Restaurant Amvrosia

Vizualizari 35.059 Vizualizari 
Comentarii 34 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Greceasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 398 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

AMVROSIA (din grecescul Amvrosia - restaurant cu bucatarie autentica greceasca) si-a deschis portile pentru cei ce vor intr-adevar sa resimta un strop din Elixirul Tineretii Zeilor din ANTICA ELADA. MAREA, am ales malul lacului, SOARE, avem atat cat vrea sa ni se arate, CER ALBASTRU atunci cand nu sunt nori. Ceea ce noi va garantam este ca avem cea mai greceasca mancare din Bucuresti, gatita de o grecoaica autentica din Eipiros. Si cum unui Restaurant Grecesc nu poate sa-i lipseasca din meniu mielul, pestele si fructele de mare, am construit si o PSISTAREA ca zilnic sa va bucurati de sfaraitul gratarului pe carbune.

www.facebook.com/AmvrosiaRestaurantGrecesc

Pe scurt61672

Cea mai buna mancare greceasca din Bucuresti

Am revenit la Amvrosia, imi place mancarea doamnei Zisi, si imi ramane in minte cateva zile bune dupa aceea. Ma cunoaste acum, stie ca eu dau note restaurantelor, asa ca imi face ce stie mai bine si din ce are mai bun, sunt convins, si poate ca alti clienti nu sunt la fel de rasfatati sau de norocosi. Insa de fiecare data am pus notele in functie de ce era in farfuria mea, nu de ce ar fi putut sa fie in a altora - si am subliniat mereu asta, ca notele de pe Restograf arata, mai degraba, ceea ce poate face bucatarul sef daca isi pune toata mintea si priceperea la contributie. Or, daca se punea doamna Zisi pe gatit, daca vrea, are chef, are camara plina etc., atunci iese o mancare greceasca foarte buna, de nota maxima.

Au amenajat gradina, e plina de plante si de flori acum, dar plina-ochi, ceea ce, impreuna cu lacul, te face sa te crezi in vacanta pentru doua ceasuri. La iarna, cand se muta lumea inauntru, cred ca va trebui sa le scad nota la ambianta, pentru ca nu e cine stie ce acolo.

Le-am pus nota maxima si la mancare pentru ca ma serveste intotdeauna doamna Zisi, si personalitatea ei debordanta si sincera te face sa te simti un oaspete dorit la ea acasa - si cand spun acasa e chiar acasa, pentru ca am inteles ca locuieste la etaj.

Din cate stiu eu, Amvrosia e cel mai bun restaurant grecesc din Bucuresti, in acest moment. Sper sa ramana la fel, chiar si dupa ce vor baga plantele si florile la pastrat... (GB - august 2015)

-----------------------

Cea mai buna mancare greceasca din oras

Am revenit la Amvrosia dupa ceva vreme si l-am gasit exact la fel cum il stiam, cu aceleasi decoruri, aceeasi ambianta si, mai ales, cu aceeasi mancare greceasca foarte buna, pregatita de doamna Zisi, amfitrioana. Nu stiu daca gateste tot timpul la fel, nu stiu daca face mancare la fel de buna pentru toata lumea, insa noi am mancat foarte bine, iar prietenii mei care merg cel putin o data pe an in Grecia, mi-au spus ca nici acolo nu mananci la fel de bine decat din intamplare, sau indrumat cum trebuie de cineva de-al locului. Sunt sigur ca doamna Zisi se straduieste sa-mi faca cea mai buna mancare cand ma vede acolo – fiindca ma cunoaste, acum – insa e important de stiut ca daca vrea sa faca mancare foarte buna intr-o zi sau pentru cineva, atunci ii iese foarte bine. Sper sa fiti la fel de norocosi ca noi cand ajungeti la Amvrosia.... (GB – ianuarie 2015)

--------------------------

Amvrosia e unul dintre restaurantele grecesti mari ale Bucurestiului, daca nu chiar cel mai mare si mai cunoscut in acest moment. Apartine unei grecoaice, doamna Zisi, care a avut mai intai un restaurant grecesc pe Mihai Eminescu, numit discret Discret, pe care l-a lasat altcuiva ca sa se mute in pipera, intr-o vila mare, cu o gradina frumoasa chiar pe lac. La Amvrosia gateste chiar doamna Zisi, asa cum sta bine unui restaurant grecesc, si multo alte restaurante, de altfel, si ea face si tot restul atmosferei, cu personalitatea ei debordanta.

