Restaurant Ginger

Vizualizari 10.731 Vizualizari 
Comentarii 20 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 79 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt39731

Daca nu ar fi atat de mare, as fi fost convins ca restaurantul Ginger a fost facut de catre cei doi asociati doar pentru ei, pentru placerea lor de a manca in fiecare zi ce e mai bun si, mai ales, de a bea cele mai bune vinuri. Oamenii aceia sunt foarte pasionati de ceea ce fac si se completeaza foarte bine unul pe altul, de vreme ce, am inteles, unul dintre ei e un bun specialist in vinuri, iar celalalt un bun cunoscator in ale mancarurilor. Asa ca au luat o casa destul de mare chiar la piciorul Podului Grant, pe Calea Grivitei, au renovat-o foarte bine, au bagat multi bani in amenajare, facuta bine si aceasta, cu materiale si cu lucruri de calitate, si in 2009 au deschis Ginger-ul. Meniul nu e lung si e centrat pe carnuri, in special grill. Mancarea e buna, mai ales carnea, care e aleasa cu grija, insa garniturile sunt cam sarace si destul de simple. Insa mandria lor se indreapta catre pivnita de vinuri, foarte bogata si cu unele dintre cele mai bune pe care cineva le poate gasi in Bucuresti. De fapt, multi vin la Ginger pentru vinuri, in primul rand, mancarea fiind folosita mai degraba ca pansament gastric. O surpriza au fost preturile destul de mici, mai ales ca portiile sunt consistente. Si serviciul a fost foarte bun, si nu e de mirare, pentru ca patronii sunt tot timpul pe acolo si i-au ales pe masura lor, de bon viveurs, cu pasiiune contagioasa. Cu siguranta, Ginger e de pus pe lista restaurantelor bucurestene de vizitat atunci cand vrei sa mananci mult, bine si cu bani nu multi si, mai ales, cand vrei sa bei bine si bine sfatuit. (GB)

Localizare Restaurant Ginger

Calea Grivitei 194 (Podul Grant), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Marinescu Marian May 9, 2016 at 10:12 pm

Un restaurant corect, pot spune ca raportul caliatate/pret este aproape ideal,luand in calcul celelalte restaurante din Romania. Am fost de cateva ori acolo, am facut chiar si un revelion, patronii foarte atenti, carnea gatita fara cusur de fiecare data iar de vinuri ce sa spun …Pacat, caci am auzit ca s-a inchis .Sper sa-l redeschida.Pentru cunoscatori…

Toate bune lui Cezar si Doru!S-auzim de bine.

Reply

Mancarea buna dar nu exceptionala, in schimb ambianta cam rece (si la propriu si la figurat). Majoritatea timpului am fost singurii clienti desi era o ora de varf (19-21), ceea ce da de gandit. Servirea ok. Nu as mai reveni, cel putin nu curand.

Reply

    Pentru Andrei de la Cesar

    In mod normal nu as fi raspuns unui astfel de comentariu. Demult am renuntat sa bag in seama astfel de aprecieri in calitatea mea de manager al restaurantului Ginger. Ultimele evenimente, insa care incrimeaza foarte mult activitatea din baruri si restaurante, m-au facut sa imi schimb atitudinea si, cum spunea un prieten, nimeni nu este mai presus de a da un raspuns unor critici chiar superficiale, spunandu-mi ca pana si Eminescu (care era un geniu) a raspuns criticilor lui.

    Dar sa o luam pe rand, draga Andrei!

