Restaurant Genin

Vizualizari 8.846 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Arabeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Floreasca 17, BUCURESTI


0722.602.277, 0788.602.277

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt31272

S-a redeschis, e restaurant arabesc; mediocru din toate punctele de vedere, nimic de spus. E de mers la Genin din Calea Floreasca (vizavi de spitalul Euroclinic) doar daca treceti prin fata si vi se face foame. Preturi rezonabile, serviciul la fel. Alaturi au un magazin de shaorma si un spatiu in care a fost tot un restaurant inainte, Genin Grill; acum pare inchis. Adresa de internet duce, de fapt, la un restaurant mult mai mare al lor, de la Gradina Icoanei, o investitie semnificativa. Se pare ca de aceea nu prea mai dau atentie restaurantului acestuia, Genin, de la care nu cred ca asteapta mare lucru. (GB - mai 2013)

--------------------------------

Aici a fost si un restaurant-pizzerie, care a fost inchis, in spatiul respectiv (destul de mare, de altfel, dupa cum se vede si din poza) a ramas doar grill-ul - shaormerie, de la care poti lua doar pentru acasa, restaurantul a fost inchis.

Genin grill-shaormarie-pizzerie e fratele mai low profile al restaurantului Genin din complexul Floreasca, situat pe aceeasi strada, la mai putin de 1 Km distanta.

Localizare Restaurant Genin

Calea Floreasca 17, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
De tot rasu am fost intr’o seara cu cativa prieteni si mi’am comandat un meniu pui si ayran totul frumos am observat la masa ca nu am sos si m’am intors, am cerut un sos PICANT si am platit 3 lei la masa am gustat sosul cu un cartof ce crezi era CURRY intorc la tejghea cu sosul saormarul ridica din umeri , zic bine manac fara sos decat sa mai dau gresi, ajung la masa si realizez ca shaorma mea era impanzita de acelasi sos o iau o duc inapoi si cel de la casa de marcat zice bai eu pot sa iti schimb sosul da shaorma nu am cum sa o pun inapoi ….am ramas uimit si urmatoarea data ma duc la baneasa sa manac shaorma poate sunt mai civilizati…. Apropo toti prietenii mei au avut dureri de stomac dimineata dupa shaorma Genin

Reply

Pro: Foarte buna shaorma, cea mai buna din Bucuresti, dar depinde si de cine ti-o face… Contra: Cam mica si pretul cam mare.

Reply

S-a dus geninul ,la haleala si la obor este buna shaorma .avantaj la obor ca este non stop

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two + 9 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,