Meniul e prea lung la Amvrosia pentru ca toata mancarea sa fie foarte buna, insa noi cred ca am avut noroc, de aceea i-am dat si nota maxima la mancare. Insa doamna Zisi ar trebui sa ia asta drept o incurajare si sa se concentreze doar pe mancarurile care ii ies cel mai bine si sa mai renunte la restul.

Vara e frumos in gradina de la Amvrosia, iarna ceva mai putin in sala cu un aer cam impersonal, cu toate eforturile doamnei Zisi de a impodobi locul cat mai bine.

Preturile sunt normale la Amvrosia, serviciul e si el bun, marcat de prezenta doamnei grecoaice.

Asadar, Amvrosia e unul dintre restaurantele de referinta ale Bucurestiului cand e vorba despre buctariile traditionale, in general, si de specificul grecesc, in special. Merita un drum pana in Pipera, mai ales cand doamna Zisi anunta petreceri grecesti, cu cantareti si dansatori, cu diverse dobitoace la protap si cu veselie balcanica. (GB – septembrie 2013)

Recenzii & Articole

Topul Restograf al celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014   
Restograf (Jan 2015)

Astazi Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014. Mai exact, a premiat cea mai buna mancare, fiindca ace(a)sta a fost singurul criteriu de selectie, nimic altceva (servicii, ambianta, preturi etc.) nefiind luat in calcul. De aceea pe plachete scrie "Cea mai buna bucatarie ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Amvrosia

Str. Bisericii 11, Pipera, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Mancare: 9/10. Foarte buna. Reprosez doar otetul balsamic sinistru din oliviera (nu inteleg cine ar folosi asa ceva vreodata in felurile lor de mancare, sau, extins, vreodata in viata asta). Calamari facuti foarte corect, caracatita la fel, berbecut foarte bun.

Serviciu: 6/10. Nota a durat 15 minute, tot timpul am simtit push din partea chelnerilor. “hai luati cate doua din fiecare aperitiv, ca nu ajunge” – am luat cate o portie si a fost foarte suficient – “azi avem aproape exclusiv fructe de mare”, “facem niste platouri mai bine”.

Locatie & atmosfera: 8.5/10. E o vila foarte mare, cu o sala bine impartita. Apa nu functiona la una din toalete. Muzica live, ca peste tot in Bucuresti, infernal de tare pentru o discutie coerenta. Parcare generoasa langa restaurant.

Pret: $$$ (cam 150 RON / persoana, aperitiv comun plus fel principal, de baut apa minerala)

Reply

O DEZAMAGIRE TOTALA!! Nu numai ca serviciile au fost execrabile, un chelner care nu stia sa lege doua cuvinte, semianalfabet, a luat comanda de 3 ori ca in final sa greseasca si sa aduca alte preparatee!!
Mancarea a fost o DEZILUZIE TOTALA!! Rece, aruncata in farfurie, fara pretentii de a fi fost macar gustoasa ori aromata.. Un dezastru pentru care am mai stat si in aglomeratia din Pipera!

Reply

De-abia asteptam sa ajung la acest restaurant insa experienta mea a fost foarte proasta. Inca de la intrare parea parasit, cand am intrat mirosea a odorizant ieftin iar decorul nu are nicio legatura cu specificul. Ne-am asezat la o masa si am asteptat 15 minute, timp in care nu ne-a bagat nimeni in seama. Mentionez ca in afara de noi nu mai erau decat doi clienti care beau cafea la o masa. Am incercat sa-i facem semn chelnerului care a trecut pe langa noi fara sa spuna nimic. Cand am plecat a venit dupa noi sa ne intrebe neconvingator daca ne poate ajuta. I-am spus ca asteptam acest lucru de vreo 15 min, moment in care ne-a spus ca el este singur. Mi se pare inadmisibil sa nu te bage nimeni in seama nici macar cu un meniu. CLar nu ii mai dau nicio sansa restaurantului, mai bine merg la Zavat unde mancarea este delicioasa si servirea pe masura.