    -”Mancare buna, dar nu exceptionala”. Nu ne spui insa ce ai mancat pentru ca noi avem si mancare buna, dar si exceptionala, bineinteles, diferenta facand-o si pretul. Pana si Mercedes are Clasa A si Clasa S. Pe scurt nu ai sesizat si nu ai comentat deloc raportul calitate pret al produselor. Ai mancat niste rondele de muschiulet de porc, ceva foarte comun la orice restaurant sau un Delmonico pe care il au poate 3 restaurante in Bucuresti? Ai mancat un file de salau, care nu este ceva iesit din comun sau ai mancat un cotlet de nisetru pe care furnizorul nostru ni-l da ca pe “un bob numarat”?.
    -In afara faptului ca nu ne spui ce ai mancat, nu ne spui si ce ai baut, cu ce bauturi ai asortat mancarea. Ai facut cumva cunostinta si cu deserturile noastre, in marea lor majoritate creatie proprie a restaurantului Ginger care se asorteaza perfect cu multe digestive pe care le avem? Inseamna ca nu ai observat specificul restaurantului! Ca avem cca 750 de bauturi distilate fine: cognac, armagnac, single malt, calvados, rom, bourbon si alte bauturi de la producatori de elita, precum si peste 400 de etichete de vin. Ceea ce spun este bun de un record si, in acest sens, am depus documentatia la Guinness Book pentru “restaurantul cu cea mai bogata oferta de bauturi fine distilate din lume”, documentatie care a fost acceptata si este in curs de inregistare. Probabil ca nici nu ai sesizat, desi sunt 30 de vitrine pe peretii restaurantului, care in care sunt prezentate aceste bautturi distilate fine. Asta probabil ca ti-a inspirat senzatia de atmosfera rece si la propriu si la figurat!
    -”Majoritatea timpului ati fost singuri”, asa cum spui tu, desi era ora de varf, intre 19 – 21? Si asta iti da de gandit? Poate vroiai sa fie la toate mesele ingramadeala mare, ocupate de niste cefe groase care sa toarne in ei vinuri la bag in box, sa miroase a mici si carnati, a ulei ranced, sa se auda injuraturi si niste manele pe masura? Eu asta numesc atmosfera de cloaca si nu promovez asa ceva. In cazul asta ai gresit restaurantul! Trebuia sa te informezi dinainte si sa studiezi notiune de sobrietate!

    Scriu aceste randuri, mai ales ca astfel de atitudini au mai fost si multi nu au inteles ca atmosfera din acest restaurant este in primul rand dictata de siguranta si curatenie.
    In 2009, cand am obtinut de la ISU Autorizatia de securitate la incendiu, ni s-au impus niste reguli pe care noi le-am respectat, le respectam in continuare si probabil de acolo si senzatia de atmosfera rece. Pur si simplu au fost eliminate multe briz-brizuri care pot duce la o atmosfera “fierbinte”. Pentru cine poate sa inteleaga e bine, pentru ci nu poate sa inteleaga, iarasi bine.
    -”servirea zici ca a fost ok”! Daca ai fi fost un adevarat consumator de servicii de restaurant, ti-ai fi dat seama ca acel serviciu ok este foarte muncit, in primul rand de managerii restaurantului. Cei 3 ospatari pe care ii avem acum au venit la noi si au inceput de la 0 casa invete numai lucruri bune in domeniu, nu fite artificiale, ci cum se face un serviciu corect. Ti s-au parut ok, este adevarat ca fiecare dintre ei, categoric stiu mult mai mult decat tine despre servirea in restaurant.
    Pe scurt ce ai scris tu despre restaurantul Ginger sunt niste aprecieri superficiale, este o manjeala si nu ai sesizat nici pe departe chintesenta, dar ai o scuza! Este specific societatii noastre contemporane.
    -”Ca nu o sa mai revii aici, cel putin in curand”? Sa stii ca pentru noi nu este o pierdere! Si noi facem evaluare de clienti, cum clientii fac evaluari de restaurante! Tu te incadrezi exact la consumatorul dificil care nu stie ce vrea, pentru ca nu are cunostintele necesare in domeniul gastronomiei. Acesti consumatori, pentru ca nu le poti spune oaspeti, nestiind sa aprecieze conceptul de ospitalitate, la noi au si o denumire: CARCODASI, adica codasi, oameni care nu prea au facut nimic in viata lor si se agata de tot felul de situatii ca sa caraie (colegul meu Doru ma apostrofeaza: “cine stie ce academician o fi!”). In mod sigur nu e!
    Dar ca sa fiu mai explicit si sa citez din clasici ultimilor 30 de zile, ai vrut sa te afli in treaba si te-ai bagat “ca surda in hora!”.
    Dar ma bucur ca ai scris aceste randuri! Nu vin decat sa intareasca o convingere si o dorinta, sa fac din Ginger la un moment data un restaurant numai pentru mine si prietenii mei, nu un restaurant exclusivist, ci unul exclusiv in ceea ce priveste oaspetii.
    Nu! Nu este un vis! Este ceva ce pot realiza chiar foarte curand.Dar sa inchei cu un vers din cel care m-a inspirat sa dau raspuns criticilor:
    “Critici voi, cu flori desarte,
    Care roade n-ati adus
    E usor a scrie versuri
    Când nimic nu ai de spus”

    Reply
Radu Ramniceanu April 3, 2014 at 1:36 am

De curand m-am intors din Argentina, unde am stat o perioada scurta, doar 10 zile. La Ginger se gatesc niste fripturi care se bat de la egal la egal cu ceea ce am mancat in vacanta. Cu atat mai mult mult cu cat la Ginger se gateste vita romaneasca.

