Restaurant Smart’s

Vizualizari 6.123 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 10 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Smart's Restaurant - delicii de inspiratie italiana si vinuri rafinate

Smart's a renascut mai proaspat si mai vioi ca niciodata, pe aceeasi strada linistita si in acelasi cadru intim de langa Maria Rosetti.

Va asteptam pe Alexandru Donici nr. 14 cu un meniu nou-nout, semnat de Chef Mihai Munteanu, si o selectie de vinuri care sa va indemne sa ne calcati pragul cu drag, mereu.

#smartsrestaurant #loveitalian

Pe scurt28907

Pe vremuri (aproape) un celebru restaurant, acum nu a mai ramas aproape nimic din cochetul restaurant din apropierea intersectiei Mariei Rosetti cu Galati. Cand mancarea italieneasca era marea descoperire a Bucurestenilor, multi mergeau la Smart's din alt colt al Bucurestiului si restaurantul era mereu plin si galagios. Acum l-am gasit dezolant de gol, destul de paraginit, cu niste chelneri resemnati si apatici. Meniul e banal, desi mancarea nu a fost rea, asa cum ne-am asteptat cand am vazut unde am intrat (revenit). Fara indoiala, doar cativa localnici din casele din apropiere si cativa angajati razleti de la putinele firme din preajma ar putea fi tentati sa intre la Smart's. In lipsa unor schimbari radicale, ii prevad o disparitie trista. (GB)

Localizare Restaurant Smart’s

Alexandru Donici 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
paharele murdare,am fost socata cand mi s-a pus un pahar cu fundul murdar (dar murdar, nu o parere) pe masa si fetita care servea chiar dorea sa-mi puna apa in el. Per ansamblu, o cloaca infecta, de evitat, pacat de pozitionare.

Reply

niste patroni…infecti si nesimtiti, din cauza lor nu mai vine lumea la smart’s

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× seven = 56Taguri: , , , , , , , , , , , , ,