Reply

Am fost aseara la acest restaurant si pot spune ca pentru preturile afisate si pretentiile sale lasa mult de dorit. Pentru un restaurant de 4 – 5 stele mi se pare inpardonabil sa nu ai aproape 3/4 din meniu. Si la mincare si la bauturi. Ospatarii zapaciti si neatenti. E adevarat ca mai era o masa de 20 de persoane in jurul carora erau tot timpul.
La un moment dat unul dintre cei cu care am fost s-a stricat la burta doar din ceea ce a mincat caci de baut a baut doar apa pentru ca era sofer ! Sonorizarea formatiei Meet the greeks a fost foarte proasta. ESTE UN LOC UNDE NU MERITA SA BATETI DRUMU SA AJUNGETI !!!

Reply

Am decis sa imi sarbatoresc ziua de nastere la Amvrosia si a fost o alegere excelenta. Mancarea grozava, recomand berbecutul si calamarul cu branza feta. Atmosfera foarte placuta, doamna Zizi a fost in prezenta continua printre clienti. am nimerit o zi in care restaurantul a fost plin si poate la sfarsit am asteptat ceva cam mult nota de plata dar asta nu a afectat experienta greceasca excelenta.

Reply

Mancarea este buna dar serviciile sunt foarte proaste. Ospatarii sunt complet necalificati, cam murdar, grupul sanitar mic si neingrijit,
In plus, experiment pe propria piele – am comndat o portie de carnati grecesti si am primit portia – de pe masa proprietarilor care serbau in familie. Am vazut cum s-au luat de pe masa (adevarat, neatinsi), reincalziti si adusi la masa noastra. De atunci nu mai sunt clientul Amvrosia. Pacat de terasa la lac…..

Reply

Sunt o clienta mai veche a restaurantului Amvrosia (inca de cand exista Discret)si tot ce pot spune este ca eu ma bucur ca exista!
Citind comentariile de mai jos, nu pot decat sa ma bucur ca acest restaurant nu trece neobservat.
Am fost si in alte restaurante grecesti, romanesti, internationale din Bucuresti si, curioasa, am intrat pe Restograf la paginile lor. La unele dintre ele am avut si intamplari care m-au facut sa nu le mai trec pragul, dar nu am gasit comentarii pe Restograf, nici bune si nici rele. Aproape deloc.
Asa ca, este mare lucru sa EXISTI! Da, domnilor patroni de la Amvrosia, ma bucur ca restaurantul dvs. EXISTA!

Eu am sa va mai vizitez si, daca va fi mancarea rece, am sa va rog sa o incalziti, daca imi veti da firimituri, am sa va fac atenti la asta!
Dar, pastrati-mi in continuare o portie de calamari, o slata cu branza feta din aceea de care am mancat ultima data si o placinta cu spanac!
Si, daca se poate, nu umpleti restaurantul la maxim, pentru ca fumul de tigara si zgomotul deranjeaza intr-o atmosfera asa cum o stiu eu la dvs!

Reply

    @Ana, e cel putin jenant comentariul dvs. E cel putin la fel de penibil ca si emotiile celor din Coreea de Nord cand il vad pe preamaritul Kim … No Comment.

