Restaurant Kumar's Agra Palace (Pipera)

Vizualizari 8.920 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Indiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 27 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Sos Pipera-Tunari 47, BUCURESTI


021.350.31.14, 0769.060.160

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt41041

Kumar's Agra Palace (se pare ca acesta e numele intreg, completat si cu un "Mystic taste of India") ocupa o proprietate destul de mare din Pipera, chiar la sosea. E o cladire noua, deloc aratoasa (ca sa folosesc un eufemism), cu o gradina in fata, in care dl Kumar face o terasa vara. Restaurantul propriu-zis e intr-o parte din vila, pe doua niveluri, iar alaturi e o sala foarte mare, sub forma de hala, in care se fac nuntile si cumetriile, iar cand e liber si brunch-urile, in weekend. Lumina e putina, asa cum am vazut in toate restaurantele indiene, de altfel, iar decorurile sunt debordante, cu foarte mult rosu violent, asa cum se vede si in poze. Proprietarul, dl Kumar (cel din poza), e si bucatar sef si e din acela pasionat de meseria lui, pe care il gasesti zi si noapte prin preajma. Mancarea e destul de buna la Agra Palace si cred ca ar trebui sa fii indian sau un specialist in ale gastronomiei lor ca sa poti spune daca anumite mancaruri ar putea sau ar trebui sa fie altfel facute ca sa fie si mai bune. Serviciul e destul de inegal, am vazut si pe unii chelneri pe care iti face placere sa-i ai in preajma si pe unii care, evident, nu ar avea ce cauta intr-un restaurant, de orice fel ar fi el. Am vazut destui clienti la Agra Palace, probabil ca de la nenumaratele vile din jur, pentru ca nu cred ca vin altii din indepartatul Bucuresti pana acolo. Preturile sunt destul de bune, noi am mancat pe saturate (all you can eat) si am baut si vin, cafea si alte cele pentru 166 de lei trei oameni cu pofta de mancare. Dl Kumar a facut o treaba cinstita la Agra Palace, nu ai nicio clipa sentimentul ca vrea cineva sa te insele, ba dimpotriva! Din partea noastra toata admiratia si toate incurajarile, deci... (GB)

Localizare Restaurant Kumar's Agra Palace (Pipera)

Sos Pipera-Tunari 47, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Eugen, viziteaza linkul de mai sus. Adresa este undeva in zona Unirii.

Reply

Buna seara !
Am fost acum un an, ne-a placut si zilele trecute am revenit.
Surpriza !
Unde s-a mutat restaurantul ?
Am gasit la adresa de mai sus aceeasi cladire, fara firma si cu poarta incuiata
Va rog, dati-mi un raspuns.
Multumesc!

Reply

Mancare foarte buna si servire ireprosabila. Raport calitate-cantitare-pret excelent.
Zona de nefumatori. Bravo!

Reply
fanmancareindiana June 7, 2013 at 10:04 pm

ceea mai buna si autentica mancare indiana din bucuresti. locatie/amenajare lasa de dorit dar daca vrei o mancare indiana autentica si delicioasa merita sa mergeti.

Reply

nu inteleg… am mers de 2 ori mancand aceleasi feluri ca la haveli: sa la compari este bataie de joc. mancand aveam impresia ca bucatarul a gatit in cel mai mare sictir. dezamagire crunta acest restaurant.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − 7 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,