Restaurant Golden Blitz

Vizualizari 4.813 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 110 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Capitala isi schimba infatisarea. Apar cladiri noi, din metal si sticla, care reflecta coroanele copacilor frematand, furnicarul de oameni grabiti, zumzetul viu al orasului.

Golden Blitz nu si-a propus sa scrie istorie, dar acest restaurant din Bucuresti, care nici macar nu era situat central, s-a trezit angrenat mai mult decat oricare altul in viata sociala si chiar politica a Romaniei. A devenit aproape peste noapte o legenda urbana, un loc despre care vorbesc chiar si oamenii care nu i-au trecut pragul.

Iata ca acum, dupa o absenta de aproape 3 ani, Golden Blitz revine in peisajul bucurestean, pregatit sa faca iarasi parte din aceasta lume in continua schimbare, sa raspunda noilor provocari, sa fie pe placul orasenilor de azi: mai dinamici, mai exigenti, mai cosmopoliti, mai sofisticati, dar si sa le aduca un zambet nostalgic prin mancarurile care i-au dus odinioara vestea si sa le acompanieze cu melodii de altadata.

Golden Blitz evolueaza impreuna cu Bucurestiul contemporan. Te asteptam sa scriem impreuna o noua legenda, despre mancaruri rafinate si ambianta fermecatoare, despre muzicieni consacrati sau care se afirma acum, despre vinuri vechi si noi tendinte oenologice, dar mai ales despre momentele frumoase despre care iti vei aminti cu drag, fiindca vor face parte din istoria ta.
Pe larg

Ultimul restaurant de top inainte de iesirea din Bucuresti?
Cunoscutul restaurant Golden Blitz, de la marea intersectie Razoare, s-a redeschis in septembrie 2013 dupa mai multi ani in care acolo a fost construita o cladire mare de birouri, al carei parter e ocupat in stanga de cafeneaua Golden Blitz, iar in dreapta de restaurantul cu acelasi nume. Cladirea are un spatiu larg in fata, cu o terasa spatioasa pentru cele doua localuri, continuata de un spatiu verde, pana la strada, foarte ingrijit si frumos amenajat. In partea dreapta a cladirii e o alta terasa, ingradita, bine adapostita de niste copaci ornamentali inalti si desi. Golden Blitz e foarte bine amenajat, a fost proiectat de la inceput sa fie restaurant. E inalt, foarte luminos, cu geamuri complete, de sus pana jos, pe doua laturi. Are o bucatarie semideschisa in centru, foarte bine utilata, mancarea se face in mare parte la vedere printr-o deschidere larga. Intr-un capat au lasat loc pentru o mica orchestra si au un ecran electronic mare, pe tot peretele. Nu e cel mai original si mai reusit concept arhitectural la Golden Blitz, insa toate sunt de calitate, bine facute, cu atentie. Si mobilierul si aranjamentul meselor sunt bine facute, totul e foarte curat si nou. Meniul e cam amestecat la Golden Blitz. Ei insisi isi descriu conceptul culinar in felul urmator: ... citeste tot
Localizare Restaurant Golden Blitz

Razoare 32, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Formația buna, mâncare proasta, personal grețos. Nu recomand

Reply

Un restaurant aparent de lux.Serviciul este ireproșabil, ospătarii atenți și respectuoși și dau detalii despre meniu. Aici este problema. Meniul este foare restrâns și sumar, porțiile destul de mici dar de calitate.Băuturile foarte scumpe.Nu este un restaurant cu specific românesc pentru că nu oferă ceea ce presupune această calitate. Recomand doar pentru cei curioși.

Reply

Cele mai frumoase impresii despre un local de top la standarde europene. In acest restaurant am avut parte de servicii ireprosabile : un meniu de calitate, o echipa de servire fara cusur, o muzica live interpretata de profesionisti, cu repertoriu ales cu gust, toate acestea intr-o ambianta extrem de placuta. Nota 10 cu felicitari!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 × six =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,