    Reply

Cel mai prost revelion , cea mai mare teapa un meniu este afisat, primesti firimituri dar cel mai oribil ca le primesti pe toate reci .
Sa incerce sa manance patronal la un pret de 350 ron oaie rece
Era sa uit muzica live mai bine lipsea cu desavarsire.
Un singur grup sanitar la aproximativ 100 pers cate au fost in seara de Revelion
La pretul de 350 ron nu am primit nici pahar de sampanie
La rezervare am platit doar avans iar diferenta de bani au fost ceruti pana sa-ti aduca aperitivul , norocul lor caci altfel nu mai plateam
UN REVELION SUPER NASPA

Reply

PE 2 NOIEMBIE E UN BOTEZ AICI,O SA FIE BINE ,SATISFACATOR SI CAM CAT AR TEBUI SA LAS CA DAR CA MICUTUL SA IASA IN FATA IN LUME NU IN PIERDERE?MULTUMESC

Reply

buna ziua,
as dori sa-mi povestesc si eu experienta avuta la acest restaurant, deloc una placuta. Prima si ultima data cand i-am calcat pragul. undeva prin martie 2014,dorid sa-mi aduc aminte de gustul greciei am decis cu prietenul meu(o zi de vineri) sa testam restaurantul. Faptul ca era gol golut trebuia sa ne ridice un semn de intrebare insa totusi ne-am asezat la masa.Ne-a servit un chelner cam negricios si analfabet. din lista de vinuri cred ca aveau vreo 2-3 tipuri. am vrut sa comandam un vin, din a 5-a incercare am avut succes sa si gasim vinul respectiv. am comandat o sticla de vin rece, am primit una la temp camerei, am cerut o frapiera, ni s-a adus una cu apa de la chiuveta in ea. Un vin de 140-170 lei mi se pare cam nepotrivit sa-l bei cald. am inceput sa comentam ca nu se poate asa ceva si auzindu-ne, vine grecoaica, care era cu neamu’ la o masa langa bar: “scuze, aveti dreptate, a doua sticla va fi rece(o tinem la congelator) si va fi din partea casei.” Nu ne-a intrebat nimeni daca o vrem si pe a doua, ne-au adus-o pur si simplu la masa. Ce credeti? la final, pe nota, erau ambele. am chemat chelnerul sa ne lamureasca, si evident nu era adevarat ce spusese grecoaica care intre timp disparuse de la masa ei.
Cat despre mancare, normala…nu m-a dat pe spate dar nici nu a fost nemancabila…vorbesc despre un meniu cu specific grecesc.
Locatia foarte frumoasa,servirea groaznica; cu siguranta daca doriti sa NU ramaneti cu un gust amar dupa o “experienta grecasca”, NU incercati acest restaurant!

Reply

D.lui George ca nu v-am retinut numele intreg va cam roade invidia si frustrarea ,dar cei buni sunt mereu invidiati ,iar comentariile speculative pt oameni indezvoltati mental

Reply

    D-lui “Eu” ca nu v-am retinut numele intreg:
    Nu stiam ca acest forum a devenit loc pentru critica clientilor…
    Eu credeam ca fiecare isi poate spune opinia proprie.. chiar daca unora nu le convine.. Cred ca este destul de clar pentru toti cine critica un client nemultumit..
    Cat despre termenul de “indezvoltat” puteti sa trageti concluzia despre angajatii / apropiatii restaurantului. RECOMAND cu caldura utilizarea dictionarului ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane.
    Este ultimul meu comentariu.
    Concluzia mea ramane: NU VOI MAI MERGE LA ACEST RESTAURANT.

    Reply

Buna ziua,

Pe data de 14.06.2014 am facut nunta la restaurantul Amvrosia si vreau sa spun ca totul a fost perfect – mancarea -am mers pe meniul grecesc – am vrut ca nunta sa fie total diferita decat nunta clasica la romani in care meniul este repetitiv (icre pe felie de lamaie, ardei umlut cu branza, etc) cu siguranta multi v-ati lovit de acest meniu cel putin o data la nunta) – care a fost pregatita de dna Zisi si pentru care ii multumesc inca o data pe aceasta cale – toti invitatii nota 10; servirea – perfecta, nimic de reprosat personalului, intr-un cuvant: perfect.

Atat eu cat si sotul nu ne-am batut capul cu nimic, ne-am vazut de petrecere, care s-a terminat c-am repede, nici nu am observat cand s-a facut ora 5 dimineata.

