Restaurant Le Vernet (Hotel Europa Royale)

Vizualizari 3.937 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Franceza 60, BUCURESTI


0372.376.511, 021.319.17.98

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt55493

Le Vernet e restaurantul unui hotel de 4*, Europa Royale, deschis in mai 2012 in Centrul Vechi al Bucurestiului, chiar in dreptul Curtii Domnesti. Hotelul e destul de mare, ocupa o cladire veche de vreo 4 sau 5 etaje, incepe pe Caldarari si se continua pe strada Franceza. Cladirea e complet renovata, arata destul de bine, desi sobra si cam impersonala. Daca la hotel ar putea fi acceptabil un astfel de concept cu un design de orasel industrial german, in schimb, insa, pentru restaurant din plin Centru Istoric un astfel de look pare sa fie un alungator de clienti, fara indoiala. Le Vernet arata cu totul impersonal, lipsit de orice originalitate la care te-ai astepta intr-un astfel de loc, cenusiu - cafeniu, mobilier banal, nicio planta sau ceva cat de cat mai colorat sau mai vesel (draperiile cu dungi visinii nu sunt!)... Nu-ti ramane decat sa te uiti pe geam la trecatorii in maieuri si in papuci ca sa iti aduci aminte unde esti.

Meniul "international" de la Le Vernet nu e deloc ceea ce pare a fi, citind descrierile pompoase. E o mancare absolut banala, facuta de un chef obosit, neinspirat, frustrat de lipsa clientilor sau care pur si simplu nu stie sa gateasca bine! Salata "Le Vernet" din poza, care parea sa fie un fel de specialitate a bucatarului sef a fost un afront la inteligenta noastra. Si celelalte mancaruri au fost banale, desi niciuna nu a fost rea, ca sa o lasi in farfurie, insa cand te duci cu asemenea asteptari la un restaurant care se autodescrie ca "The International menu, the good taste and the service will be the perfect blend for an unforgettable experience in Romania", riscul de a fi dezamagit de la prima farfurie e de peste 98%.

Te superi mai putin pentru ca preturile nu sunt mari la Europa Royale, desi nici mici nu se poate spune ca sunt. Serviciul a fost bun si nu a chelnerilor a fost vina ca astepti foarte mult fiecare fel de mancare; intr-adevar, cand ai un restaurant complet gol (si ne-au spus ca asa e mereu), sa pregatesti ceva a la carte dintr-un meniu lung nu poate da nimic bun.

Asadar, restaurantul Le Vernet al hotelului Europa Royale e un lucru prost facut si sunt sigur ca nu va avea vreodata clienti, nici macar dintre cei care dorm in camerele de sus.

Localizare Restaurant Le Vernet (Hotel Europa Royale)

Franceza 60, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
nu este rau. e ok

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four × = 32Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,