Restaurant Nest

Vizualizari 5.471 Vizualizari 
Comentarii 28 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 40 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Descoperiti restaurant Nest: o iesire urbana sau una in aer liber intr-o oaza de verdeata.

Incercati o calatorie gastronomica in timp ce va rasfatati cu bucatele internationale si traditionale. Descoperiti semnatura noastra si experimentati o explozie de arome, care va atinge cu siguranta gusturile voastre.Bucurati-va de preparate clasice,unice si originale in timp ce acompaniati masa cu un pahar sau mai multe de pe lista noastra de bauturi. Relaxati-va pe acordurile muzicii fine si distrati-va in timpul evenimentelor de divertisment pe care le oferim la sfarsit de saptamana.

O oaza urbana in aglomeratul Bucuresti. Acesta este un loc de intalnire la moda ca sa fi impreuna sau pur si simplu pentru a te conecta cu altii.

Spatiul beneficieaza de o terasa generoasa (200 locuri) amenajata cu un bar modern, fantana arteziana , sistem de racire cu vapori si multa chiar foarte multa verdeata.

Restaurantul este compus din 4 saloane: Salonul “ Verde”- 70 pers, Salonul Rustic – 35 pers, salonul Cochet – 20 pers, Salonul Bar – 20 pers.

O optiune pentru cei ce prefera rafinamentul intr-un mediu elegant si confortabil.

Experimentati diferenta…
Localizare Restaurant Nest

Bulevardul Uverturii 106, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un restaurant.. de nota 2
O patroana de nota 0 care habar nu are ce inseamna un restaurant.. poate a vazut in alte parti cum functioneaza.. dar in rest este total pe dinafara + foarte nesimtita cu angajatii pe care ii considera sclavii ei.. mai bine faceti depozit de televizoare.

Reply

Un loc deplorabil din toate punctele de vedere. Poate la venirea primaverii cu terasa sa mai atraga cativa clienti neavizati. Noi cu siguranta nu vom mai reveni.

Reply

La cate pareri sunt aici, iar multe dintre ele sunt exagerat de agresive, mi-am zis sa debutez si eu aici cu un mic comentariu.
In primul rand, cand discutam de un restaurant, trebuie sa judecam lucrurile nu doar prin prisma calitatii mancarii si servirii in termeni absoluti. Nu isi face nimeni restaurant pe Uverturii ca sa concureze cu Casa di David sau Casa Doina…Normal ca imi plac mai mult astea 2, dar nu se pot face astfel de comparatii pt ca joaca in alta liga! Dar asta nu inseamna ca nu m-am simtit bine la ei.
In al doilea rand. Ca multe restaurante, au perioade mai bune si mai rele. Prima oara am fost cand era la inceputuri, cred februarie 2009, si a fost OK. Era un nene cu parul (partial) alb, un fel de sef de sala sau ce era, care se ocupa cu grija de multe maruntisuri ca sa fie totul in regula. L-am remarcat si atunci, si in urmatoarele 2-3 iesiri. Stia sa stea de vb si cu copiii, i-a intrebat cam ce le place si le-a adus o combinatie intre 2 meniuri, toata lumea multumita, totul ok. Apoi, prin 2010-2011 s-a cam stricat treaba acolo…disparuse nenea, aparusera sincopele. Asa imi explic si valul de opinii negative din anul 2013. In primavara insa am auzit din 2 surse ca lucrurile s-au indreptat si am mers din nou. Pe terasa a fost OK. Nu a fost ca in 2009, dar mancarea a fost buna, am luat “Pui in Foaie de Orez cu Spanac” (chiar recomand!), in niciun caz nu era carne recongelata de 5 ori cum spunea cineva. Chelnerii au fost OK (nici prea-prea, nici foarte-foarte). La toaleta de la terasa nu stralucea, dar era curat. M-a deranjat ca robinetul curgea…nu suport chestia asta, dar ma rog, fiecare are “piticii” lui.
In concluzie, vara asta merita mers la ei!

PRO:
– Terasa – atmosfera intima, am putut sta de vorba linistiti (nu stiu cum e in weekend, cand e probabil mai aglomerat)
– Raportul pret-calitate (vreo 20 lei puiul in foaie de orez, 5 lei Silva)
– Atentia ospatarilor pentru a debarasa, schimba scrumierele.

