Restaurant La Calinescu

Vizualizari 48.557 Vizualizari 
Comentarii 16 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 81 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Piscului 16, BUCURESTI


021.331.07.50, 0788.472.725

Galerie Foto

Pe larg

Cantina lui Florin Calinescu


Ce interes are Florin Calinescu (da, cel din televizor) sa-si puna numle – si chiar la modul ostentativ – pe un restaurant mediocru din toate punctele de vedere, mie mi-e mai greu sa inteleg. Poate fiindca pare o afacere profitabila, si s-a gandit sa atraga si mai multi clienti cu numele lui. Ceea ce a si reusit, fara indoiala, pentru ca locul pare sa fie destul de animat, mai tot timpul. In 2001 a fost deschis pentru prima data un local la parterul blocului aceluia comunist din cartierul Tineretului, si era o cafenea cu originalul nume Il Cafe. Apoi a devenit Taverna La Gigi, iar mai tarziu Taverna La Misto. Florin Calinescu a cumparat restaurantul in 2005 si fostul proprietar a revendicat numele “la misto”, asa ca in urma cu vreo doi ani... citeste tot
Localizare Restaurant La Calinescu

Strada Piscului 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




ANGHEL ANNEMARIE March 28, 2016 at 1:17 am

Ciao!
Vreau sa stabilesc un contact telefonic, vizual sau personal,
cu dl Florin Calinescu.
Semneaza, cu stima, o timisoreanca, mentionez,traiesc in Bucuresti.
Tel. 0763-775-843
Multumesc!

Reply

ambianta este placuta dar personalul este de tot “rahatul ” .
am avut o masa langa intrarea in restaurant si cum afara era destul de frig am rugat personalul sa porneasca perdeaua de aer cald de la intrare . Un osptar la rugamintile noastre a pornit aceea perdea de aer cald dar la cateva minute cred ca sefa de sala ( caci asa se purta ca pe mosia ei) foarte plina de aere ne spune ca nu conteaza ca e frig , ea are ordine sa nu consume prea mult . Va multumim dl Calinescu – se pare ca ProTV nu va mai plateste destul de va bucurati la 2-3 KW econimisiti in dauna clientilor . Pacat ca mancarea este buna … dar personalul ….

Reply

Am fost azi, 6 noiembrie, anul Domnului – 2015, cu sotul meu la restaurantul mai sus mentionat (la Calinescu, fost la Misto, fost la Gigi) sa depanam povesti si sa ne amintim cum mergeam demult, in acelasi restaurant mai sus mentionat. La finalul mesei, deloc impresionante, am constatat ca nu eram singuri: un gandac…hmmm, pardon, un balaur cu antenute asculta povestile noastre de demult. Ce l-o fi facut pe nefericit sa iasa in plina zi,doar el si patronul/managerul/seful de sala stiu. Sotul din dotare se indreapta catre chelnerita, s-o instiinteze (sau ceva) eu, activez camera foto a telefonului si il trag pe fraier intr-o instantanee. Sotu': ce faci, ma? De ce faci poza? Eu: nu stiu :) si zambesc. Chelnerita informata ne ignora cu desavarsire, fara macar sa incerce sa-si ceara scuze, culege un meniu din teanc si il inmaneaza unui nou client! Si atunci imi dau seama ca stiu de ce am facut poza: ca sa vada si altii. Pentru ca imi pasa si pentru ca nu gasesc nimic mai revoltator decat bataia de joc…cu atat mai mult pe banii mei/tai munciti cu greu si castigati cinstit. Ei dau spagi, noi mancam cot la cot cu gandacii si ne ard tinerii in cluburi. Anul Domnului 2015.

Reply

Din pacate trebuie sa mentionez faptul ca personalul care serveste impreuna cu managerul de locatie sint de o factura slaba ca si plus acolo este mincarea de buna calitate (multumiri bucatarului(lor)dar cam atit parcare lipseste cu desavirsire iar personalul de la pregatire profesionala pina la servirea la masa practic nu au managerul de restaurant practic nu are ce cauta in domeniul asta de la modul de gindire in jos sau in sus nu este potrivit nu detine cunostinte de manager un om simplu cu vb multa si fara continut vizavi de o situatie creata intre client si personal restaurant cum spuneam vb numai domnia sa cu putine cuvinte in vocabular si foarte multe defecte profesionale de la a stapini (cunoaste )sensul cuvintului dialog pina la a face diferenta intre clienti permaneti si cei ocazionali dinsul este pe linga meserie se bazeaza pe clienti noi dar pina si accest lucru il dezavantajeaza ptr ca in zilele noastre exista intodeauna o a 2 a optiune si asta se vede si in restaurantul pe care dupa parea mea il managerizeaza foarte deficitar.

