Restaurant Turbotequila

Vizualizari 5.975 Vizualizari 
Comentarii 33 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 17 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Iuliu Maniu 220, BUCURESTI


021.430.13.12, 021.434.40.67

Site detalii

Localizare Restaurant Turbotequila

Iuliu Maniu 220, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Nu e de mirare draga Stefan cum ar putea avea rezultate bune cind au bucatar sef care nu stie sa faca o banala saramura de crap ,sau lucruri simple e trist dar adevarat au facut de ris o locatie buna si asta ptr ca bucatarii buni nu sta mult acolo

Reply

Cu scuzele de rigoare vreau sa va spun ca am fost client fidel al acestui restaurant pina anul acesta inainte de concediu ,am revenit dupa concediu era totul schimbat in farfurie aratau oribil saracii ospatari se scuzau ptr preparate, fetita mea e fan pizza am comandat saptamina trecuta si am venit mai devreme sami iau comanda in fata usii a iesit o tiganca blonda cu tigarea in gura injurind la telefon pe doua tipe Liliana si Catalina ca au certat-o nu am auzit in viata mea atitea cuvinte vulgare nu stiu cine sint aceste doamne dar personalul care-l au e vai de el ,pizza a fost naspa ‘cruda ,si ce era pus pe ia miroseau a stricat si vechi totusi era ptr un copil sa va fie rusine ,fetita mea se putea imbolnavi din cauza unei timpite. am dat 20 de lei pe o mizerie si apropo mam interesat si pe o cheama Flori

Reply

Am numai cuvinte de laude de cate ori am comandat nu am fost niciodata dezamagita de mancarea si gstul ei care din pacate sunt multe restaurante cu pretentii si fite lasand de dorit.Mai este de lucrat la ospatarie in loc sa te atraga te pune sa o iei la fuga .In rest

Reply

    Draga mea tu invata sa scrii si sa te exprimi corect cred ca mai bine gateste femeia de servici decit specimenele alea de bucatari care-i au pe acolo daca sint bucatari or sa realizeze cind o sa fie prea tirziu

    Reply

Cum banii nu cresc in pom ar trebui să fiți mai atenți cu ce trimiteți la masa clienților și cu igiena sunteți la pămînt păcat de locație

Reply
Paula bloger culinar November 3, 2017 at 9:06 am

Dragii mei am facut anul trecut o recenzie destul de favorabila despre acest local .am savurat o ciorbita care mi-a adus aminte de copilarie mincarea de la meniul zilei a fost’super gustoasa desertul salata de ciuperci nu mai spun’ am comndat pizza un deliciu am revenit anul acesta in afara de ciorbitele supergustoase totul e o mare dezamagire din cite vad un singur om este de vina oare patronii stiu ce potential are acest restaurant daca angajeaza oameni responsabili si sa atraga clintii nu sa.I puna pe fuga?

Reply

A mai fost o situatie la fel de jenanta pt mine si am luat o gasca de prietenii sa mancam (a venit ospatarul acela baatran care dupa parerea mea ar trebui sa stea acasa ca tare arogant si un caracter de dorit )ne a luat comanda si apoi a venit colega lui care ne a adus o la masa spunandu ne ca daca mai vrem ceva sa spunm
Mai repede ca nu este decat ea cu colegu pe sala nu este personal si o mai asteapta si alte mese.asa ospatarii…

Reply

Buna seara eu nu sunt de aceeasi parere cu mancarea .De fiecare data cand am fost la un eveniment este foarte adevarat ca nu au fost foarte multe,dar recent am fost foarte multumit de manacare.Mai mergeam destul de des si mancam meniul zilei dar am renuntat si nu din cauza mancarii ci a ospatarilor,lasa de dorit cum te trateaza cred ca in afara de faptu ca trebuie sa platesti nota ar trebui sa le lasi spaga mai mult decat face nota ca sa te trateze asa cum ar fi normal fara sa ti arunce mancarea ca la un cersetor asa m am simtit si tocmai daia am renuntat sa mai merg sa mananc acolo,si siguranta mai sunt si altii in situatia mea.imi pare rau ca las acest comentariu dar sincer m am simtit josnic cand a venit si mi a aruncat farfuria in fata.

