Restaurant Rossetya

Vizualizari 9.865 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 24 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt34015

Rossetya se prezinta ca un restaurant cu "Retete cercate de bucate si cofeturi, muzici alese si atmosfera de salon bucurestean din secolul al 19-lea". E situat in zona frumoasa a Bucurestiului, aproape de Piata Rosetti si e frumos amenajat, atmosfera e placuta. Cred ca dnii Gulie sunt foarte mandri de meniul lor, insa eu cred ca au o problema serioasa. Am inceput sa numar si pe la 120 am abandonat, ca am pierdut sirul. Am vazut acolo toate vietatile pamantului: struti, ursi, pesti si fructe de mare si cate si mai cate. Ce am luat noi a fost banal, a si ramas o parte in farfurie, desi inca ne era foame. Restaurantul era pustiu cand am ajuns noi, insa poate asa trebuia sa fie la 22h cand am ajuns noi. Chelnerii (mai multi decat clientii) nu aveau niciun chef de noi, isi vedeau de ale lor ca si cand Rosettya ar fi fost deja inchis. Noroc cu zambetul unei chelnerite amabile care a mai salvat situatia. Preturile sunt mari, ca pentru niste mancaruri facute cu mestesug din niste dobitoace hranite numai cu graunte si cu iarba nepoluata si taiate cu o ora in urma. Nu e cazul... Probabil ca Rosettya va ramane inca multa vreme ceva iesit din comun doar in fanteziile domnilor Gulie. Aveti putine motive, deci, ca sa va abateti din drum pentru a ajunge la Rosettya... (GB)

Localizare Restaurant Rossetya

Dimitrie Bolintineanu 9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pacat ca locul este placut. Eu si prietenii mei o sa alegem alte restaurante, nu voi mai reveni aici. Am avut o experienta de care nu mai vreau sa imi aduc aminte, asa ca vreau sa uit cat mai repede de acest restaurant. Viata este frumoasa si nu merita sa pastram amintiri si experiente neplacute.

Reply

Groaznic. Indigestie serioasa impreuna cu un coleg, de la meniul lor de pranz.
Este execrabil. Nu am dormit toata noaptea si nu am avut asemenea dureri de burta niciodata.

Reply

Tocmai am fost azi cu un prieten sa mancam meniul zile la 21 de lei:)) E doar pe hartie salatele nu sunt incluse si o amarata de apa plata la 0.3 e ‘doar, 10 lei in total 2 persoane cu 2 meniuri si 2 ape a costat 71 de ron cu spg 80. Mentionez ca oferta era chipurile un meniu 21 de ron TEAPA si preturi exorbitante pt ceea ce ofera.Nici la cele mai de fite piscine nu costa o apa 10 leisi nu uitati ca zona este populata de indieni.

Reply

Am ajuns si eu de cateva ori pe la Rossetya. Si voi mai ajunge. E adevarat ca in unele cazuri nu m-a dat pe spate ce am mancat, dar in altele da. Mai am cateva piese din meniu pe care sa le incerc. Domnul Butunoiu probabil ca nu va mai face o alta vizita prea curand, dar cred ca din cand in cand s-ar merita o re-verificare, poate patronii au inteles sugestiile de pe aici.

Reply

    Da, ai dreptate, ar fi bine sa pot revizita restaurantele cat mai des, insa e greu… De asta am pus si “Data evaluarii”, ca sa fie clar pentru cititori ca multe dintre informatii ar putea sa fie prea vechi si nerelevante. GB

    Reply

De cativa ani merg cu drag la Rossetya pentru mancarea delicioasa (tot ce am incercat a fost ff bun!), pentru atmosfera relaxanta si servirea f ok. e un restaurant de suflet, fara fitze, discret. Iar comparat cu alte restaurante ‘bune’ din Bucuresti (si nu numai), raportul calitate-pret e mai mult decat convenabil.

Reply

Este un restaurant cu o atmosfera extraordinara, de sfarsit de secol 19. Te simti de parca ai fi in Bucurestiul de altadata.Muzica este nostalgica, nu prea tare, in asa fel incat sa poti purta o discutie cu partenerul de masa. Mancarea este foarte buna. Preturile insa nu sunt mici, dar nici foarte mari, potrivite pentru a selecta clientela. Merg cu placere la acest restaurant de mai bine de 3 ani. Felicitari!

Reply

Mancarea a fost buna si in portii indestulatoare. Atmosfera din local foarte frumos intretinuta de muzica live, in surdina, si personalul foarte prietenos. Ideal pentru o cina intima.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four × 3 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,