiam doar ca o terasa cu muzica live dar au si in interior frumos amenajat si canta o orchestra marfa rau muzica romaneasca si lautareasca autentica,se numeau parca taraful lui CLEANTE cei care au cantat cu LOREDANA GROZA ce sa va mai spun este ca ne-am simtit extraordinar si cu siguranta o sa mai mergem

Reply

ultima intamplare: incerc sa vorbesc uc patrinul la telefon si raspunde tot ‘directoryul’ de sala care ma ameninta … maine o sa vb cu aveocatul meu…sa nu va duceti…daca nu vreti zigania asta

Reply

abia acum m-am certat acolo…
am dat inapoi un filetto ai funghi oribil (mananc filetto de cand m-am nascut)…era gatit bine dar bucata de carne era avariata 😉
am intrebat daca trebuia sa platesc amintind ca am mai fost si ca de obicei chetuiesc multi bani acolo…a inceput sa ma injure ‘directorul’ spunand ca am mancat jumate de filetto pana cand m-am saturat (pacat ca am mai comandat ceva si am platit) si a inceput sa ma injure fiind eu italian si mafiot…o tiganie…si eram cu prietena mea doctor …si a spus ca venim in romania sa o ardem…voi trageti concluzie

Reply

SI DE SF MARIA MICA SUNT EFECTIV ULUIT ! MENIU DE 65 RON ALL INCLUSIVE CUM NUMAI LA NUNTI DE 4 STELE GASESTI ! MUZICA LA FEL1 FELICITARI !

Reply

chiar ca Sf Marie a fost organizata super ! M-a surprins tombola cu premii,chjar si 2 week la munte pt 2 cupluri dar si 2 berbecuti pt toti clientii! Iar trandafirii,sampania si palinca oferite la venirea la locatie ar trebui sa fie un exemplu si pt alti negustori. Muzica,trupa romaneasca dar si Carabinianul Danielau facut furori !

Reply

Super locaţie, servire perfecta, o seara specială cu muzica live, mâncare gustoasă iar preturile normale. Dacă vrei să scapi de fitele după decebal sau dorobanţi aici este locul perfect.Am fost serviţi rapid şi bine chiar dacă era foarte aglomerat, iar spre final apare la masa noastră un domn solid prezentându-se managerul locaţie,ne-a mulţumit şi chiar ne-a oferit din partea casei câte ceva.

Reply

Voi,cei care va plangeti,ar trebui sa va dati seama de unele pretentii pe care le aveti si care nu va pot fi satisfacute de catre personal.Tu,cel sau cea cu ziua de nastere,daca ai fost refuzat/a,a fost dintr-un motiv intemeiat,nu asa doar de plictiseala.Sa nu creada nimeni ca acolo sunt amatori pe post de ospatari,barmani sau bucatari.Iar daca veniti cu fite o sa fiti serviti in consecinta.Cliseul ala “Clientul-stapanul nostru” NU SE APLICA.

Reply

mancarea asta am mai mancat intr-un singur loc are un gust rafinat pui spaniol si preparatele care sunt italienesti mau lasat gura casca felicitari bucatarilor

Reply

locatie frumoasa,muzica buna live,meniu variat romanesc si italienesc,o pizza foarte buna la fel si placintele si tiramisu eu iau masa cu prieteni mei in fiecare weekend si servirea este ireprosabila.

Reply

eu am laut masa la garden club au un meniu variat,eu am servit o saltimboca de pui a fost foarte buna numai mancasem niciodata asa bn pregatita si papanasi care au fost foarte buni.

Reply

SUNTETI RAUTACIOSI,SE VEDE CA SUNTETI INVIDIOSI,TIPIC DE ROMANI CARE APRECIAZA NUMAI RELELE. NOI SUNTEM UN GRUP DE 8 PERS MINUNATE CARE DE 3 ORI PE SAPT SERVIM CINA,ASCULTAM MUZICA DISCO SI NU NUMAI.

Reply

    AM FOST SI PE 10 AUGUST,A CANTAT O TRUPA DIN CARAIBE,A FOST NEBUNIE,MUZICA BUNA DAR SI DANSURI PRINTRE MESE CU GLUME ALE NEGRULUI.TOTI CEI 12 AM FOST INCANTATI.AM AUZIT CA VA CANTA SI TRUPA SPIN,VINERI PE 12,VOM MERGE.ESTE SINGURUL LOC DIN BUC CU ASA CEVA DAR SI CU SERVICII DESTUL DE BUNE!

    Reply

Un loc ciudat, locatie destul de ofertanta, cel putin pentru o terasa de vara, m-am oprit o singura data interesat sa-mi fac o zi de nastere acolo insa dupa o scurta discutie cu unul dintre sefi de sala m-am razgandit… vad ca am facut alegerea corecta, cand am plecat in graba

Reply

Evitati!Servire greoaie, raspunsuri talambe din partea pustiului pus pe post de ospatar, asta numai pentru ca am avut tupeul,3 femei sa ne asezam la masa numai pentru ceva dulce. Dupa o asteptare de 45 de minute si putin fosnet unul dintre sefi, doi la numar , care stau pe post de observatori ca niste cocosi infoiati a avut amabilitatea sa vina la masa, dar pe un ton categoric sa ne spuna ca nu suntem la cofetarie.Mai este ceva de zis?!?!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight × 8 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,