Nota 10 cu felicitari atat pentru dna Zisi care sa ocupat de tot cat si pentru personal care a fost la inaltime si recomand tuturor celor care vor sa incerce altceva decat restaurantele clasice din Bucuresti unde toti servesc acelasi lucru sa treaca pragul restaurantului Amvrosia cu incredere si nu va regreta alegerea facuta.

O zi buna tuturor

P.S. sunt multe lucruri bune de povestit dar cel mai bine va las pe voi sa incercati.

Oana

Reply

Sunt o clienta fidela a acestei locatii si remarca facuta de domnul George m-au determinat ca pentru prima oara in viata sa scriu pe un forum.

Este adevarat ca despre bine se scrie foarte rar, insa faptul ca domnul George este suparat ca nu a gasit orez la un restaurant grecesc (ar fi fost culmea sa nu gaseasca la un restaurant asiatic orez), faptul ca a gasit un singur tip de inghetata), nu este echivalent cu faptul ca nu ar fi gasit branza Feta la un restaurant cu specific grecesc.

Din 12 deserturi a gasit doar 3, probabil inegalabilul cataif era sigur pe lista, da, ne-am obisnuit sa mancam paste la restaurant romanesc si orez la restaurant grecesc, cred ca aceasta este problema principala. Important este ca produsele disponibile sa fie proaspete, nu se pregatesc deserturi care sa fie servite de pe o zi pe alta, este normal ca o prajitura pregatita 100% in restaurant sa fie disponibila in cantitatea estimata pentru a fi si vanduta in aceeasi zi…

Despre Dorada Regala, am servit in piata Amzei la un restaurant mediu si a costat mai mult, se stie ca dorada Regala e un preparat scump.

Nu a existat vin demisec, poate fi intr-adevar o remarca pe care locatiea sa o ia in seama daca au pe lista vinuri demiseci si nu exista in stoc (desi au o gama larga de vinuri grecesti), despre atitudinea glumeata a ospatarului sau a faptului ca a gresit…nu comentez..despre preturi, intr-adevar nu sunt preturi de centrul Vechi dar nici locatia nu e asezata langa trotuarele imbacsite….probabil amplasamentul si tirup produselor comandate au contribuit la aceasta suma

Eu o sa revin cu drag

Reply

    Rectific greselile strecurate in postarea de mai sus “m-a detarminat” si tipul produselor…din pacate caseta in care se scriu parerile nu are un spatiu suficient de previzualizare

    Reply

    @Simona:
    Imi pare bine sa vad ca sunt si sustinatori ai restaurantului, cum este si firesc, in limita in care nu sunt comentariile personalului restaurantului.
    Vreau sa fac cateva comentarii la adresa mesajului dvs.: am locuit 5 ani in Grecia si cunosc foarte bine bucataria greceasca. Cand m-am dus la restaurantul Amvrosia am dorit sa mananc un anume fel de mancare, nu pur si simplu orez, ca asa se “obisnuieste” la restaurant grecesc. Daca vroiam sa mananc feta si ulei de masline grecesc, as fi putut cumpara dintr-un supermarket.
    Noi am fost 4 persoane si am vrut sa acoperim o gama cat mai larga de produse, “sa ne facem poftele”. Problema mea este faptul ca am ales un restaurant care, pe restograf are 5 stele, iar asteptarile mele erau pe masura. Daca, din lista de contra din mesajul meu de mai jos, m-as fi intalnit doar cu unul sau doua evenimente, cred ca, per total, ar fi fost ok si nu as fi postat acel mesaj.
    Din momentul in care am avut cel putin 5 astfel de evenimente (care din punctul meu de vedere sunt importante pentru un client), atunci am o problema. APRECIEZ si SUSTIN faptul ca restaurantul nu merita 5 stele pe restograf si RECOMAND celor care vor merge la acest restaurant sa tina cont de aspectele mentionate de mine.
    Poate ar fi o tema si pentru echipa Restograf de a revizui notele acordate acestui restaurant.
    Concluzia mea ramane: NU VOI MAI MERGE LA ACEST RESTAURANT.