Reply

Am fost anul trecut in septembrie anul trecut a fost foarte fain anul asta am revenit la nunta unei prietene am ramas cu un gust amar ,servirea ok atmosfera ok mincarea lasa de dorit cantitati mari in farfurie ,fara gust ,fara aspect aruncate in sila pacat anul trecut chiar erati super

Reply

Bună numele meu este fictiv doar doamna Da stie cine sunt poate își amintește de cind am lucrat împreună in locatia din moll ,cind nu mai scapam de ea .Ca bucatar e la pămînt cu meseria dar se pricepe bine la altceva săraca era tare nefericita in casnicie acum poate a găsit un patron bun știți ce zic?

Reply

Vai draga mea conspira universul impotriva ta chiar cum poti crede ca Nicoleta sar coborî la nivelul tau ?nu teaz chemat nimeni inapoi laz fostul loc de munca ptr ca toti colegi au rasuflat usurati cind ai fost data afara ,ai observat ca pgina de la fostul loc de munca nu are nicio reclamatie oare de ce?ptr ca sunt profesionisti apropo pe cine ai pupat in fund de ai ajuns bucatar sef ca la capitolul meserie esti varzā

Reply

Buna eu am auzit cuvinte de lauda despre locatia asta si ca drept urmare am fost acolo ptr un eveniment toate bune si frumoase pina am trecut prin fata bucatariei si am obserfvat o adunatura pestrita de oameni care se certau si tipau unii la altii ,chipurile erau bucatarii pe bune?asa bucatari?

Reply

Eu cred ca mihaela si Daniela sunt una si aceeasi persoana ptr ca au aceeasi problema de. exprimare disputa placuta in continuare

Reply

Profesionista ? Ce a realizat fata asta ca nu am auzit de ea sa spunem ca e asa cm spuneti voi desi eu cred doar ce am vazut in farfurie ,execrabil bravo Madalina bravo fetelor ptr atitudine si comentarii hai sa scapam de bombele biologice care ne pun in farfurie resturi de la evenimente

Reply

Citesc mesajele și ma minunez de răutatea unora. Am avut “onoarea”sa am de a face cu cele doua restaurante aici în discutie în timpul când era Daniela bucătar ,în urma cu câteva ani am avut eveniment la vulturul și mâncarea a fost excepțională și repet, bucatar era Daniela. Mâncarea a fost excepțională ceea ce nu pot spune de restul serviciilor ce nu tine de bucătărie. De curând am avut un eveniment la Turbotequila și pot spune fără nicio exagerare ca mâncarea a fost excepțională și bucătar este Daniela ,calitatea serviciilor a fost de-asemenea de excepție și toti invitații noștri au fost super mulțumi ți. Eu cred ca răutățile pe care le afișati voi cei de la Vulturul în aceste comentarii sunt defapt frustrări ca Daniela v-a părăsit acum un an și voi încă nu v-ați revenit ca ATI pierdut un om atât de profesionist asa cum are ea. Altfel, nu îmi explic cum ATI venit acum, după un an decand a plecat din echipa voastra sa o denigrati și sa îi aduceti asemenea acuze .Lasati fata în pace și împăcați-vă cu ideea ca ATI pierdut-o tocmai din cauza mizeriilor cu care va afișati și acum.E un bun profesionist și devotat meseriei cum voi nu veti fi niciodată. Recomand așadar Torbotequila cu cea mai mare încredere.

Reply

    Draga mea daca tot repeti ca tipa asta e atit de buna de ce trimite mizeriii in farfurie la clienti sa fii bucatar sef e mai mult decit un titlu e onoarea de a servi cit mai bn omul care iti plateste salariul ,caci fara clienti multumiti nu ai de munca dar ptr fata asta care a strins atitea reclamatii nu am decit un sfat sa incerce sa se perfectioneze .ptr patroni din punctul meu de vedere miar fi rusine sa am atitea reclamatii din partea unui om care nu isi da interesul de a face totul cum trebuie ii mai dati si salariu banuiesc pacat vremurile disperate cer solutii disperate

    Reply

Ptr ca esti impertinenta draga doamna bucatar sef cum iti spui o sa facem o mica reclamatie la opc dsvp cu analizele de la doctor din ziua de marti sa vedem atunci ‘ce mai ai de comentat cu sanatatea oamenilor nu te joci fato

