Restaurant Bradet (inchis)

Vizualizari 8.445 Vizualizari 
Comentarii 15 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala; Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Carol Davila 60, BUCURESTI


021.410.49.20, 0735.390.382

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt40667

Bradet, inainte de a se numi ca acum, adica Taverna Bradet, a avut mica lui perioada de glorie cu multi ani inainte, cred ca la putin timp dupa revolutie. Nu sunt sigur, insa cred ca era acolo si pe vremea comunistilor. Taverna Bradet e intr-o casa nu prea mare din Cotroceni, pe Carol Davila, chiar la intersectia cu Eroilor. Are o curte minuscula in fata, in care sunt vreo 2-3 mese. Inainte de a fi restaurant "cu bucatarie internationala", ca acum, a fost unul cu specific libanez get-beget, cu un succes moderat, din cate am auzit. In interior camerele sunt destul de incarcate, sunt multe decoruri si mese cam inghesuite. Locul e intunecos, atmosfera e accentuata si de lucrurile vechi si perdelele de la geamuri. Cam totul are iz de vechi la Taverna Bradet, de nerenovat. Pe noi ne-au asezat la o masa cu fata de masa murdara de-a binelea, desi celelalte mese pareau mai curate - oricum, atat cat le-am vazut eu mai de la distanta. Meniul e lung, au multe mancaruri romanesti, dar si din bucatariile italiana si libaneza si cine stie de unde inca. Mancarea e banala, facuta in graba si pe neasteptate, deoarece nu par sa fie obisnuiti cu multi clienti. Noi am primit "eterna" gustare calda cu ciupercute, carnaciori din resturi si un fel de salam prajit, pe care orice bucurestean le recunoaste si dupa miros acum, cu ochii inchisi. Preturile nu sunt nici mici, dar nici mari. Am dat peste un chelner amabil si peste un mai mare al locului care parea cam deranjat de prezenta clientilor, mai ales ca-i distrageau atentia de la televizorul pe care statea cu ochii lipiti. Asadar, Taverna Bradet e un restaurant banal din toate punctele de vedere, nu cred ca aveti multe motive sa mergeti acolo nici daca locuiti in bogatul cartier. (GB - iulie 2011)

Localizare Restaurant Bradet (inchis)

Carol Davila 60, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




taverna bradet este unul dintre cele mai accesibila si placute localuri din zona cotroceni. in momentul in care stai in acest”bogat cartier” cum a binevoit autorul sa-l numeasca, in momentul in care cauti un moment de liniste , nu te duci la derby pub sau la alte localuri scumpe si cu mancare proasta din zona, ci te duci la bradet. taverna bradet are mancare ft buna, oameni amabili, servire impecabila. o recomand cu toata caldura !

Reply

am lucrat pt astia si mancarea pe care o fac, o fac in bataie de joc, nu bucatarii sunt de vina ci totul vine de la conducere, vor din 2 cepe si 3 morcovi sa faci mancare de 4 stele, iar panarama de sef gen borcos sebastian a carui angajati iau fugit cu banii din incasari deoarece nu dadea salariile la timp si se mai comporta si ca un animal cu ei, a sa nu mai spun de nevasta’sa adica tipa care se ocupa cu stocurile care nu stie sa faca o scadere la ea 2-1 e egal tot cu 2

Reply

restaurantul taverna bradet a fost printre primele restaurante din bucuresti , a avut si are un renume in domeniul restaurantelor … mie unu i-mi face placere sa merg acolo.. : din punctul meu de vedere mancare buna, servire buna, te simti ca acasa nota 10

Reply

nu e vorba de ospatari ci menegera era una acolo si ii dadea indicatii

Reply

am mancat si eu acolo si nu e de bn totul e facut in garaba si prost , pe langa asta eu am cerut si bon fiscal si nu mia dat

Reply
jan vinicius alexandrescu February 25, 2012 at 8:08 pm

cum?las ca vin eu acasa si o sa fac din bradet cel mai bun restaurant din romania,am reusit cu ritz carlton,o sa reusesc si cu bradet,amintiri frumoase,am locuit vis-a-vis de bradet,locul este ideal pentru macar o furculita michelin,trebuie sa o luam,eu am luat 100 de puncte din 100 posibile,la mistery shoper din california,asa ca se poate,see you soon,jenel

Reply

NumaiMancare proasta si servicii proaste. Am mancat la acest restaurant meniu complet . Ciorbele sunt apa chioara aproape si felul doi de proasta calitate si nu sunt calde . La portia de clatite comandata ospatarul a adus-o la masa rece si sleita si cand i-am spus a inceput sa se contrazica cu mine . Doamna care era din conducere nu a spus nimic dar am auzit-o cand i-a spus ospatarului ca daca a comandat sa o lase pe nota de plata. Nu recomand din cauza neseriozitatii totale, mancare proasta , servicii proaste si ospatari needucati . La masa a servit un pusti Alexandru parca care a incercat sa ma prosteasca in fata .
la TAVERNA BRADET sa nu mergeti!!!!

Reply

sunt un fan al mancarurilor romanesti dar la dvs e o problema de gust ,mancarea nu are gust, sunt bucatar de aprox 12 ani

Reply

Sunt un client fidel si cred ca nu faci diferenta intre salam prajit si o pastrama de oaie

Reply

    :) :) … sunca prajita e cea din stanga, in poza, de langa carnaciori. Pastrama a fost destul de buna, intr-adevar…
    GB

    Reply
      Borcos Sebastian July 15, 2011 at 9:07 pm

      Acei carnati facuti din resturi apartin firmei Cristim si
      Se numesc de Plescoi! Cautati pe site ul comopaniei cristim
      Declaratiile de conformitate!
      Salamul prajit este de la Ifantis si este pastrama
      Din antricot de vita produs exclusiv horeca; deci
      Nu-l gasesti prin supermarket!
      Daca parerea Dvs este numai bio-eco atuci normal ca
      Nu veti savura niciodata aceste produse de “”””””supermarket””””
      Fac rau la ficat, inima si colesterol!

      Reply

        Carnatii aceia sunt oribili. Nu stiu daca toti sunt “de Plescoi”, insa nu are nicio importanta! I-am intalnit in aproape toate restaurantele care au si “specific romanesc” in meniu. Cu forme si culori putin diferite, insa de fiecare data mi-au facut o sila teribila: plini de zgarciuri, cu grasimea mustind in ei (si in interior si la suprafata). Niciun restaurant in care am gasit asa ceva nu a primit o nota la mancare mai mare de 6 (**) sau 7 (***). Pastrama de vitel prajita – tot din categoria mezeluri, de altfel – a fost mai buna la gust, intr-adevar.
        GB

        Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 1 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,