Restaurant Uptown

Vizualizari 35.043 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 75 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29076

Unul dintre cele mai bune si serioase restaurante ale Bucurestiului

Am revenit la Uptown dupa ceva vreme si surpriza a fost destul de mare, gasind aici un restaurant vizibil mai bun decat il stiam. Fiindca, de obicei, lucrurile stau exact pe dos. Au renovat terasa, au pus termopane noi, e un fel de acvariu. Am vrut sa le pun o nota mai mica, fiindca am plecat asudati rau de la Uptown, nu au vrut sa deschida geamurile, cu toate ca batea soarele in ele si facea efect de sera. Insa mancarea ne-a imbunat si ne-a adus catre sentimente mai bune.

Fiindca mancarea e mai buna la Uptown acum, e bucatarie fina, in cea mai mare parte, bucatarie internationala. Ar putea sa ajunga un restaurant fine dining "curat", daca si-ar propune, sunt convins. Noi am luat un foie gras, foarte bun, burrata la fel, pastele excelente, trufele adevarate, de buna calitate, spanacul excelent facut, frunze de calitate si ele; painea, la fel, foarte buna; ceva mai banal a fost un platou de peste, insa destul de bun, si acela. La cappuccino ar mai avea loc de lucrat, poate ar fi cazul sa se uite dupa o masina noua.

Serviciul bun, cu chelneri destui, rapizi si eficienti; lume multa la Uptown, ca de fiecare data. Preturi pe masura, insa macar stii pe ce dai banii.

Uptown e, deci, unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului, cu mancare buna si foarte buna, un loc sigur, fara surprize. Probabil ca il vom regasi in aceasta formula inca multa vreme de acum inainte. (GB - octombrie 2014)

---------------------------

Uptown e un fel de cantina a VIP-urilor din zona cea mai selecta a Bucurestiului, situat fata in fata cu sediul central al ICR. Casa e frumoasa, bine amenajata, iar terasa e deschisa tot timpul anului. Mancarea e buna. Au un numar rezonabil de feluri, ceea ce arata ca patronul si managerul stiu despre ce e vorba si cum se fac lucrurile. Restaurantul e mereu plin la pranz si e riscant sa mergeti acolo fara rezervare. Se pare ca personalului din sala si chelnerilor li s-a interzis in mod expres sa schiteze cel mai mic zambet in apropierea clientilor. Ba, mai mult, sa si dea buna-ziua cand intra un client acolo. Si la intrare, si la iesire, cand am fost ultima data acolo, nu numai ca nu au schitat vreun gest sau o incercare sa spuna ceva, ci s-au intors de-a dreptul cu spatele! Or fi avut ceva cu mine, in mod special, fara indoiala... (GB - martie 2012)

Localizare Restaurant Uptown

Rabat 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
“Bucataru” are dreptate Butunoiu lucreza pe spaga ca sa nu mai amintim toate magariile pe care l-ea facut

Reply

Am fost acum o luna aici pt. lunch, nu mai fusesem de cel putin un an. Pe scurt, am regasit acelasi Uptown, neschimbat: “curat”, atmosfera relaxata si placuta, mancare buna si facuta cu grija, si servire de asemenea buna.

Reply

Merg de ani de zile la Uptown. Mancarea a fost mereu excelenta,la preturi corecte. E adevarat ca ospatarii nu prea zambesc, insa pe de alta parte sunt educati, promnpti, profesionisti, nu cred ca li se poate reprosa ceva.

Reply

Dupa cum sublinia domnul GB, restaurantul are o clientele fidela pentru pranz, dar cred ca remarca vis-a-vis de personal este inadecvata si incorecta. Sunt dependent de recomadarile paersonalului si pot sa va marturisesc, acceptand mici si rare scapari, ca unul din lucrurile care diferentiaza Uptown de alte restaurante este serviciul.

Reply

Domnule Butnoiu, v-am citit mai multe randuri scrise pe aici si constat ca nu prea sunteti impartial ! La uptown nu v-au dat mancare moca? N-ati spus nimic despre mancare, doar despre ospatarii care v-au intors spatele. In unele cazuri sunteti” suspect” de binevoitor cu anumite locatii, pe care multi le considera niste ghene de gunoi, iar in alte cazuri va curge venin din tastatura.

Reply

Am calcat deseori pragul acestui restaurant. Chiar am avut curajul sa-l recomand multor prieteni pentru gustul preparatelor si pentru locatie.
Intr-adevar, personalul nu schiteaza nici un gest suplimentar luarii comenzilor si servitului preparatelor, dar pe mine nu ma deranjeaza aceasta seriozitate a personalului, mai ales ca nici n-am nevoie sa mi se zambeasca fals ca in marea majoritate a restaurantelor….

Reply

“Se pare ca personalului din sala si chelnerilor li s-a interzis in mod expres sa schiteze cel mai mic zambet in apropierea clientilor.” IN cazul in care nu e o gluma, pai asta in strainatate i-ar lasa fara clienti

Reply

    In strainatate de regula primesti acel zambet obligatoriu sau fals ca asa vrea clientul. Lasa-ma cu Roma, Barcelona, Paris, Londra, Copenhaga sau Stockholm unde primesti zambetul “obligatoriu” ca asa trebuie. Mergi in Maramures sau alte foarte multe zone din Romania si vei primi in majoritate acel zambet si “bine ai venit” pe care la oras nu prea mai exista.

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 + = sixteenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,