CONTRA:
– Nu aveau toate berile din meniu (eu prefer Silva si avea, dar amicii mei nu au fost la fel de norocosi)
– Ospatarii au momente cand “dispar” de pe terasa. O sticla de bere sau o apa comandata poate sa vina in 30s sau in 10 min…

Reply

Din pacate m-am pacalit si eu la aceasta bomba de cartier unde toaletele sunt murdare , servirea este cu incetinitorul iar mancarea in nici un caz nu face banii dati prin urmare este de ocolit .

Reply

Am fost acum cateva zile la Nest cu cativa prieteni. Mai erau vreo doua mese pe teresa unde am vrut sa stam, dar mirosea puternic a WC si nu a anvelope cum am citit in comentarii. Asa ca ne-am luuat calabalacul si ne-a mutat la teresa Wersteiner

Reply

Vai de voi! Ati nimerit si voi salaul ala putrezit?

Reply

Noi am facu nunta acolo….Vai de noi!Nu va sfatuiesc.

Reply

Aseara fiind infometati ne-am grabit sa ajungem la Nest. Precizez ca am mai mancat fugitiv pe la ei in ultimul an dar nu am intampinat situatia pe care urmeaza sa o relatez mai jos.
Odata ce am intrat in restaurant si am fost condusi la masa , am comandat fireste ceva sa mancam. Comanda ne-a fost luata in 5-7 minute din momentul in care ne-am asezat. Am comandat ciorba de vacuta si supa de pui…pana aici totul a fost ok (comestibil). Dupa aceea, am comandat un platou grill pentru 2 pers care cuprindea piept de pui la gratar, mici, un fel de pastrama, pulpe dezosate, cotlet de porc ,mamaliguta si muraturi…..aaaaaaaaaa si un sfert de ficatel de pui! Ne-am apucat sa degustam platoul si de aici au inceput problemele: ficatelul era amar, mici erau cruzi iar carnea de pui era stricata ( mirosea chiar daca s-au straduit sa o condimenteze). L-am chemat pe ospatar sa ii reclam problema ….si-a cerut scuze si ne-a adus un digestiv din partea casei! nota la final a venit cu tot cu platoul aferent! Sotul mai pacifist din fire a achitat nota deoarece stia ca sunt pe punctul de a exploda! Ne-am promis sa nu mai facem greseala sa ajungem acolo vreodata si de -asemenea sa ii facem o reclama cat se poate de reala acestui restaurant!

Reply

Am fost de multe ori la Nest inclusiv la un Revelion. Unele din criticile aduse se confirma.Cabinele WC sunt insuficiente. E adevarat ca vara nu am fost niciodata asa ca nu pot confirma mirosul de anvelope din vecini.Atat friptura cat si celelalte preparate nu mi s-au parut deloc din categoria re-re-re congelate, ba chiar dimpotriva erau proaspete si gustoase. Zeita Fortuna era de fiecare data de partea mea, probabil. Este adevarat, ca in salonul din fata barului atmosfera este uneori de bufet de cartier. In saloane insa, totul este curat si proaspat. Am servit masa cu familia, inclusiv cateva agape cu prietenii si nu am fost dezamagit niciodata. Nu uitati desertul. Este demential! Servirea, intotdeauna atenta si cu zambetul pe buze.

Reply

Am auzit ca unele restaurante ar avea stele Michelin. Eu am nimerit la un restaurant cu anvelope Michelin. Nu stiu daca restaurantul era anexa atelierului de vulcanizare sau atelierul de vulcanizare anexa restaurantului. In orice caz, daca vreti un ambient cu miros de cauciuc ars, o friptura uscata si la fel de arsa, niste cartofi facuti in ulei ranced si o salata ofilita avand comeseni cativa betivi din cartier, locul ideal este restaurantul Nest.

Reply
"Fregventatorul" April 14, 2013 at 11:57 am

“Fregventeaza” draga Iosif? Ori “fregventele” comentarii pozitive despre Nest le scrie una si aceeasi persoana sub “fregvente” alte nume si cu “fregvente” probleme de ortografie, ori toti clientii care “fregventeaza fregvent” acest restaurant “au fregventat” cursul primar la “fara fregventa”.

