Restaurant Allegro

Vizualizari 4.783 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 31 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Allegro este un brand ce a pornit in anul 1997 . Restaurantul a fost renovat si incepand cu februarie 2009 va asteapta intr-o noua forma respectand ultimile cerinte.

Fiind amplasat intr-un cadru rafinat, original si prietenos este locatia ideala pentru o masa memorabila care sa va satisfaca cele mai exigente cerinte gastronomice, aici gasiti preparate delicioase si originale, facute dupa retete proprii.

Localul este impartit in doua saloan unul de 60 si altul de 140 de locuri avand o atmosfera rafinata. Preparatele si servirea ireprosabila fac orice client sa se simta bine si sa revina. Ambianta este animata de band-ul localului care canta de miercuri pana sambata intre 19:30 – 22:30.

O importanta deosebita este acordata organizarii evenimentelor speciale,pregatindu-se pentru clienti conditii si avantaje deloc de neglijat.

Organizam nunti, botezuri, parastase, conferinte,receptii, cocktail-uri, seminarii,training-uri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 140 de locuri.
Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Allegro

Bv. Nicolae Grigorescu 20, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu stiu unde ati fost voi, dar la Restaurantul acesta nu cred ca ati fost …
Nimic din ceea ce spuneti nu este adevarat , mancarea este intradevar gustoasa pentru ca au un bucatar talentat care pune atat de multe condimente incat nici nu iti mai dai seama de produsele alterate pe care le folosesc.
Am fost de cateva ori si nu mai calc pe acolo niciodata , este dezgustator felul in care esti tratat intr-un astfel de restaurant cu pretentii , poate doar daca vrei sa astepti mancarea pana iti trece foamea , daca vrei sa fi luat la pertu de catre angajati si , in cele din urma ca si in cazul meu de altfel sa te alegi cu o toxiinfectie alimentara .
Ar trebui ca cineva sa i-a atitudine in cazul lor .

Reply

Restaurant decent, curat, decorat cu gust, personal atent, serviciu corect, preparate cu gust, muzica diversa de buna calitate.Un loc unde merita sa petreci ceva vreme in compania celor dragi. Mi s-a parut totusi ca Jack Daniels avea parfum de Grants. In ciuda acestei impresii am revenit de mai multe ori evitand insa tariile scotiene/ americane.

Reply

Pe situl restograf pozitionarea pe harta a restaurantului este gresita. Pozitia corecta apare pe site-ul restaurantului.

Reply

Un restaurant de cartier curat, cu servire OK, fara multe pretentii, dar in care nu mori de foame. Poti bea si un vin bun, decent. Un punct pentru muzica in surdina, care iti permite sa porti o discutie, unul in minus pentru televizoarele setate pe canale de sport. Recomand puiul Allegro, importat de afara, pe care insa bucatarul il stapaneste bine.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − two =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,