Restaurant Citadine

Vizualizari 1.647 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Localizare Restaurant Citadine

Dimitrie Cantemir 29, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Nu recomand! Lipsiti de profesionalism!

Am cumparat un voucher de pe un site pentru o cina la ei. Si am sunat azi sa-mi fac o rezervare. Sun la ei si zic ca vreau sa-mi fac o rezervare (fara a preciza ca e vorba de un voucher), la care doamna de acolo imi zice ca s-a reziliat contractul! Care contract? Daca eram un om care vroia pur si simplu sa manance acolo, nu se putea ca “s-a reziliat contractul”. Minunat..In fine, am dat un email la cei de la care am cumparat voucherul ca sa vad cum imi pot recupera banii, dar atitudinea doamnei cu care am vorbit de dimineata la telefon lasa mult de dorit!
Sunt restaurante care chiar au nevoie de clienti, nu ca acesta de unde te fugareste imediat ce auzi vocea de cealalta parte a telefonului!

Ba mai mult, pe site-ul lor inca apare ca activa oferta (si mai e si prelungita pentru ca au fost multe cereri): http://www.citadines.ro/ciorba-fel-principal-garnitura-salata-desert-vin

Eu am considerat mereu ca prima impresie conteaza. Iar daca m-a luat cu atata sictir doamna aia la telefon, nu vreau sa-mi imaginez cum ne-ar fi tratat daca mergeam la restaurant. Fiecare face cum crede, dar eu va recomand sa aveti grija unde mergeti daca vreti sa va simtiti bine!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − 2 =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,