Reply

Vad ca galagia despre acest restaurant devine harmalaie. Probabil ca doamna Cosmina a inceput sa isi puna pana si angajatii sau poate toata familia sa comenteze favorabil! Ei bine acolo nu trebuie nimeni sa fie concediat cum spune dragutul de Victor! Acolo se pleaca de bunavoie de bine ce e!
Restaurantul asta este un jaf! Carnea se decongeleaza si se recongeleaza de nenumarate ori, dupa sistemul doamnei Cosmina care nu are habar de gastronomie! Formula e simpla: se decongeleaza carne si daca nu se da in 2-3 zile se recongeleaza si se scoate alta. Ce nu se da iarasi in 2-3 zile, iarasi se recongeleaza! Si tot asa , mai baieti destepti, fani de Nest mancati acolo carne decongeleata si recongelata de 2-3 ori si asta cu un pic de noroc ca sa nu fie de 5 ori! In loc sa o lasati balta si sa-i hraniti pe aia care vin sa isi vulcanizeze cate un cauciuc la vecini, va dati rotunzi de mare restaurant, ceea ce nu o sa fiti niciodata! Asa ca oameni buni dati navala la Nest! Cine mai gateste acolo? Femeie de serviciu sau vreunul care se da bucatar?

Reply

    Domnule, eu subscriu la ceea ce ati sesizat dvs. . Serviciile sunt 0, dar tupeul si nesimtirea sunt la cote maxime!

    Reply

Eu fregventez foarte des acest restaurant si chiar imi iau pranzul aici aproape zilnic. Totul este bun ,cald si servirea este de nota zece.Vad cam multa rautate din partea unora…sau nu stiti ce inseamna calitate si bun gust ?

Reply

    Noi stim ce inseamna calitatea si bunul gust, dar nu le-am intalnit la Nest! Si mai stim ceva… cum sa scriem corect, domnule Iosif, sau domnule Fregventezi!:))

    Reply

bune platourile pe piatra incinsa si foarte prietenosi ospatarii

Reply

Ha ,ha ,ha “Un fan Nest”! Lucrezi la concurenta sau esti un concediat Nest? Foarte bune bucate, foarte draguti ospatarii. Preturile ok pentru calitatea oferita. Incearca ” Vaca nebuna” si tortul. Senzatie

Reply

Nu vreau sa intru in polemica cu cei de aici, vreau sa spun doar ca este un restaurant decent,curat cu mancare gustoasa si cu o conducere foarte atenta la detalii.
Asteptam cu drag terasa.

Reply

Mai de graba sau mai degraba? Draga Diana ai primit textul scris de la domnul Neagoe direct sau acum isi spune el insusi, Diana. Este ortografia lui inconfundabila despre care se spune ca numai cea a lui Vanghelie poate sa ii faca concurenta. Ce le stiti voi pe toate! Si cand s-a intrerupt curentul si toate amanunele din meniu! Le stiti ma bine decat doamna Neagoe care este stapana acolo. Nu o cunoasteti pe doamna Neagoe? Incercati sa faceti un eveniment la Nest si atunci o veti cunoaste si va ramane in amintire pana la adanci batraneti si ea si evenimentul. Are dreptate domnul Butunoiu ca trebuie sa scriem noi, consumatorii mai mult ca sa se remedieze niste lucruri prin restaurante, dar si dansul trebuie sa isi exprime parerea ca specialist din domeniu . De exemplu, cei de la siteul Metropotam au fost acolo, au fos serviti cu chifle uscate adunate de pe la alte mese si au fost mirati si ei de “bogatia” meniului. Poza facuta de cei de la Metropotam, asa zisului salau surpriza, care a aparut la masa dupa cum se vede si in poza, intr-o folie de staniol si pe care l-au botezat, mai in gluma, mai in serios “salau transpirat” sau “salau la sauna” va ramane precis in istoria gastronomie. Aceasta specialitate, a nu stiu carui bucatar sau poate rezultata in urma unui consiliu al familiei Neagoe “depaseste “ preparatele oricarei cantine de la decedatele colhozuri. Au spus ca vor reveni cei de la Metropotam, dar nu au mai facut-o. Probabil ca a avut motive. Cititi pe Metropotam cati client nemltumiti sunt si cum trateaza familia Neagoe sesizarile acestora! Cel mai simplu e sa scrii 2-3 mesaje, chipurile, de la clienti supermultumiti.
Domnule Butunoiu sa stati ca asteptam un verdict de la dvs. in urma vizitei pe care eventual sa o faceti incognito.

