Exemplu

Vizualizari 8.827 Vizualizari 
Comentarii 14 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Austriaca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 15 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt56228

E un alt restaurant acolo, Old House, deschis in 2014.

Localizare Exemplu

Marcel Iancu 10, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Liliana Pintilii April 14, 2013 at 10:38 am

Am fost in acest restaurant mancarea a fost o-ri-bi-la gretoasa am primit o supa cea mai gretoasa nam mai mancat asa ceva iar restul era poate mai putin gretos dar la fel de beee,dar m-as reintoarce acolo daca ar schimba bucatarul e un local foarte frumos ffff curat au o terasa la fel de frumoasa,vai daca mi-ar apartine cate as face acolo…..

Reply

OF!
Andreea, de ce te-oi fi legat de articolul meu, nu ştiu.
Ce-mi place sau nu mie de G.B. e una, ce ştie totuşi omul ăsta despre mîncare, bucătărie şi restaurant e cu totu’ altă treabă.

Asta e. Ce-i scris, e scris; da-mi pare rău de iureşul ăsta.

Reply

Draga Catalin, cred ca vei fi primul pe lista lui GB pt. un job bine platit, stii ca de fapt, el spune ca menirea lui pe Pamant si implicit meseria lui de baza este recrutarea tinerelor talente :))…. Eu spun un singur lucru, iti mai explic inca o data: Nu poti comenta impartial despre un domeniu de business atata timp cat tu faci parte din el. E ca si cum un director de la Coca Cola comenteaza impartial despre bauturile acidulate din piata… Acum e mai clar pentru tine??

Reply

    Nu stiu daca ma mai calific pentru “tanar” :). Poate insa ma invita la masa la el la bistro.
    Eu am inteles ce vrei sa spui de la inceput (ma banuiesc de o oarecare inteligenta :)). Numai ca, asa cum am mai scris, cred ca esti prea inversunata: timpul si vizitatorii vor face selectia – daca review-urile lui GB (si Cristian Gheorghe, apropo, mai este un review-er) nu mai sunt obiective, atunci lumea (va comenta impotriva review-urilor) si nu va mai folosi acest site.
    La director Coca-Cola putem sa ridicam intrebarea ta, sunt prea putini competitori pe piata bauturilor carbogazoase iar comentariile lui ar putea avea impact. Aici, insa, cum spuneam, lumea nu va merge la GB la bistro doar pentru asta.
    Eu inchei polemica aici, cu acelasi sfat: las-o mai usor cu ideea de conflict de interese apreciat pe baze abstracte si coboara in concret – vezi ce review-uri face si comenteaza asupra fiecaruia. Ajuti mai mult si publicul Restograf, daca ti-ai propus sa faci o fapta buna. Daca il ataci insa pe GB, sunt sigur ca nu vei fi prea mult bagata in seama.
    O zi frumoasa in continuare si sa auzim numai de bine

    Reply

      daca te invita la bistro, poate mai vei lua si pe mine, ce zici? … in rest, iti urez mult succes in avocatura resturilor alimentare de la GB, bine daca nu ai treaba multa si bine platita la birou si eu te iti atentez pretiosul tau timp….

      Reply

Catalin, tu esti cumva GB cu alt nume de cod? :), de ce nu explici atunci si conflictul de interese…. un om care are propriul restaurant de mare succes national si international poate, dupa parerea ta sa faca recenzii obiective despre alte restaurante?

Reply

    Cred ca mergi putin prea departe cu ideea de conflict de interese. Eu vad cateva aspecte:
    1. Parca link-ul tau era la un articol de ceva timp (parca chiar 2011). Banuiesc ca de atunci s-a deschis bistro-ul lui GB (n-am avut curiozitatea sa verific). De atunci, insa, cred ca au mai aparut review-uri pe acest site, unele de bine, altele nu. Ma gandesc ca le-ar fi dat la toate de rau, tocmai ca sa le submineze. Dar a dat si de bine (bun, in logica ta, poate de la alea a luat 1000 euro :) ).
    2. Faptul ca are un restaurant si faptul ca nu ar face review-uri obiective nu inseamna ca automat lumea se duce la restaurantul lui. De aici, nu prea cred ca e “conflict de interese”.
    3. Din cate auzisem, la bistro-ul lui GB ar manca doar prieteni, cunoscuti, clienti, etc (si asa se intentioneaza). Prin urmare, nu stiu exact de ce ar ataca alte restaurante, daca nu-si doreste o clientela numeroasa.
    4. Eu inteleg ca Restograf este rezultatul experientelor culinare ale lui GB de pe parcursul mai multor ani. Fiecare dintre noi merge la restaurant, daca el a facut acest site inseamna ca pentru el conteaza si a fost dispus sa faca un efort pentru asta (un site nu se face foarte greu, cred, dar acest site denota o anume preocupare, nu e facut la repezeala). Nu stiu daca il vrea decredibilizat, doar pentru a avea cativa clienti in plus la bistro.

