Pantagruel

Vizualizari 11.883 Vizualizari 
Comentarii 24 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 68 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Serban Petrescu 8, BUCURESTI


0726.555.679, 0722.702.560

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Trendy fusion food in Dorobanti

Fortul Gargantua d'Oro are un nou nume si un nou Chef.

Pe scurt64592

Un restaurant frumos, corect, cu preturi rezonabile

Se pare ca au decis sa schimbe putin strategia la Gargantua din Beller, mi s-a parut pozitionat ceva mai jos acum, dupa un an, un restaurant mai obisnuit, insa si cu preturile mai mici. Cred ca au lungit si meniul, ca sa nu mai iasa in evidenta nici aici. Au de toate: paste, pizza, foie gras si cate si mai cate, si nu doar din bucataria italiana. Mancarea e corecta, totusi, destul de buna, bine prezentata, au muncit la ea.

Terasa e foarte frumoasa, langa parc, pentru multi acesta pare sa fie principalul argument. Preturile rezonabile pentru un restaurant intr-o zona scumpa a Bucurestiului, clienti destul de multi. Serviciul a fost bun, insa astepti foarte mult, chiar si la pranz.

Gargantua de la Beller e, deci, un restaurant serios, corect, frumos amenajat si cu preturi normale, asa ca e bine de tinut minte pentru cei din zona. (GB - iunie 2015)

--------------------------

Gargantua d'Oro e fratele mai mic - adica mai tanar, deschis la sfarsitul lui 2013 - al mai vechiului restaurant Gargantua de la Gradina Icoanei, botezat acum Gargantua Inn The Park, ca sa faca lumea diferenta. Gargantua d'Oro a luat locul fostului restaurant Market8 in frumoasa vila din Dorobanti, intre Beller si Calea Dorobantilor, langa micul parculet, si e vizavi de alt restaurant cunoscut al zonei, Chocolat. Vila e frumoasa, dupa cum am spus, intr-o zona frumoasa a Bucurestiului, cu oameni bogati, e frumos amenajat inauntru. Oricum, atractia principala este si va fi terasa, destul de ingusta insa intinsa pe doua laturi ale casei, una cu vedere spre parculet. E inchisa iarna, asa ca lumea tot acolo sta.

Meniul de la Gargantua d'Oro e ceva intre italienesc si international, cu paste, pizza si alte asemenea. Mancarea a fost destul de buna, ingrijit facuta si prezentata. Preturile nu sunt mari, daca asa vor ramane si nu e doar o strategie de lansare. Serviciul a fost rezonabil, cu un chelner excesiv si inutil de ceremonios. Mai bine ne-ar fi raspuns la intrebari si ne-ar fi intrebat si el ce vin bem, dar nu a fost cazul.

Gargantua d'Oro e, deci, unul dintre restaurantele bune ale Dorobantiului si ale Bellerului, cinstit, fara excese, un loc de tinut minte pentru cei care locuiesc sau care lucreaza in zona. Sper ca va rezista mai mult decat altele care au fost doar in trecere prin frumosul cartier bucurestean. (GB - ianuarie 2014)

Recenzii & Articole

Meniu special de Sf. Ion la Pantagruel   
(Jan 2017)

Sambata e zi de sarbatoare si daca aveti un Ion sau o Ioana de celebrat, restaurantul Pantagruel (fostul Gargantua d'Oro) a pregatit un meniu special sub indrumarea noului Chef, Cesar Velasquez Baez. Detaliile le aflam de la organizatori: Adu-ti prietenii si hai sa petrecem de Sf. Ion la ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Pantagruel

Serban Petrescu 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?






Astept sa imi livreze mancarea de 3 ore, iar inainte de a comanda la Gargantua am comandat la Pantagruel, unde dupa o ora de asteptare mi-au anulat comanda pe motiv ca restaurantul este inchis. (DUPA O ORA!!!) Adica eu de 4 ore astept sa mananc si jegurile astea nu au nici o explicatie.

