Restaurant Grenadine (international) (inchis)

Vizualizari 3.121 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 55 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt39426

Desi Grenadine apare de doua ori in Restograf - o data ca restaurant libanez si o data ca restaurant international - e vorba despre acelasi restaurant care isi prezinta, insa, cele doua meniuri complet separate si care are cate un bucatar sef pentru fiecare dintre aceste bucatarii. Spre deosebire de mancarea libaneza, unde Grenadine s-a asezat direct in Top3 inca de la inceput, cu mancarea "internationala" nu le mai e atat de la indemana... Se vede ca cheful "international" stie despre ce e vorba in bucatarie si ca se straduiesc sa gaseasca cele mai bune produse, insa nu le face pe toate la fel de bine. Am mancat cateva feluri destul de bune, insa altele au fost destul de comune. Asa ca, fara nicio ezitare, noi recomandam fara rezerve doar "jumatatea" libaneza a Grenadine-ului, cel putin pentru moment. (GB)

Localizare Restaurant Grenadine (international) (inchis)

George Enescu 23, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaurantul Grenadine va multumeste pentru aprecierile facute, iar pe viitor cu ajutorul dumneavoastra sa ne ridicam la cele mai inalte standarde.
Va multumim si va asteptam cu drag!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× seven = 14Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,