    Reply

Contra:
– nu au avut orez – mi se pare inacceptabil;
– are un singur tip de inghetata;
– din 12 tipuri de desert din meniu are doar 3;
– un fel de mancare a fost adus gresit;
– nu au avut vin alb demisec;
– este destul de scump: 600 lei pentru 4 persoane; nu am fost foarte atent la nota, dar am vazut 110 lei pentru o dorada regala; pe site-ul lor pretul este 46 lei; nu retin cat a fost in meniul de la restaurant, dar diferenta mi se pare foarte mare;
– destul de multi copii mici care se joaca pe terasa, in situatia in care se doreste un moment romantic;
– chelner un pic cam glumet, ne povestea ca s-a mai intamplat sa greseasca comanda cand era “trotil”;
– nota generala din punctul meu de vedere foarte scazuta: NU VOI MAI MERGE LA ACEST RESTAURANT.
Pentru:
– atmosfera placuta;
– servire rapida;
– mancare buna, nu extraordinara.

Reply

Preturi nejustificat de mari. Un calamar umplut cu feta este 75 ron iar la alte restaurante grecesti il gasiti cu 35-40 ron (acelasi gramaj). La fel si caracatita,pretul e aproape dublu fata de altii. Calitatea e aceeasi, adica buna, nu se justifica diferenta de pret. Proprietari lacomi care vor profit mare de la clienti putini. Nu trebuie sa ma credeti, puteti verifica si voi usor.

Reply
Dimitris Kovanidis April 13, 2014 at 9:45 pm

Buna seara,ma numesc Dimitris Kovanidis si sunt bucatar chef.Am lucrat la restaurantul Amvrosia timp de 2 luni.Eu am in spate o cariera de 22 de ani in acest domeniu,dar ceea ce am vazut in Restaurantul Amvrosia nu am vazut nicaieri in lume(Canada,America,U.E. si Grecia)la hoteluri si la alte restaurante.Vreau sa va spun ca absolut tot ce ramane in farfurii(carne,tzatziki,taramosalata,hhtipiti,lamai,salate,etc)se reface si se da altori clienti.Iar carnea,kebabul,frigaruile se da prin masina de tocat si se face placinta cu carne.In urma unei curatenii generale s-au gasit niste foi de placinta mucegaite iar Doamna Zisi Evantia a zis sa le curat si sa le fac placinta cu pastrama….Am lucrat timp de 2 luni impreuna cu

Reply

Am fost aseara pt. o cina romantica. Locatie superba mai ales daca stai pe terasa, noi nu am stat ca era racoare. Calamarul umplut cu Feta a fost excelent, la fel si caracatita cu muguri de pin. Ospatarul a fost extrem de serviabil. Ne-a placut. Vom reveni si pt. o cina pe terasa. Felicitari.

Reply

felicitari pentru locatia dv si pt preparate grecesti care au un gust exceptional.Si in special pentru formatia localului.

Reply

    Multumim mult pentru aprecieri. Intotdeauna ne simtim onorati cand clientii- musafirii nostri ne incurajeaza cu cuvinte frumoase si astfel ne ajuta sa ne facem si mai buni. Pe aceasta cale va informez ca in fiecare vineri si sambata puteti sa ascultati muzica greceasca LIVE cantata de profesionisti greci.

    Reply

Am ajuns intr-o seara in restaurantul dumneavoastra, mai erau cateva mese, toate erau indreptate spre formatia greceasca ce canta live.Am ramas surprins cand am auzit ritmul placut ce iesea di bouzoukia(chitara greceasca), am avut o primire plina de respect din partea ospatarilor ce ne-au asezat pe mine si pe sotia mea intr-un loc ce ne oferea si putina intimitate.Cat despre mancare as putea spune ca am gustat bineinteles din salata greceasca , salata ce a venit acompaniata cu 3 sosuri exeptionale ce i-a dat un gust super placut, am mai incercat si fructele de mare, mai exact calamarul umplut cu branza feta (FETA)si nu am cuvinte…..a fost prea bun.Felicitarile mele , a fost o seara placuta pentru noi si o sa revenim cu siguranta.

