Restaurant Thalia (Victoriei)

Vizualizari 18.022 Vizualizari 
Comentarii 18 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 41 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Sevastopol 8, BUCURESTI


021.330.64.25; 0745.525.727

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt30460

Thalia ocupa o vila intreaga, pe vreo trei niveluri, in zona Buzesti - Sevastopol. Casa e frumoasa, amenajarea e corecta. Pare sa fie conceput ca un fel de cantina pentru angajatii cu salarii de la mediu in jos de la foarte numeroasele firme din zona. intr-adevar, la pranz incep sa vina valuri - valuri, ca la cantina. Tocmai de aceea, domnului Chitulescu i s-a parut ca ar fi logic sa puna 262 de feluri in meniu (am fost doi care am numarat - unul dicta cifrele si celalalt le aduna)!!! Ca tot au timp destul de citit angajatii aceia in pauza de pranz... E cel mai mare numar de feluri pe care l-am vazut in meniul unui restaurant bucurestean si cea mai mare aberatie pe care mi-o pot imagina. Evident ca sansele sa dai peste ceva intr-devar deosebit si foarte bun intr-un asemenea meniu sunt aproape nule. A fost o mancare banala, insa nu atat de proasta pe cat ne asteptam. O alta aberatie pe care am intalnit-o la Thalia au fost scaunele. Nu-mi amintesc sa fi stat vreodata in viata mea pe ceva mai incomod. Preturile sunt mici - probabil ca singurul lucru care ii atrage pe numerosii clienti de pranz la Thalia. Altfel spus, e un fel de cantina intr-o casa frumoasa, insa doar pentru cei care au pauze de masa suficient de lungi ca sa manance a la carte dintr-un astfel de meniu gigant. Noua ne-a luat peste o ora sa mancam cateva nimicuri. (GB)

Localizare Restaurant Thalia (Victoriei)

Sevastopol 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Restaurantul Thalia de pe Sevastopol e sub orice critica, deserturile lor vin cu unghii la pachet.
Nu recomand.

Reply
violeta stoian June 5, 2015 at 8:23 pm

Restaurantul are 2 stele pt ca Restograf nu permite sa-i dam o stea !

Reply
violeta stoian June 5, 2015 at 8:22 pm

Restaurantul a ajuns o bomba . Pastele le face mai bine bunica-mea ! Sosul rosu pus direct din borcan. Baconul e sunca presata. Caffe frappe are 100ml nu 300. Jalnic ! Numai terasa a ramas draguta ca decor . Pacat ! Adio Thalia !

Reply

Merg de ceva timp la Thalia, apreciez ca au loc pentru nefumatori,mereu personal ospitalier,mancare excelenta,recomand frito misto.Preturi bune pentru cat de mari sunt portiile.

Reply

Mancarea e foarte buna, portiile maari, preturi rezonabile . Scaune nasoale. Ospaterii un pic cam plictisiti dar politicosi.

Reply

Mancarea si servirea, mai mult decat ok . Singurul lucru naspa a fost vinul casei. Nu ma asteptam la cine stie ce calitate dar era chimic cu totul- solutie bordeleza de stropit strugurii. Nu sunt sigur ca asa ceva ar trebui pus in vanzare intr-un restaurant. Au si vinuri bune, ce e drept.

Reply

am fost de 4 ori la Thalia, seara. De fiecare data am trimis complimentele mele bucatarului. Pentru ciorba de fasole cu afumatura, pentru muschiul de vita cu piper verde, pentru muschiul de vita cu sos Gorgonzola si pentru ficateii de pui inveliti in bacon. Ospatarii sunt foarte prietenosi, cu umor, in limitele bunului simt. Intr-adevar, au o mare problema cu scaunele, care sunt ingrozitor de incomode.