Reply

Buna seara.Eu cel putin o data pe saptamana comand pt acasa de la turbo.nu stiu cine ce este in bucatarie(personal nou cu sau fara experienta) dar mancarea a fost extraordinara de fiecare data.nu pit avea decat laude ei si voi comanda in continuare si voi recomanda.iar rautatile care o acuza pe fata aceea Dana daca chiar asa era cel putin o data mi se intampla si mie.recomand tuturor persoanelor care isi doresc sa manance sanatos si ieftin turbotequia ,sincer nu as avea de ce sa arunc banii pe fereastra daca nu m ar fii deranjat ceva mai putin sa intervin.o seara buna

Reply

E foarte clar ca este un complot impotriva mea draga “Maria”. Poti sa-mi spui te rog ce ai mancat marti la meniul zilei?Voi nu aveti constiinta?!!Cum puteti sa spuneti asemenea minciuni?Daca i-ai aprecia atat de mult pe sotii Serban nu ai minti cu atata nerusinare.

Reply

Sincer fetiţo chiar crezi ce spui? am mîncat marți la meniul zilei 4 persoane și toți am facut toxiinfectie alimentară ,doar ciorbele sunt bune in rest lasă de dorit trebuia sa facem reclamație dar ne a fost rusine de soții Serban care sînt niste oameni minunați și deosebiți

Reply

Buna ziua!!!Ma simt nevoita sa intervin in aceasta discutie in care sunt subiectul principal.Acesata “Nicos” este fata patroanei de la Vulturul.Este o fata cu ochi mari albastri cu zimbet angelic care ar putea vinde legume gradinarului dar cu inima de piatra.Ceea ce vreau sa va aduc la cunostinta este ca v-a spus numai minciuni.”Nu este adevarat ca am fost data afara”.Am plecat pentru ca nu mai suportam insultele patronilor adresate mie si colegilor mei .Nu vreti sa stiti cum se comporta acesti oameni cu personalul.Din prosti,puturosi,ingalati etc.nu-i scoate.Nu este adevarat ca le-am imbolnavit caini desi m-i se pare cea mai mare aberatie pe care putea sa o spuna.Nu este adevarat ca am varsat tava cu somon.Cei care lucreaza in bucatarie stiu ca odata sacapat jos somonul se face praf si nu se poate recupera cu atat mai putin sa -l dai clientului.Restaurantul Vulturul sufera mari pierderi de personal .Tocmai deaceea am fost sunata sa ma intorc inapoi .Binenteles ca i-am refuzat si de aici a inceput aceste insulte.Nu am cum sa dovedesc aceste lucruri dar cei care ma cunosc si au lucrat cu mine stiu care este adevarul.Nu este decat o razbunare din partea lor pentru ca plecarea mea de la Vulturul a fost ca o lovitura sub centura pentru ei si mai ales faptul ca lucrez la Turbotequila e ca un ghimpe in coaste .Si inca ceva: Nu am fost niciodata angajata ca femeie la vase desi ar fi fost o realizare mult mai mare sa pornesti de la vase si sa ajungi bucatar sef intr-un restaurant.Dragi clienti ca in orice restaurant se mai intampla mici greseli mai ales cand ai angajati noi fara experienta asa cum avem noi in acest moment.Este foarte greu sa-i urmaresti mai ales la ora pranzului cand este foarte aglomerat.Va promitem ca vom lua masuri si vom remedia situatia.Va asteptam cu drag sa savurati preparatele noastre .Noi ne straduim sa fim pe placul tuturor clientilor nostri.

