Restaurant Casa Diham

Vizualizari 8.223 Vizualizari 
Comentarii 28 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 17 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Bulevardul Nicolae Grigorescu 1, BUCURESTI


021.340.60.06, 0727.171.220

Localizare Restaurant Casa Diham

Bulevardul Nicolae Grigorescu 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost de cateva ori acolo, de regula după miezul noptii .
Nu mi s-a intamplat sa vad vreun gandac , sau sa am de a face cu vreun ospatar ingamfat.Ba chiar cand am cerut ceva in plus , nu au existat comentarii sau altfel de grimase.
Mancarea este ok , nu am mancat ceva care sa nu imi placa , sau care sa aibă gust ciudat etc. Iar daca ai pretentii de mancare de 5☆ du-te la un restaurant cu pretul meniului de 3 sau 4 ori mai mare.
Presupun ca acele comentarii de mai sus , sunt niste rautati din partea unor clienti nemultumiti de ospatari. Iar pentru asta spun , daca ai pretentia ca ospătarul sa fie de milioane, ai grija sa fii un client de milioane , nu genul de om care il fluiera si rosteste comanda cu ” mai repede ” in coada.

Reply

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia..voi astia fosti ospatari care veniti si mancati la “cantina casa diham”infantili si frustrati,cand radeti si vorbiti despre alti nu faceti decat sa va descrieti pe voi insiva..

Reply

Din comentariile voastre inteleg ca aveti cv personal cu unele pers di personalul restaurantului.Presupusele afirmati pe care le faceti la viata personala a angajatilor nu are nici olegatura cu restaurantul ci demonstreaza educatia si respectul fata de voi insiva.Din cate am inteles din comentariile voastre ati fost si voi ospatari,deci…cum ati spis-o chiar voi”SLUGI”Utat din partea voastra!Personal nu v-asi mai fi primit a doua oara.GRESEALA RESTAURANTULUI!!O locatie,in cazul asta fiind un restaurant ARE DREPTUL SA-SI ALEAGA CLIENTII!

Reply

Dar cand mancati mancarea bunicii nu va este frica sa nu gasiti “dinti” prin mancare? Intr-o seara am stat la masa alaturata voua si v-am auzit cum va adresati ospatarilor,daca vreti respect intai trebuie sa il meritati. Aceste comentarii ale voastre sunt de prost gust nu mancarea care este servita la Casa Diham. Daca sunteti atat de nemultumiti de conditiile de acolo de ce frecventati seara de seara acelasi loc? In acea zona sunt inca 4 restaurante deci nu va obliga nimeni sa mergeti acolo domnilor.

Reply

    frecventez ca imi permit, asta nu e treaba ta. merg si la terasele de langa diham dar tot nu e treaba ta. Personalul Cantinei sunt frustati pentru ca nu las TIPS/SPAGA. In primul rand au salariu, in al doilea rand noi bem vin de cele mai multe ori acolo, nu conteaza cat de scump sau de ieftin este ca nu asta este discutia aici, dar la alte restaurante mi se pune vin in pahar spritz sau cum vreau sa il beau, ceea ce la cantina casa diham nu exista asa ceva ci pur si simplu ti se tranteste carafa sau sticla de vin pe masa. “incercarea” aia de ospatari care pun lamaia cu mana in pahar, tin mana in sold cand pun un suc in fata clientilor.. si nu “aud/vad” cand trebuie sa debaraseze sau sa aduca un tacam sau o oliviera la timpul potrivit nu se numesc ospatari. acolo trebuie sa vii deja instruit nu sa inveti meseria cu clientii sau cel putin trebuie sa fii picol, nu sa iei comenzi daca nu stii meniul si nici macar ce garnituri ai. :)) ca sa meriti respect in primul rand trebuie sa inveti meseria pe care o practici si dupa sa ceri respect. nu am cum sa las TIPS/SPAGA daca nu o meritati. daca vreti bani degeaba intinde-ti mana la biserica, serviciile bune se platesc intradevar, dar aici nu este cazul. O seara placuta.

    Reply
ioana cristina July 4, 2015 at 3:00 pm

Nu stiu de ce comentezi asa aiurea.. In primul rand am fost si eu la aceea “cantina” cum o numesti tu .. Si nu este asa.. In primul rand daca tu si grupul tau de “colorati” cu care vii.. Mai exact fratele tau si iubita ta.. Va-ti comporta mai ok .. Fara arfele si basinii.. Poate personalul v-ar servii cum o fac cu altii clientii.. Dar tiinand cont ca voi faceti niste afirmatii si basini asa aiurea.. Nici nu ar trebui sa va asteptati la altceva… Si legat de ciorba… In primul rand.. De unde stii tu ce gust au sosetele murdare ? Ai gustat?:)) incearca pe viitor sa lasi basiniile acasa atunci cand te duci intr-un restaurant pentru ca nu o sa mai intrii nicaieri… Fi si tu mai realist .. Si incearca sa te uiti la tine si sa nu uiti de unde ai plecat .. Si tu ai fost un ospatar parlit..care traiai din spaga

Reply

    nu am legatura cu subiectul, basinile clientilor nu ar trebui sa te intereseze pe tine, tu esti acolo sa servesti clientii cum trebuie indiferent ca au basisi sau nu, asa ca nu ai dreptate. in alta ordine de idei am fost si eu la casa diham, este plin de gandaci in tot restaurantul pe mese si in baie, ar trebui inchis acest restaurant.