Reply

Am fost de doua ori la Thalia din Victoriei si a doua oara mi s-a confirmat ca degeaba au restaurantul intr-o locatie buna pt ca servirea si mancarea lasa de dorit. Prima data am comandat Quesadilla la care servirea a fost ok dar mancarea mustea in ulei. A doua oara am comandat niste spaghete cu fructe de mare si am specificat ospatarului si numarul din meniu al felului de mancare pe care il doresc precum si faptul ca nu vreau sa fie cu rosii si exact asta mi-a adus. Cand i-am spus ca nu e cea am cerut mi-a zis ca nu are rosii ci doar suc de rosii !?Am cerut de asemena si o salata verde cu lamaie. O parte din jumatatea de lamaie pe care ma primit-o la salata era stricata. Uleiul pe care l-am folosit la salata (cel din oliviera) era ranced. Am plecat profund nemultumit si dezamagit de la acest restaurant. Si .. nemultumit si cu banii luati. La prima vizita mi-am zis ca e un accident dar la a doua… Pe mine sigur m-au pierdut de client. Din fericire, in Bucuresti sunt suficiente alternative!

Reply

am citit comentariile fitze anterioare .. traim intr-o lume libera cei nemultumiti..(corporatistii si menegerii ) de “cantina comunista”‘ de la thalia au multe alternative.. centru vechie unde ai de ales intre 2-3 feluri.. ce insemna o pizza .. o pasta si eventual un somon.. sau restaurantele fratuzesti.. italienesti.. unde pot minca sofisticarii si unde o sticla de vin.. e 100lei..

Reply

“E cel mai mare numar de feluri pe care l-am vazut in meniul unui restaurant bucurestean si cea mai mare aberatie pe care mi-o pot imagina.” Nu stiu cine este acest George Dan dar comentariul nu are nicio legatura cu lumea reala in care traim. Mi-a lasat clar impresia ca este genul de barbat metrosexual daca nu gay, fitos, care probabil are posetuta sub bratul epilat zilnic, si fond de ten sa nu i se vada cosurile si care sufera ca s-a murdarit de microbi pe degetele cand a trebuit sa atinga clanta de la usa de la intrare. Stimate domn sau doamna, depinde cum va place, lumea in care traim are alte limite, impuse de bun simt si diversitate! Au trecut vremurile cand nu aveam decat doua feluri de mancare la restaurant, bazate si acelea pe cartofi prajiti. Da! Este firesc sa aleg, sa am de unde alege si sa ma pot duce la restaurant fara sa fie necesar sa ma duc la banca sa imi fac card de credit sa pot achita consumatia. Daca nu iti convine poti sa te duci la alt restaurant unde sa vina cineva sa iti puna servetelul la gat sau sa iti dea jos scama de pe umar. Faptul ca ati numarat felurile de mancare dovedeste cam cat de tare v-ati enervat. Oare de ce? Sa fie faptul ca genul de “pitipoance”/”pitiponci” (scuze pentru fortarea masculinului) ca cei care au scris articolul au probleme in a se concentra pe foi scrise mai mult de cateva randuri? Desigur, asta e o rautate si o exagerare. Sau nu?

Reply

Tin sa te contrazic din mai multe puncte de vedere:
– in conditiile actuale economice, nu este un restaurant ieftin, poate nu din cale afara de scump;
– mancarea nu este banala sau de cantina, meniul este variat, ceea ce este un lucru f bun;
– cei care mananca acolo la pranz pot vizualiza meniul pe site si pot face comenzi in prealabil(vin la ora x, as vrea sa mi se pregateasca felul y).
AVANTAJE:
– locatie centrala, mancare buna si variata, servire rapida, se poate plati cu cardul si bacsisul, poti lua la pachet
DEZAVANTAJE:
– multa galagie, scaune inconfortabile, baie mixta, daca iei ceva la pachet tb sa spui ce anume vrei(la quesadilla nu-mi pune niciodata sosul la pachet decat daca cer expres acest lucru, de ce nu inteleg)
RECOMANDAT: QUESADILLA(cel mai bun fel mexican mancat in tara, lipie cu cascaval, sunca, verdeturi si mirodenii alaturi de cartifi wedges in coaja si sos picant; este un deliciu, iar portia este imensa)

Reply

Am fost aseara pe la 18:30-19 la Thalia, in gradina (cam inghesuita).Inainte incercasem sa mergem la terasa Marul de Aur/ acum Sarpele roz. In restaurant era pustiu si terasa ni s-a spus ca e inchisa. La Thalia am gasit locuri la masa, desi era ceva lume. In curte misunau vreo 4-5 chelneri ce pareau hotarati sa faca totul repede (sa ia comanda, sa aduca cele comandate, sa stranga de pe mese etc). Dupa ce am comandat, mancarea a venit la un interval rezonabil si am fost multumiti de pregatirea bucatelor.Nota a venit repede dupa ce am cerut-o. Nu ni s-a incarcat nota de plata. Preturile sunt rezonabile. Noi (am fost 3) am fost mutumiti.