Am mancat un ribeye care, servit impreuna cu un merlot de la Alira, a fost reteta unei mese copioase pentru un gurmand ca mine.

Jos palaria!

Reply

Au niste fripturi de vita imense si de o calitate foarte buna, care costa cam o treime fata de alte locuri consacrate din Bucuresti.
Ultima oare mi-am luat un ribeye de 800 de grame (din care am plecat cu jumatate acasa. 60 de lei, cu tot cu garnitura.

Nu o fi ambianta cine stie ce, dar daca vrei sa mananci o vita foarte buna poti sa o faci la o treime de pret fata de Osho sau Vacamuu.
Fara sa mai mentionez ca au niste vinuri senzationale la niste preturi incredibile.
Si meniul pare sa ofere multe alte surprize placute.

Reply

Un restaurant excelent, cu oameni deosebiti !
Cea mai buna friptura de vita pe care am mancat-o in Bucuresti, la cel mai bun pret ! De vinuri nu mai vorbesc, sunt superbe, o colectie impresionanta, diversificata si de calitate … Supa crema de usturoi este dementiala. As vrea sa incerc data viitoare un coniac,intrucat au o colectie extraordinara …
Pofta buna la un pahar de vin bun si alaturi de prieteni !

Reply

Nu au bere neagră dar au o colectie impresionanta de coniac, whisky si vinuri de calitate. Nu servesc lămâie la peste dar au cea mai buna friptura de vita din București. In acest restaurant se vede pasiunea unor oameni ce nu cred ca vor recomanda vreodată bere neagră la peste..

Reply

Am avut de curand botez la restaurant, iata cum a decurs:
– mancarea foarte buna, a surprins pozitiv antreul si tortul in mod special
– chelnerii foarte ok, mereu atenti daca e nevoie de ceva, in mod special fata care a stat tot timpul cu noi, ne-a placut mult
– mici probleme legate de cand se pun fructele si vinul( la mine la buzau si unele localuri in buc se pun pe masa de la inceput) – dar neobservabile ptr invitati si s-a rezolvat imediat, deci a fost ok
– la friptura a fost un pic complicat ca s-a servit mai tarziu si a mai plecat din lume inainte, iarasi, nu ceva grav
– decoratiunile si firma recomandata de dvs au fost super
– comunicarea – perfecta, daca a fost vreo problemuta s-a rezolvat rapid si eficient
– am apreciat ca portiile in plus au fost puse separat ptr luat acasa
– iarasi un lucru frumos a fost ajutorul la final cu caratul a ce mai ramasese
– aranjarea scaunelor si meselor foarte ok, si un lucru placut au fost scaunele ptr copii
– tortul a fost simplu ca aspect, dar a fost adus cu artificii, ceea ce l-a facut spectaculos, iar gustul foarte bun
– muzica a fost ok ca volum
– paravanul ptr spatiu de alapare si schimbat copii a fost bun, mamicile l-au apreciat

Reply
Tudor Călin Zarojanu October 5, 2013 at 9:14 pm

Nu au bere neagră.
Mâncarea a venit după 45 de minute.
La peşte nu a adus lămâie.
Una dintre porţii era insuficient făcută, a trebuit s-o trimitem înapoi la bucătărie.
La paste nu a adus linguri.
Într-o porţie de paste am găsit o bucăţică de lemn de cca 2 cm lungime, probabil un fragment dintr-un băţ de frigăruie. Chelnerul m-a asigurat că nu folosesc instrumente de lemn. la rândul meu, l-am asigurat că n-am venit cu ea de acasă. Şi-a cerut scuze şi a spus că voi primi un desert din partea casei. Am spus “Mulţumesc”. NU mi-a adus nimic.
Chiar şi adusul a două parfeuri (care nu se gătesc!) a durat 10 minute.

Reply

Am auzit de acest restaurant Ginger de la un prieten in contextul ca acolo ar avea loc niste degustari de bauturi fine. Nu numai vinuri dar si single malts, cognac si chiar armagnac. Tot el mi-a spus ca acolo in mod curent gasesti permanent o oferta foarte mare de bauturi de toate felurile.
Am intrat si eu pe Restograf dar negasind nici un comentariu in acest sens am crezut ca e asa o exagerare.
De curiozitate am intrat si eu candva acolo si am descoperit nu numai o lista uriasa de bauturi, dar si un meniu pe masura.
De curand am primit la firma niste oaspeti britanici pe care seara trebuia sa ii scot undeva. Le-am povestit pe scurt despre acest restaurant si desi au primit povestea mea cu un zambet ironic, seara am fost acolo. Au ramas uimiti sa vada o oferta de bauturi fine distillate, de peste 400 de sticle si o oferta de vinuri impunatoare. Comentariul unuia dintre invitati a fost “Nu se poate!!!!”
Dupa ce am devorat cate un ribeye steak de aproape 700 de grame care se pare ca este specialitatea casei, au fost degustate multe, multe feluri de cognac si armagnac si mi-au marturisit ca la acele preturile nu le gasesc acasa. La final nu am mai putut deslusi zambete ironice.