    Ma rog, poate parea ca sunt fan GB, ca ii iau apararea. Nu, pur si simplu imi place Restograf si cred ca punctul tau de vedere este usor deplasat. In mod normal, n-as polemiza pe asta – e treaba lui GB, primordial – dar se intampla sa fiu mai liber la birou si sunt cumva curios sa vad “care pe care” dintre mine si tine :)

    Reply

@Catalin, eu am vrut doar sa trag un semnal de alarma pentru ca acest individ, GB, este in conflict de interese, detine propria bodega, nu are cum sa fie obiectiv. Mai mult de atat, incaseaza bani pentru cronici pozivie, de ce nu explica de unde are venituri cu restograf, de unde plateste salarii, sau o face din pasiune, asa, fara margini?? Cunosc bine specimenul si incepand de astazi voi face totul ca faptele acestuia sa fie publice si comunicate cu mare atentie!!!

Reply

    Hai ca asta e tare. Ce, e societate listata, ca sa-ti explice tie de unde are veniturile si de unde plateste salariile?
    Sincer, cred ca, daca vrei sa faci ceva constructiv, poti testa restaurantele si vedea daca review-ul este corespunzator sau nu. Si daca nu, cred ca nici GB si nici cititorii nu se vor supara, in masura in care vei furniza o parere obiectiva.
    In rest, daca nu ai ceva personal cu GB, ma tem ca inversunarea ta este prost directionata: eu voi intra in continuare pe Restograf (si banuiesc ca si altii), voi citi review-uri si parerile clientilor si ma voi duce sau nu la un restaurant, imi voi da si eu cu parerea, etc. Pana la urma, este un site care face review-uri la restaurante, nu imi baga mana in buzunar, nu imi agreseaza mail-ul cu reclame sau cu indemnuri sa ma duc la un restaurant, etc.
    Sincer, cum spuneam, daca nu ai nimic personal cu GB, ci doar esti revoltata de modul cum pune problema pe Restograf, cred ca cel mai simplu e sa nu urmaresti site-ul.

    Reply

@Andreea:
1. Nu sunt prieten/fan (dar nici dusman) al lui GB, astfel incat n-as vrea sa se dea comentariului meu cine stie ce nuante neintentionate.
2. Am intrat pe link-ul respectiv: ma asteptam la ceva informatii “juicy”, despre cum GB a primit de la un patron de restaurant 1000 euro si apoi am vazut o cronica buna pe Restograf, desi restaurantul e mizerabil. Ceea ce am gasit insa este parerea cuiva despre intentia lui GB de a-si deschide un bistro (deci nici macar despre bistro-ul respectiv). Nu comentez despre respectivul articol, fiecare are dreptul la parere.
3. Observ, asa, o inabilitate in a plasa acest link rautacios. Mai precis, la o pagina a Restograf pentru care nu avem nici macar un review, ci doar note. De ce nu ai plasat-o in alta parte, daca intentionai un efect mai larg?
4. Eu unul urmaresc Restograf si, sincer, cand m-am bazat pe review-urile lui GB, am mers la sigur si n-am avut probleme. Da, citesc si comentariile clientilor, pentru o imagine completa. Iar asa este si mai bine, review-ul poate fi vechi, bucatarul s-o fi schimbat, GB poate si el sa greseasca, etc.
Prin urmare, pentru mine Restograf este un site reliable. Daca GB a facut un efort (caci a fost un efort) sa puna acest site pe picioare, eu nu pot decat sa ma bucur.
Si sa nu ma intereseze daca isi face bistro si ce vrea sa faca acolo, si nici daca ia 1000 euro pentru un review favorabil, atata timp cat, din cuprinsul site-ului, eu pot sa vizitez un restaurant in cunostinta de cauza.
Ma gandesc ca, daca comentam, hai sa comentam cu privire la restaurant/review, nu cu privire la persoana reviewer-ului.

Reply

Informatii interesante despre George Butunoiu, cel viteaz, care primeste 1000 Eur pt. o cronica pozitiva http://www.simplybucharest.ro/?p=7643

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = five



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,