Reply

Cel mai elegant restaurant din sectorul 6? Hai, ca incepe sa devina interesant…Diana ce ai mancat tu acolo??ce ingrediente ti-au pus in mancare, de ai astfel de halucinatii? Parca era vorba de o pana de curent, nu de una de memorie…

Reply

De fapt ce scriu eu acum se adreseaza mai mult domnului Butunoiu sa fie mai atent cand posteaza pe Restrograf ceva care poarta titlu fals de restaurant. Pe la sfarsitul lui ianuarie am poposit la Nest cu un prieten dupa ce lucrasem la el, in cartierul Militari, aproape o zi intreaga la un proiect si ni se facuse foame. Restaurantul pare primitor cand intri, dar cand incepi sa infrunti frigul din sala si faci de garda la grupul sanitar care consta dintr-un closet pe care daca il ocupa cineva 10 minute tu poti sa faci de-a binelea pe tine, parca incepi sa simti o nota de disconfort. Meniul restaurantului poate concura usor cu raionul de “hipercongelate” al oricarui supermarket. M-am oprit cu numaratoarea la pozitia numarul 100 care nu era nici pe departe ultima. Ati mai nimerit un astfel de restaurant, domnule Butunoiu ? Eu cred ca este un record absolut, cel putin pe Restograf. Desi am devenit amandoi cam suspiciosi, am comandat cate o bere si o tigaie speciala cu aroma de usturoi. A venit berea, a venit si tigaia speciala care atat ca aspect cat si ca gust avea o nota de “second hand”. Am ciugulit putin din ea, am mai luat cate o inghititura de bere si ne-am uitat un pic pe la celelalte 3-4 mese unde mai erau clienti si ni s-a parut ciudat ca nimeni nu mananca. Majoritatea aveau in fata un pahar cu bere, iar la o masa se incinsese chiar o partida de carti. Ah, poate eram la casino si nu stiam! Ni se parea ca toti se uita la noi si soptesc intre ei: ”Uite si la fraierii aia chiar mananca!”. Am mai luat cate un gat de bere, am platit si am plecat. Pe drum ne-am luat cate 2 covrigi sa ne astamparam foamea care parca crescuse si ne-am pus din nou pe treaba. Desi a trecut ceva timp de atunci intamplarea mi-a ramas in memorie. Am intrat pe siteul restaurantului Nest si atunci am realizat ca totul s-a petrecut in realitate si ca nu a fost un vis urat.
Domnule Butunoiu, ar fi grozav daca ati face o vizita in aceasta locatie care se autointituleaza restaurant si v-ati exprima parerea! Cine stie, poate am gresit eu desi cele scrise s-au intamplat asa cum le-am relatat.

Reply

    Multumesc pentru comentariul detaliat si credibil! Pana sa ajungem noi pana acolo, ca sa facem o evaluare, cititorii isi pot face o parere despre Nest doar din ce ai scris tu aici. Ar fi bine daca si-ar aduce astfel de contributii cat mai multi cititori, patronii de restaurante si bucatarii ar fi obligati sa trateze lucrurile cu mult mai multa responsabilitate… GB

    Reply

    Mi se pare foarte ciudata aceasta postare. Tigaile speciale chiar sunt excelente si ies pe piatra incinsa.despre toalete totul este eronat, dar se pare ca se vrea un pic rautacios acest comentariu. Este cel mai curat si elegant Restaurant din sectorul 6. Si mai de graba este avizat Dl. Butunoiu sa faca remarci nu oricine din concurenta . Noi suntem foarte multumiti de calitatea preparatelor. Si daca tot ii punem intrebari Dl-ui Butunoiu despre numarul de preparate: restaurantele au un meniu foarte mare si obligatoriu cu toate tipurile de carne. Poate Dvs. doreati un fast food sau poate nu ati mai fost prin restaurante. Pacat sa denigrati un asemenea local.

    Reply

    Buna seara, de obicei chiar nu fac comentarii la parerile unora, dar de data asta nu ma pot abtine. Noi suntem clientii acestui restaurant si suntem foarte multumiti de el. Mancarea proaspata si gustoasa. Frig nu a fost niciodata. Daca va referiti la data de 24 intradevar a fost pana de curent in jumatate de Militari si am tremurat de frig toti cei cu centrale termice. Clientii de la restul meselor poate se uitau de curiozitate la acele tigai sau cine stie la ce?! Ma scuzati ca am intervenit , dar nu mi s-a parut corect comentariul lui George Butunoiu.

    Reply

    Am remarcat si eu ca este un simulacru de restaurant, de fapt o bodega cu pretentii, unde cel mult poti servi o bere sau o bautura racoritoare la suprapret.

    Reply

Un restaurant pe care il recomand cu mare drag.Select, mancare excelenta, iar gradina este deja superba.

Reply

    O, da, cel mai bine este sa stai afara sau cat mai departe de Nest! Aveti perfecta dreptate, din exterior nu se vede mizeria din incinta localului, praful nesters cu saptamanile, fetele de masa mizerabile(asta daca ai norocul sa nimeresti la o masa care sa aiba asa ceva) si mancarea cu gust oribil, necomestibila.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ one = 2



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,