Reply

dragi mei nici nu stiu cum sa incep am intrat in noul an cu o stare de bine si multa multumire datorita revelionului care lam petrecut la acest restaurant minunat cu patronii minunatii siun ambient de buna clasa ce sa mai lungim vorba calitate si respect asta am avut sa traim la trecerea dintre anii numai cuvinte de lauda bravo de sute de ori sa ne intelegem au fost oameni de calitate unde nu aveai cum sa te simti decit de mare calitate muzica de maaaaaaaare calitate bravo si multumiri celor care nea cintat toata noaptea ca si conparatie parca a cintat geambasu si edit piiaf cu siguranta o sa revenim cu multa placere antoaneta si gigi va pupa

Reply

Vai, vai, vai! Aceasta doamna a venit intr-un grup de 6 persoane in seara aceasta la noi. Exact acum 2 saptamani a fost tot la noi in urma unei rezervari si ce credeti ca a facut? S-a ridicat de la masa si a plecat, a urmat-o sotul si apoi tot grupul. De ce o mai fi venit si a doua oara ? Ca sa vada mozaicul de proasta calitate? Chiar ca nu mai inteleg!
Inca de la bun inceput au aparut nemultumiri. Tocmai se terminase berea fara alcool si au intrebat daca se pot duce la benzinarie sa isi cumpere, lucru pe care noi l-am refuzat. Doamna a comandat un salau cu cartofi natur si legume in unt, ciuperci si sos meunier pe care l-a categorisit dintr-o privire ca fiind facut la microunde. O alta doamna de la masa a spus ca ei ii place si il serveste dansa. Afland de acest incident m-am interesat ce s-a intamplat, in ce consta nemultumirea, dar celelalte persoane de la masa mi-au spus ca totul este in regula. Probabil ca si ei stiau cu cine stau la masa. La sfarsit cand au plecat, doamna in cauza ne-a zambit perfid, iar cel care a platit si parea conducatorul grupului a dat mana cu noi si ne-a spus ca totul a fost in regula.
Ca sa spuna ca eu eram cherchelit, este intr-adevar mojicia mojiciilor si nu stiu ce nu i-a placut ca la alte mese erau tineri, persoane care vin destul de des la noi in restaurant si care se simteau foarte bine. Probabil asta a deranjat-o.
Problema este ca iti intra un exemplar de felul acesta in restaurant, suparat pe viata si tot ce este in jurul lui, scrie prostiile pe care le scrie, lumea le citeste si spune ca fara foc nu iese fum.
La cat de mare cunoscatoare era doamna in ale gastronomiei trebuie sa stie ca in afara de microunde si gratar mai exista si plita lisa, iar salaul in unt se face de fapt la tigaie.
Vai, vai, vai! Nu stiu daca e bine ca am raspuns la aceasta provocare stupida!
Vai, vai, vai restaurante din Bucuresti cu astfel de clienti! Vai, vai, vai! Eu cred ca aceasta doamna a scris aceste randuri mai mult ca sa se razbune, ca s-a facut de ras la masa fata de cei din grupul ei si ceva ma face sa cred ca nu e pentru prima data!

Reply

Vai,vai,vai.!Ori romanii nu mai stiu sa manance, ori pe acest site se dau bani pentru aceste recenzii , ori chiar vine Apocalipsa. Acest Restaurant nu are nimic in comun cu denumirea de restaurant. Poate cu un fast food da . Si unul ieftin in pofida sticlelor de mare valoare( in ghilimele) ce troneaza pe pereti. De la mozaicul de proasta calitate ce te intampina pana la bucataria fara gratar si doar cu microunde . Off ce am ajuns sa apreciem din snobie. Si Off ca a venit si patronul deja cherchelit sa ne spuna ca nu e gatit nimic aiurea. Si apropos nu exista atmosfera acolo, fara muzica si doar studenti low buget! Bafta Ginger

Reply

Sunt o studenta anul IV la IPA,BIOTERRA BUCURESTI si unul din profesori ne a vorbit despre restaurantul DVS am intrat pe internet am vazut galeria foto chiar mi a placut mi as dori sa lucrez la DVS .ajutor de bucatar,in ceea ce priveste igiena ,sau la vase va rog din suflet sa ma contactati pe adresa de mail sau pe id-ul meu de messinger va multumesc si astept sa ma chemati la intreviu ,VA MULTUMESC DIN SUFLET id ul meu este nenumihaela .MULTUMESC

Reply

Meniul de la Ginger merita o privire mai atenta. Am mancat de multe ori acolo si nu am comandat niciodata mix-grill, ar fi pacat stiind cate alte bunatati sunt ascunse acolo.