Reply

Mancare f buna ( desi 2 dintre meseni, in mod misterios au avut probleme cu stomacul cateva ore mai tarziu, fara sa manance/ bea aceleasi lucruri)! Caracatita in mod special , fructele de mare in general, pregatite la nivel foarte profi! Serviciul mediocru spre slab ( mai ales la pretentiile zonei)! Nu se toarna in pahare decat ocazional, mancarea se cam arunca ” din poigne” pe masa si mai ales chelnerii au acel aer atotstiutor/superior/ smecher de carciuma ” de dorobanti”! Cu regret m-am nascut si am trait aproape 30 de ani ( acum traiesc in alta tara) in Dorobanti si chiar daca chelnerul a fost ATAT de nemultumit ca la o masa de 950 lei a primit bacsis 50 lei … Atat a meritat.. Si nimic mai mult! Comparativ cu mese din occident, nu merita nici atat pentru prestatie! Deranjant a fost ca, dupa acest moment, la un restaurant cu ” staif”, cu sau fara 10% bacsis spui macar ” la revedere” ! Noi, vreo 10 oameni am fost tratati cu ” dosul”! Ps: doresc sa le reamintesc domnilor ca fumatul este interzis, conform legii! Am avut la masa de langa, pe o terasa cu multi pereti, un domn care a fumat non stop pret de mai mult de o ora! In rest, specific, mancarea e buna spre foarte buna, prezentata corespunzator si cu gust f bun! Rateul e la serviciii si atitudine! Daca esti chelner de dirobanti nu inseamna ca meriti din ” oficiu” spaga mare pe langa salariu! :(

Reply

Congratulations to the chef Lucian Horotan!

Reply

Trendy location, good food!

Reply

Cred ca asta seara am mancat cel mai prost de cand frcventez restaurantele din Bucuresti! File de dorada uscata iar piureul de mazare oribil. Fois gras-ul fara pic de gust servit cu o dulceata vechie si tare… Nu recomand!

Reply

Sunt clienta Gargantua din Gradina Icoanei inca de cand s-a deschis. Eu personal sunt foarte incantata de evolutia restaurantului si ma bucur nespus ca au deschis si in dorobanti, ca imi este mai aproape de casa, si in plus au si shusi foarte bun.

Reply

Restaurantul este ingrijit,cu un aer special datorita amenajarii,cu ospatari atenti si poate usor agasanti in dorinta de a te servi impecabil, bucataria este la baza italieneasca, dar cu interesante propuneri de mix cu international, deserturile sunt extraordinare, iar preturile sunt total rezonabile fata de “traditia”zonei Dorobanti. Un restaurant in care am mancat nu o data, preparate foarte bune, de la sushi pana la paste, de la peste sau fructe de mare pana la steak-uri care se taie cu furculita…nota maxima, sper sa ramana asa, spre deliciul clientilor care ii calca pragul!

Reply

Groaznic, pute de parca ai lua masa intr-un wc-u public, chef bucatarul umbla prin locatie cu tigara in gura, cu halatul mizerabil incat iti imaginezi ceea ce ai putea gasii in bucatarie, nu-i de mirare ca patronul supravegheaza activitatea cu gesturi care iti taie pofta de mancare, infigandu-si degetele in nas de parca ar cauta diamante, le vorbeste ca in Ferentari ospatarilor si sefilor de sala, care la randul lor mai mai sa te ia la bataie daca un produs nu este ok.

Reply

    Visezi draga mea, mirosi tű a wc nu restaurantul

    Reply

    Gasi se scrie cu un singur “i” , dublarea i ului final se face numai in anumite situatii in care ar putea naste confuzie deoarece exista si forma scurta a cuvantului dar cu alt sens. Nu este cazul aici. Pentru inceput rezuma te la lucrurile elementare, pasul doi paiul din ochiul altuia

    Reply

Daca a fi “talharit” ii face cuiva placere, atunci este locul potrivit. Daca insa nu te lasi furat, asta nu le face lor placere si atunci nu te vor prin preajma. Cam asta este viziunea lor de business. Simpla, insa cred ca eficienta pentru zona de fitze in care este amplasat.

Reply

Restaurantul este foarte frumos
Mancarea este excelenta iar servirea ca la carte. Osaptarii nu sunt deloc aroganti si nici seful de sala.
Mergem aprope in fiecare zii . Si ne facem o parere din ce in ce mai buna despre restaurant!

Reply

Locatia este draguta, mancarea ok, servirea ok, seful de sala cam arogant.

Reply

    Arogant? Sta numai la bar si vorbeste foarte vulgar! Ospatarii sunt putin plictisiti, iar mancarea este intradevar ok!

    Reply

Bucatarul sef este tot Lucian Horotan

Reply

Am fost acum 2 weekend-uri, seara, dupa 9.30pm, rest. era aproape plin. Foarte pe scurt: locul arata ca si inainte, f. bine, atmosfera e placuta, dar cam atat. Servirea a fost ok-ish, si mancarea ok dar banala.

Reply

Cum se poate sa va fi scapat sa ziceti o vorba, doua despre staniolul dragut cu care sunt invelite doua dintre ingrediente?:D

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + 2 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,