Reply

Fara suparare, dar eu gasesc descrierea de pe acest site tendentioasa. Pot fi de acord doar cu afirmatia legata de scaune.
Celelalte aspecte pot fi contrazise usor printr-o vizita. Eu nu merg niciodata la pranz, ci numai seara in week-end. Afluxul de clienti e foarte mare in serile de la sfarsitul saptamanii, ceea ce poate creea probleme de disponibilitate.
Ceea ce ma atrage pe mine e diversitatea din meniu, mancarea si servirea.

Din experienta mea mancarea si servirea sunt de nota 10, iar locatia de 8.

P.S.: nu am inteles de ce meniul variat e o problema. Diversitatea si multitudinea optiunilor e un avantaj, nu un dezavantaj.

Cu stima,

Reply

Mie mi-a placut la Thalia de fiecare data cand am mers, si sunt pretentioasa la mancare. Nu vreau sa va contrazic pe voi, dar mancarea e gustoasa, au niste ciuperci sote foarte reusite, si felurile cu carne de pui reusite si ele. M-au uimit chelnerii prietenosi, care mi-au spus ca au vreo 17 bucatari (daca imi amintesc bine) disponibili zilnic. In rest ce sa zic, preturile mi s-au parut medii spre superior, adica sari de 30 lei masa de pranz, ori pentru Romania nu e asa la indemana. Felicitari pentru site, foarte reusit. :)

Reply

    Sigur, cand ai 266 (doua sute saizeci si sase!!!) de feluri in meniu, sunt sanse sa dai si peste ceva bun, totusi… Si, legat de preturi: aici, pe Restograf, preturi foarte mici inseamna sub 50 de lei pentru un meniu complet (inclusiv o jumatate de sticla cu vin), mici inseamna intre 50 si 100, medii intre 100 si 150 si mari sau foarte mari peste 150 de lei…
    Si multumesc pentru apreciere! :)
    GB

    Reply

      domnule butunoiu, este evident ca aveti f multi si asteptari pe masura. puteti spune ca mancarea nu este rafinata, dar in niciun caz ca nu e gustoasa. probabil sunteti consumator de mancare exquisite, 50 gr de finete asezonata cu o umbra de sos sovage pe o farfurie patrata. treaba dumneavoastra, dar asta nu va permite sa categorisiti felurile de mancare “nimicuri”. despre orice altceva va puteti plange: despre zgomot, despre baile mixte,dar nu de mancare.

      Reply

Am fost astazi la Thalia impreuna cu un prieten. Casa mi s-a parut mare, amenajata destul de ok, insa nimic special.
Spatiul pentru nefumatori, situat la etajul 1, e foarte inghesuit, cu scaune mici si incomode. Am vazut cateva sali mai mici, care erau ceva mai aerisite si care s-ar potrivi unui grup de prieteni care au ceva de sarbatorit.
Meniul contine foarte multe preparate, nu neaparat un lucru bun.
Am incercat o supa crema de rosii cu crutoane, iar prietenul o ciorba de burta.
Supa de rosii a fost ciudata, un suc de rosii cu ceva ulei de masline. Ma asteptam sa fie ceva mai mult fiarta, eventual cu ceva legume pentru gust.
Ciorba de burta se pare ca a fost ok, dupa spusele prietenului.
Imi pare rau ca nu am incercat mai multe feluri de mancare, insa sigur voi reveni pentru a-mi face o idee.
Servirea a fost ok, iar preturile, desi mici, sunt, cel putin pentru ce am incercat, pe masura calitatii mancarii.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 − five =



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,