    Reply

      adevarat este plin de gandaci in restaurant, tot personalul este arogant si plini de figuri, nu calcati in acest restaurant!

      Reply

        personal slab pregatit, mancare mediocra, gandacii se plimba ca in parc. o vizita de la ANPC ar trebui facuta cat de curand !

        Reply

      Ma rog….dar de ce pe uni clienti ii intereseaza viata noastra (a ospatarilor)personala???

      Reply

De curiozitate. Care e barbactu ? Barmanul de pe tura ta care baga spaga la pacanele sau ala care te ia de la.munca ? Intreb ca te lingi cu amandoi si sa nu fie confuzie. Te-ai luat de cine nu trebuie brazilianco.

Reply

Din pacate din banii la clienti iti iei salariu adriana. Ca nu il meriti e alta problema. O sa va trimitem ceva controale de la sanepid poate va potolesc cateva zile sa nu mai fiti asa aroganti. Pacat ca nu accepti niste critici ARGUMENTATE. N.am mintit cu nimic din ce am scris. Vin ca nu sunt alte carciumi deschise in zona, nu ca ati fi voi mare scula.

Reply

    poate gasiti un Mc non stop …vai de capul vostru sa nu uitati ca si voi ati fost niste AMARATI de ospatari prin centrul vechi,

    Reply

      adevarat ai spus ca e mai buna mancarea de la MC decat de la voi, cei mai slabi ospatari care habar nu aveti meniul BA amaratilor. vai de capul vostru cu cine va angajat din mila acolo sa cersiti 1-2 lei de la lume. amaratilor, o adunatura de retardati de ospatari, si BA, voi traiti de pe urma la lume care vine si mananca acolo bai cersetorilor, sunteti obligati sa ii serviti ca aia e meseria ta saracie nu conteaza ca are figuri in cap tu trebuie sa il servesti, ca esti un servitor.

      Reply

    daca aveai demnitate nu mai veneai la ‘cantina’Diham ,dar poate tu nu stii ce inseamna cuvantul asta,controleaza Dex-ul

    Reply

      ospatari de 2 lei la cantina diham.

      Reply

        au dreptate cei de mai sus, servirea este josnica, ospatari aroganti care habar nu au meniu, mancarea nu este nici pe departe de cea mai buna calitate… nu recomand acest restaurant, de evitat!!!!!

        Reply

Comentari fara rost Mario si Sorin…pt ca veniti zilnic la “CANTINA”Casa Diham.apropo ce gust are o ciorba de sosete???eu nici macar nu am auzit de o astel de ciorba…dar poate aceasta ciorba face parte din meniul vostru zilnic.FRUSTRATILOR.NU am vrut sa ne coboram la nivelul vostru dar ati intrecut limita!!!

Reply

Haha, ce gluma de “restaurant”, aveti grija daca ajungeti din greseala la unul din aceste cantine. O terasa pe Bulevardul Nicolae Grigorescu 1, au mai deschis o cantina vis-a-vis de MegaMall-ul de langa Mc. Donalds (fostul electroaparataj)
Ospatarii parca vin de pe plaja (aia cu porumb si rime): “la baiatu’ cu chelie, dam porumb pe datorie”
Am fost un grup de 6 persoane, din fericire prima si ultima vizita in acest loc. Lasand la o parte culoarea ospatarilor, usor colorata, neinstruiti si prost dispusi. Povestind doar o parte din meniu, nu stau sa insir tot ce a mancat toata lumea. Personal am comandat o ciorba de burta, servita intr-o farfurie mai mare decat o ceasca de cafea englezeasca, cu gust mlastinos de sosete murdare. Am servit doar 4-5 linguri. Pe langa faptul ca te costa 8 lei ciorba, te gandesti ca ai dat lovitura in portofel, dar adaugand focaccia la 6 lei, smantana la 2 lei si ardei iute la alti 2 lei, te duci in 18 lei o ciorba amarata. Chiar te simti tras pe sfoara. La felul 2 am comandat un platou mixt de 30 lei, continea 1 carnat proaspat, piept de porc, 2 mici, carfoti cu branza rasa, 2 linguri de muraturi mixte si mustar. Am vrut sa inlocuiesc pieptul de porc cu puiul si carfotii prajiti cu piure, ospatarul colorat mi-a sugerat ca nu se poate, si am cerut sa vorbesc cu managerul. A venit seful de sala, lafel de colorat, si mi-a sugerat ca daca vreau sa modific meniul, sa imi comand piept de pui separat, mici separati, piure separat, ajugand undeva pe la 60 lei. O adevarata bataie de joc. Staff-ul este de ultima spetza. N-am mai comandat nimic de scarba, am ciugulit de la prieteni ce era de ciugulit, nu mare lucru. Portii mici, preturi mari. Cum a scris cineva mai jos, confirm si eu treaba cu babutzele de la bucatarie, aveam masa in apropierea barului si am zarit o babutza printre obloane, credeam ca e femeia de serviciu, dar nu, chiar era chef-ul bucatariei. Dazamagire totala, daca sunteti in zona, va recomand sa traversati la Mc Donalds, macar stiti ce mancati si nu sunteti luati la misto pe banii vostri. Dezastru total! Am sa ocolesc cu siguranta aceste mizerii de terase. Am scris si pe contul de facebook al lor, am fost sters instant si banat, din fericire pentru mine, pot scrie aici, fara sa fiu editat, sters sau inlaturat. _|_