Reply

Este f muna mancarea , am fost si la mese de protocol si mi-am scos si angajatii acolo si prietenii la mese festive, maine merg iar de ziua mea. Parerile sunt impartite : quesadilla mi se pare cea mai buna si papanasi giganti si buni

Reply

Am mancat o singura data aici si nu as mai face-o a doua oara.
Mancare multa si degeaba cum spunea cineva mai jos. Portii mari, macarea foarte uleioasa, localul mai jalnic decat o cantina, servirea execrabila. Preturi pe masura calitatii, mici, insa daca ar fi mai mari si localul ar fi gol.

Reply

Intrarea in Ierusalim a fiului lui Dumnezeu,calare pe asin sa aduca in sufletul si in inima dvs.Harul tamaduitor,luminator si mintuitor,care sa va faca vrednic de Rai,Casa lui Dumnezeu din ceruri.La multi ani!CU RESPECT O DOAMNA CARE ARE NEVOIE DE AJUTOR {NU FINANCIAR] SUFLETESC.

Reply

Un loc pe care il recomand cu siguranta.
+ uri: mancare buna, portii mari, servire prompta, oameni relativ ok, tinand cont ca locatia e sub medie, cea mai buna salata de vinete mancata in vreun restaurant, si cea mai buna tochitura (specific romanesc 1000%)
– uri: gama saraca de bauturi, destul de frig iarna langa geam (vine un curent ceva), mult fum de tigara (si sunt fumator).

Per total recomand, cu mentiunea ca e un loc cel mult mediu, as spune chiar sub.

Reply

Acest mesaj este pt dl.Florin Calinescu.
Dle. Calinescu,ati reusit cu acest serial sa ne faceti familia de ras…Tanti florica chiar exista!!!!este tot la nr.27,are o fata psiholoaga,un baiat gay,unul profitor si casatorit tot cu o scorpie,iar celalalt tanar si nelinistit…lucreaza pe unde poate…daca chiar vreti sa o cunoasteti pe tanti Florica cea adevarata…va invit sa ma contactati.

Reply

Este super ok mancarea… preturile putin ridicate DAR portziile sunt IMENSE; raport calitate-pret/ cantitate-pret este bun.

p.s: loc de parcare…cam greu!

Reply

Ma intreb cum a ajuns un retard gen Florin Calinescu mare vedeta. In rest, sa fie fericit daca scoate bani din crasma aia de duzina, ca din tembeliziune nu mai are sanse

Reply

atunci du/te in provincie sau in venezzia prietene!!!

Reply

Am mancat odata acolo (eu fiind din provincie) am avut senzatia ca sunt intr-o crasma cu mancare multa si degeaba (mancare pentru oameni burtosi) sa nu mai spun de preturi …care nu prea se justifica …nici in venetia nu-i asa scump …

Reply

    Fals ! Mergi inapoi in provincie si mananca acolo ! Preturile nu sunt d eprovincie, intr-adevar. Dar mancarea e buna, atmosfera in regula si plus de asta, aproape intotdeauna e plin !!! Asta spune ceva.
    P.S. daca mergeti si mancati aici dar nu incercati papanasii aveti de pierdut.
    P.S2 Atentie ! 1 papanas La Calinescu este cat 2 la alte carciumi !!!

    Reply
infoINSIDER.ro May 16, 2011 at 8:40 am

(…) ascunsă undeva între blocuri, taverna lui Florin Călinescu este o surpriză relativ plăcută. Aranjat în stil englezesc, locul pare dedicat microbiştilor care preferă să bea o bere, decât să înjure pe stadion. Are şi wireless, dar cu parolă ca să nu împartă net-ul cu vecinii! Imediat lângă bar, portretul patronului veghează angajaţii. Panoplia marilor actori continuă apoi cu Jack Nicholson, Marlon Brando şi Rober De Niro.
(…)
http://infoinsider.ro/2011/05/16/taverna-calinescu-iti-da-de-mancare-dar-nu-pleci-pana-nu-iti-numara-banii/

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine × = 36



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,