Restaurant Salsa Picante (inchis)

Vizualizari 9.050 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 13 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Schitu Darvari 4, BUCURESTI


021.211. 20.30, 0720.300.400

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28799

E un alt restaurant acum, acolo, Restaurantul Secret - Casa Caius. (Sep. 2013)

-----------------------------

Salsa Picante ar putea fi un mic restaurant (bistrou, mai degraba) de mare succes daca patronii lui nu ar avea niste idei de-a dreptul bizare despre ce inseamna un restaurant si o mancare buna. Salsa Picante e un restaurant mic, pus intr-o casa mica si cocheta de pe una dintre strazile cu multa poezie din Bucurestiul vechi, vecina chiar cu schitul Darvari. Atmosfera mi se pare nepotrivita locului si apasatoare, mai ales de la peretii vopsiti cu rosu, insa acesta e lucrul cel mai putin relevant la Salsa Picante. Lucrul care arata cel mai clar ce e in mintea celor de acolo e ca au pus un meniu cu 166 de feluri la un restaurant mititel, cu cateva mese. Poate ca isi inchipuie ca cineva isi inchipuie ca pot fi si bune, mai stii... Evident, mancarea e banala, si, chiar daca poti da peste ceva bun sau foarte bun printre cele 166 de feluri, asta se va intampla numai printr-un mare noroc. Atmosfera e vesela si galagioasa acolo, am vazut numerosi clienti, cei mai multi tineri si cu aer civilizat, probabil de la firme din zona. Evident, pe cei mai multi i-am vazut cerand "meniul zilei", ieftin si servit rapid. Insa nu cred ca patronii au tras inca vreo concluzie de aici. Pacat de locatie, ar fi meritat o folosire mai inteligenta. (GB - sep. 2010)

Pe larg

Undeva, intr-o casa veche, cu mult farmec, din partea frumoasa a Bucurestiului, fata in fata cu Schitul Darvari, veti gasi o filiala a unui holding care se prezinta, inca de pe Internet, ca “Grupul Salsa” (www.salsagroup.ro): restaurante, cluburi, catering si cine mai stie ce altceva. Aici e Salsa Picante, care nu e acelasi lucru cu Salsa Caliente, de pilda.  Casa e destul de mica. In salile unde e restaurantul propriu-zis (doua camere cu un hol, la parter) eu am numarat vreo opt mese (cateva duble, e drept), destul de inghesuite si acelea. Mai e ceva si la subsol, unde au pus niste canapele cu perne. Intr-o strafulgerare de inspiratie, cei de la Salsa s-au apucat sa vopseasca peretii in rosu aprins, violent. Apoi au adus niste mobilier rustic, auster, si niste barne de lemn. Rezultatul e surprinzator, intr-adevar! Sunt sigur ca asta au si vrut.  Insa partea cu adevarat interesanta vine de la « concept ». Cat am stat noi la masa (cam un ceas si ceva), au venit mai multe « serii » de clienti, cei mai multi in grupuri, unele nu tocmai mici. Mi s-a parut ca au luat cu totii meniul fix al zilei, fara prea multe intrebari. Au mancat iute si au sters-o, la fel de grabiti cum au venit. La plecare, la masa de langa noi erau deja... citeste tot
Localizare Restaurant Salsa Picante (inchis)

Schitu Darvari 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
O experienta ingrozitoare. Nu recomand nimanui acest restaurant. Am gasit un gandac mare si gras in mancare care mi-a taiat apetitul de a mai manca in orice alt restaurant. Pana mi se sterge imaginea din minte, ma voi bucura doar de bauturi bine imbuteliate oriunde as merge.

Reply

    Restaurantul de la adresa mentionata nu se numeste Salsa Picante……nu are nicio legatura cu restaurantul spaniol ce a fost la aceasta adresa…..

    Reply

Pur si simplu ingrozitor.

Reply

Buna seara,

Am mancat de curand la Salsa Picante. Nu va duceti, caci din pacate nu merita!
Preturile sunt astronomice pentru calitatea mancarii, iar servirea execrabila.
Imi pare rau ca nu am plecat asa cum am simtit ca trebuie sa facem in clipa in care in timp ce chelnerul ne lua comanda si-a tras nasul de cel putin 20 de ori(nu ma plangeam daca-si sufla nasul), iar acest comportament s-a repetat de fiecare data cand a venit la masa!
NU MERITA!

Reply

Am fost acum un an la acest restaurant si intr-adevar ambianta e cam apasatoare, insa mancarea a fost buna in cazul unora si banala in cazul altora. Locatia este foarte frumoasa, dar ar beneficia in urma unei renovari, la fel si lungimea meniului.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 + = tenTaguri: , , , , , , , , , , , , , ,