Reply

Felicitari pentru ce faceti la acest restaurant!
Cel mai bun cataif!

Reply

Doamna,Domnisoara sau Domnule Anonim daca chiar aveai sange in vine iti puneai numele nu mergeai cu anonime ca stim noi unde.Nu toti trebuie sa mancam in acelasi loc sa ne placa aceleasi lucruri dar ma deranjeaza ca nu esti obiectiv si poate pus de cineva arungi cu vorbe urate asupra unei afaceri de familie ca la noi grecii unde chiar se mananca lucruri de calitate (nu ti le vois spune ca nu vreau sa pierd prea mult timp, dar macar de gratar si de kokoretsi tot trebuie sa pomenesc), poate unele dinrree ele chiar mai bune decat prin Grecia noastra . Nu stii sa mananci greceste sau nu cunost decat produse asa zis grecesti dar care nu au legatura cu gastronomia greceasca mai bine te duci si iei un gyros ori din centrul vechi ori de pe la Tunari si nelaasi pe noi care suntem pe deplin multumiti si satisfacuti de bucataria doamnei Zizi si de serviciile din restaurant linistiti sa ne savuram cataiful si cafeluta si coniacul grecesc dupa ce ne-am pornit la masa de cateva ore incepand cu ouzo/Tzipouro (fiecare dupa gust si cu ceva Meze trecand prin cele multe preparate adevarat grecesti ( e drept ca daca te dai mare si nu accepti sfaturi comanzi doar mici si cartofi prajiti). Unde mai gasesti tu pe la Bucuresti asa dulciuri de casa cum face Zizi, asa vinuri grecesti cum stie ea sa aleaga si mai presus de toate inghetata de Mastihi?????????Eu chiar nu am reusit sa-i gasesc cusur si chiar sunt cusurgiu prin restaurante. despre ce resturi oi fi vorbit ca nu prea m-am prins sau oi fi asteptat sa-ti spuna mielul sau berbecul intreg pe masa si doar bucati (resturi dupa tine). Poate ne si spui ce ai mancat din resturi si te dumirec eu. Mahatma Gandhi spunea „Omul strică lucrurile mult mai mult cu cuvintele decât cu tăcerea.“Asa ca daca taceai filosof ramaneai asa poate platit sau nu ai aruncat cu laturi sperand ca lumea sa te si creada. la buna vedere si ia niste retete de pe blogul meu si gateste-ti singur daca nu-ti place sau cel mai bine ia un meniu gresc de la Mcdonald mai sanatos si bun pentru calitatea de degustator ce o ai.

Reply

Am avut la restaurantul dvs cea mai proasta experienta culinara….mancarea a fost oribila si fara nici un gust,parca era facuta din resturi,iar service-ul a fost mai prost decat la o margareta.In plus de asta ospatarul care ne-a servit mirosea foarte puternic a alcool.Pacat de locatie ca este superba……sigur nu voi mai repeta experienta si nici nu voi recomanda restaurantul.

Reply

Multumim frumos Iulia! Ne-am simtit excelent! Mancarea a fost extraordinara, ca intotdeauna!

Reply
PERIKLIS LALIOTIS October 6, 2013 at 11:36 am

Thank you for the best position and good food
from your restaurant.

Reply
Andreea Popovici July 17, 2013 at 1:33 pm

Am avut curiozitatea sa ma conving daca intr- adevar locatia este asa cum o prezinta in autoportret si am fost profund impresionata sa remarc ca oamenii sunt profesionisti. De mancare chiar nu am cuvinte : totul la superlativ, iar gratarul chiar m- a dus acolo la ei in Grecia. Am nimerit in ziua in care aveau miel si kokoretsi la protap ( am inteles ca din doua in doua zile se repeta) .Toate preparatele de gratar se fac sub ochii tai pe carbune, au si vin bun grecesc iar d- na Zisi este cu toata echipa cu zambetul pe buze sornica sa multumeasca toti clientii . BRAVO , au fost la inaltime din toate punctele de vedere cu toate ca aveau si un botez de vreo 60 de persoane

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ four = 13



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,