Reply

Buna ziua!!!Ma simt nevoita sa intervin in aceasta discutie in care sunt subiectul principal.Acesata “Nicos” este fata patroanei de la Vulturul.Este o fata cu ochi mari albastri cu zimbet angelic care ar putea vinde legume gradinarului dar cu inima de piatra.Ceea ce vreau sa spun este ca va vandut numai minciuni

Reply

Sincer cred că nici unul dintre voi nu ați spus numele adevarat,deci sunteti doi lasi cît despre comenzi lasă de dorit odată au venit pizzele arse altădată crude ,mîncarea gatita nu are gust și aspect in concluzie de ceva timp comandam de la alt restaurant unde ni se respectă dreptul de client mai aveți de lucrat la capitolul personal pe bucătărie

Reply

Draga mea nu am nimic cu nimeni personal dar de o lună sunteti plini de reclamații pe pagina voastră de feicebuk deci? clientii mint?ați avut o perioada bună atunci probabil ați avut un profesionist întrebați pe fosta noastră colegă cum a scapat tavacu somon și a dato la clienți de pe jos

Reply

Silviana, poti sa vii oricand la degustare la Turbotequila si o sa te convingi ca mancarea este foarte buna si arata si foarte bine. Nikos, oare superiorii tai stiu ce tampenii scrii??? Nu asa se face reclama restaurantului in care lucrezi ! Aduci prejudicii mari de imagine! Daca esti barbat adevarat, scrie sub numele real si nu o mai ponegri pe Daniela, care este o buna profesionista!

Reply

Dragă Silviana dacă nu vrei să ai probleme la eveniment ar fi bn să cauți altă locație aici se dau sarmalele de la evenimentele precedente și tot ce le ramane se refoloseste la următoarele numele buataresei,”e Daniela Prisneanu fost ajutor de bucatar si femeie la vase la noi la Vulturul

Reply

scuze Nikos pt mesaj sper ca l-ai inteles ,calculator este de vina

Reply

Nikos pot sa situ jumelle bucataresei de care ziti , am junta acolo in noiembre si sper sa nu mi-o strice.
Multumesc mi-ar fi de adjustor sa situ jumelle sa ma asigur ca nu va mati pt nunta mea

Reply

Multumim bucatarilor de la Turbo ptr clientii nemultumiti care vin la noi și mănîncă,criticind preparatele cu gust oribil care arată in farfurie ca niste lături nu e de miare că este asa doar o prepară fosta noastră colegă care ,a imbolnavit cîinii șefilor noștri de aia a și fost dată afară

Reply

Draga Mada am fost și eu acolo pacat de locație si de ceilalti oameni drăguți de la Turbo am dat peste aceleasi ospătar care mi-a vorbit in sictir și abia se mișcă ,oare nu mai există ospătari tineri ăsta este oare nivelul de la Turbo?

Reply

Nu alegeti acest restaurant! Serviciile oferite sunt execrabile!

Reply

noiembrie 2016: Asa dezastru rar poti intalni.. inca sunt in soc ca exista asa ceva intr-o capitala europeana.. un asa ospatar necioplit nu m-am gandit ca voi intalni in secolul nostru.. un anume d-ul Aurel.. un om fara bun simt, de o nesimtire cum rar intalnesti.. a refuzat sa ne dea parola de la wi-fi cand l-am intrebat, ne-a aruncat mancarea pe masa mai rau ca la caini, iar la plecare a tipat dupa noi ca nu mai prinde ratb si nu are bani de taxi.. in restaurant i se permitea accesul unui asa zis vanzator ambulant de carti care ragaia si isi baga degetele in nas, lua bautura de pe mesele clientilor, acest “domn” aurel ii permitea accesul.. Oribil!.. sa bei o bere pe bordura este o alegere mult mai buna decat acest “restaurant” cu asemenea note in lumea virtuala.. voi scrie pe absolut toate site-urile despre aceasta experienta neplacuta si sper sa aiba la un moment dat nota meritata.. ptr turbotequila ar trebui nota negativa in absolut toate privintele! daca ospatarii sunt iesiti din pestera, ar trb sa le spuna cineva ca s-a inventat masina de spalat vase, poate vor avea si ei tacamuri curate intr-o zi!!!

Reply

Restaurant select pentru nunti, ideal pentru cei de la tara din apropierea Bucurestiului avand in vedere pozitionarea intr-o fosta cantina Turbomecanica si foarte aproape de Autogara Militari. Meniul ca valoare nu facea mai mult de 150 ron la care se adauga aranjamentele si inchirierea probabil in jur de 150 ron. Asta e valoarea reala, nu stiu insa la cat au evaluat-o patronii restaurantului.
Ca un minus – Muzica execrabila si foarte zgomotoasa asigurata de o formatie de romi.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + = 13



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,