Reply

Cea mai buna alegere pentru ati strica o seara de neuitat. Chelnerii sunt 80% ciori, bucataresele sunt 3 babe de peste 60 de ani. Le-am vazut in timp ce am plecat la ora 1.10 noaptea. Nu ca as fi vrut sa vad un Chef Nicolai, dar nici babutze parca luate de la azil. Imi venise sa vomit toata mancarea servita. Am mancat mai bine la impinge tava prin Eforie anul trecut. Daca nu aveti pretentii mai mari decat o cantina cu 0 stele, restaurantele “Casa Diham” sunt locul potrivit. In jur de ora 1.00 un batran de peste 70 ani a inceput sa traga obloanele, sa stinga luminile si sa impinga scaunele facandu-si patutzul de noapte in timp ce noi inca mai aveam vin in pahare. (Probabil era paznicul) despre mancare nici n.am e sa mai zic. Am comandat ciorbe de vacutza care au venit fierte, cereau de la sine 1kg de smantana pt racire. Cartofii de la un platou mixt erau negrii, probabil era cam tarziu si nu s.a mai schimbat uleiul in care au prajit carnatii. Spaga n.am lasat, nici vorba, sa zica mersi ca n.am facut plangere la opc pt servirea mizera. Recomand cu caldura ocolirea acestor cantine cu iz de restaurant/terasa. Nici daca mor de foame nu mai calc in acest loc. Prefer o shaworma cu extra ceapa decat sa mananc un platou de al lor cu frica de a nu gasi vre-un dinte ratacit de al vreune-i bucatarese ramolite. Ospatarii de ultima spetza, extra colorati. 0 stele. O mizerie.

Reply

O mizerie. Feritiva. Oapatari zero si mancare de cantina

Reply

O m.izerie. daca nu scrii de bine se sterg recenziile. Lasa ca sunt si alte locuri unde poti spune ce vrei fara sa fii editat si sters. Profesionalism zero barat. Pacat ca nu pot sa dau 0 stele. Daca nu pot sa inlocuiesc un piept de porc cu pui e chiar bataie de joc. Ocoliti pe cat posibil aceste terase Casa Diham.

Reply

Buna! am fost ieri la Casa Diham care s-a deschis in Pantelimon vis-a-vis de Mega Mall.Mancarea a fost de bodega,ospatarii au fost ok,nu am ce sa le zic.Mancarea in schimb….am luat niste crochete de cascaval care erau grave, nu vazusera cascaval de mult timp si un iskender care era facut din carne tocata si pe deasupra avea bulion nici urma de sos de rosii si unt topit.La final m-a mancat in fund si am luat si tiramisu.Daca nu aveti ficatul bun, nu il recomand.
Ideea e ca unii mancau bucurosi acolo si pareau ca le place, deci concluzia e ca e o bodega unde mananci daca esti o persoana care mananca fericita parizer sau daca esti foarte beat.

Reply

In data de 06.11.2013 am luat masa impreuna cu alte 6 persoane la restaurantul Casa Diham (Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 1/A, Sector 3, Bucuresti).

Personalul neglijent a incurcat comenzile si ne-a adus alta mancare decat ceea ce comandasem (snitel de porc am comandat si ne-au adus snitel de pui). dupa principiul “aici mancati ce va dam nu ce vreti voi”.

Cel mai grav mi s-a parut ca la un moment dat un gandac de bucatarie a inceput sa se plimbe pe masa printre farfuriile de mancare.

Personalul a fost anuntat dar s-a comportat normal, ca si cand nu s-a intamplat nimic. Ba chiar unul din ospatari ne-a replicat nu ar fi primul incident de acest gen.

Nesimtire maxima!

Am facut si reclamatie la OPC dupa acest incident.

Nu ma voi intoarce aici!

Reply

Salutare,

Ieri am descoperit la Casa Diham pe cel mai profi ospatar din toate restaurantele cu specific turcesc/romanesc. Omul e de milioane, foarte atent la clienti, stie sa vanda ce e in meniu si te si surprinde cu diverse din partea casei. Il cheama Nelu. Daca ajungeti pe acolo, cereti sa va serveasca el:)))

Reply

Buna ziua,as fi interesata de un loc de munca,ca ospatarita..sunt pregatita de a lucra intr-o echipa..Va multumesc

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × eight =



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,