Reply

    Da, asa e, numai ca noi cand facem evaluarile luam intotdeauna ce credem ca e cel mai prost din meniul lor si ce e cel mai bun. Pe cele mai proaste incercam sa le ghicim singuri (si cred ca am ajuns “experti” in detectarea mancarii proaste), pe cand despre cele mai bune feluri ii intrebam pe cei de acolo. Or, daca oamenii aceia au un singur fel prost si 20 de mancaruri bune, e ca si cand ar avea jumatate din feluri proaste si jumatate bune, din punctul nostru de vedere, al notei pe care o dam la mancare. Dar, daca cei de la restaurant stiu ca un fel de mancare nu e bun sau nu e la fel de bun ca si celelalte, de ce nu-l scot din meniu?????????????????????
    GB

    Reply

Ginger nu l-as denumi restaurant. Acolo este o expozitie prepetua de noi senzatii gastronomice. Sint gurmand, iubitor de vin, la Ginger ma simt cumva ca la un prieten care are ca ma-nvata in arta culinara. Am servit diverse feluri de mincare acolo, fara cusur… Evenimentele organizate, ma refer la degustarile de Whiskey si vinuri sint organizate pentru perfectiunea oricarui detaliu. Am ajuns acolo si la prinz, la cina, este un loc in care nu ai cum sa dai gres… Felicitari domnilor!

Reply

Locul este fantastic daca vorbim din punct de vedere al mancarurilor… s cand vorbim despre un restaurant trebuie sa ne referim la mancare si bautura…. coletie de nota 10 de vinuri. Un restaurant excelent daca nu consideri locatia.

Reply

acesta e un restaurant demn de o soarta mai buna; de la colectia de vinuri bune, pivnita dichisita si priceperea patronului intors cu bune intentii din germania, la stradania din bucatarie, nu stiu ce va fi facut ca sa nu fie prea mult solicitat; sigur, daca nu luam in considerare principala regula din domeniu, adica locatia, locatia, locatia; chiar daca are locuri destule de parcare si poate treci adesea pe linga el in tranzit pe podul Grant, nu-l vezi (desi o casa intre blocuri s-ar zice ca iese in evidenta, dar poate e ca-n harta de mai sus, unde semnul sigur nu e acolo unde e restaurantul); nu are in vecinatate cine stie ce lume aleasa si nici birouri cu angajati bine platiti… asa ca desi se organizeaza degustari de vinuri (parca Enira are aici lacas preferat) si eu care am fost placut impresionat, trec pe aici prea rar, atunci dumneavoastra care nici n-ati fost inca si n-aveti amintirea placuta a unor rulouri delicioase de roastbeef cu brinza pe o salata bine asezonata la un pret ce sa atraga pe oricine, ma tem ca n-o sa-i dati o sansa; si fara musterii poate nici eu nu voi regasi mîine ceea ce mi-a placut anul trecut, caci nu e rentabil sa faci mincare buna pe bani putini la clienti lipsa; am sa va tentez cum am facut deja cu multi prieteni cu un “Foie gras presse (de rata) cu usturoi confiat si prune de California” care e bun daca nu va e teama ca va fi greu de digerat, sau cu un butterfish pe orez negru care sigur nu va trezi sentimente de vinovatie pentru silueta pierduta; daca acceptati locatia nefericita si ambianta decenta, dar neinspirata, daca vreti un loc linistit si vinuri bune, puteti sa-i faceti o vizita cit inca mai este deschis; si sa nu uit, au un desert surprinzator, Ave Cezar daca-mi amintesc corect (cu trimitere atit romana cit si la pasionatul patron al restaurantului), care desert s-a dovedit ca nu va intrerupe placerea degustarii unui vin rosu de calitate, caci e in asa fel gindit incit si dupa acest desert vinul va va incinta; sau poate am avut eu noroc ca eram cu prieteni buni la masa de fiecare data, hehehe

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × = seven



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,