Restaurant Bucatarasul Cel Dibaci

Vizualizari 6.719 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 8 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Un ALTFEL de restaurant.

Cu aceiasi ospatari, cu naravurile lor, cu aceiasi bucatari, maestri in bucataria lor, cu aceleasi preparate romanesti.

si totusi ALTFEL. Un restaurant fara “fite”, care nu te considera client ci te trateaza ca pe un prieten. Un prieten, la care esti invitat permanent la pranz si la cina, un prieten al carui telefon si a carui usa iti sunt mereu deschise, un prieten care-ti pune permanent casa la dispozitie pentru a petrece la orice eveniment din viata ta, care consideri ca merita a fi sarbatorit. Un prieten care-ti pune pe masa tot ce are mai bun, gandindu-se in acelasi timp la buzunarul tau. si daca tu nu ai timp sa vii la el, vine el la tine. Acasa sau la birou, ingrijindu-se ca zilnic sa mananci “proaspat, bun si sanatos”, pe alese si pe saturate.

Un restaurant PARADOXAL!

Este un restaurant la fel ca celelalte dar totusi ALTFEL. Altfel, prin caldura si discretia cu care te primeste si te serveste, prin preocuparea permanenta de a-ti oferi doar lucruri proaspete, gustoase si, lucru foarte important, la preturi de bun simt. Altfel prin faptul ca este dispus sa-ti ofere orice preparat iti doreste apetitul, doar sa-i spui ce vrei cu 48 de ore inainte. Cu altfel de proprietari, pentru care prima ta vizita se vrea a fi inceputul unei lungi si durabile prietenii.

Te invitam sa cercetezi oferta noastra pe aceasta pagina si te asteptam sa ne cunoastem.
Localizare Restaurant Bucatarasul Cel Dibaci

Strada Olteni 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancarea si servirea ireprosabila! Am mancat de cateva ori bune la acest restaurant, oameni f draguti si mancare foarte gustoasa! Recomand ciorba de pui a la grec, o minunatie! Precum si celelalte feluri de mancare din meniu! O placere sa revin la ei de fiecare data cand vin in Bucuresti! Ah…si terasa este f racoroasa pe timp de vara! Foarte placut! Nota 10!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + nine =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,