Restaurant Public House

Vizualizari 3.502 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Localizare Restaurant Public House

Mihai Bravu 247, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
din punctul de vedere al unui angajat este un cosmar. un sef/patron care te terorizeaza si iti fura din spaga fara nici o jena, creand un sistem deosebit de toate carciumile din lume tocmai pentru acest scop.scriu acest mesaj ca un avertisment pentru cei care se gandesc sa lucreze acolo. un avertisment pe care eu nu l-am primit si fiind fortat sa plec in timpul programului fara spaga pe 4zile muncite si salariu pe o saptamana si jumatate.

Reply

Am fost in 2013 la acest restaurant la Revelion!Totul o fost foarte frumos: servirea impecabila ,mancarea foarte buna ,muzica pe toate gusturile.astept cu interes un nou Revelion!

Reply

La acest restaurant lucreaza numai chelneri necalificati. Dureaza 10 minute sa ti se ia comanda si inca 15 pana vin bauturile. Trebuie sa faci tu observatie ca trebuie schimbata scrumiera si ca ai nevoie de lingurita pentru ceai. In plus, am gasit si o “mica eroare” in nota de plata.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


one × = 2Taguri: , , , , , , , , , , , , ,