Irish Pub The Dubliner

Vizualizari 7.956 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Irlandeza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

The Dubliner Irish Pub este un centru social si un hub al comunitatii de expati, dar si un loc al bucurestenilor. The Dubliner e mai mult decat un loc in care sa vii sa bei, e considerat de multi o adevarata institutie si un obiectiv pe harta barurilor din Bucuresti. Clientii nostri fideli, un mix fermecator de straini si localnici, creeaza o atmosfera prietenoasa unde fiecare vizitator nou se simte rapid ca la el acasa.
Pe larg

Stiti vreun restaurant mai indolent decat acesta? Daca s-ar gandi cineva sa faca un muzeu al indolentei bucurestene, cred ca ar putea sa-l puna direct in restaurantul The Dubliner de pe Titulescu si nu ar mai avea nevoie de alte exponate, de vreme ce tot ce se vede si se intampla acolo e absolut reprezentativ temei in cauza. Acest «pub» a avut momentele lui de mare glorie pe piata gastronomica bucuresteana cu foarte multi ani in urma. Insa asta pentru ca a fost o mare noutate – primul «Irish pub» din oras – mare atractie, deci! Dar mai ales pentru ca bucurestenii nu aveau de unde sa stie pe atunci ce sunt acelea o mancare si un restaurant bune. The Dubliner ocupa o bucata de parter al unui bloc comunist de pe Titulescu, unul dintre acelea mari si lungi. Nu are ferestre decat pe o parte, si acelea acoperite de un ceardac construit de irlandezul (cred) patron pe trotuar. Dar intunecimea e mirarea cea mai mica, de vreme ce... citeste tot
Localizare Irish Pub The Dubliner

Nicolae Titulescu 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Buna ziua, Ar fi frumos putin fair play, propietar nu mai e de mult Domnul Larkin, locatia a fost complet renovata, serviciile mult imbunatatite, imaginea creata de autor trebuie revizuita si nu in ultimul rand sa fie si adevarata intr un timp cat mai real. Cred ca e necesar un update sau chiar sters acest post, e o imagine total gresita si veche, cred ca si un pic rau intentionata. Stimate autor, va invitam la o bere, de mancare avem meniu specific unui pub, nu restaurant. Va multumim anticipat, The Dubliner Irish Pub

Reply

Proprietar este dl. David Larkin (irlandez)

Reply

P.S.: nici macar nu este vorba de un numar mare de clienti ci de un dezinteres total si de `doua experte in fizica cuantica` puse, din nefericire pentru capacitatile lor net superioare noua, sa serveasca un suc si sa stearga niste mese. Complicat.

Reply

Pub-ul este in regula, dar din pacate comportamentul si mentalitatea chelnaritelor – tipic “romanesti”- asa cum ne e rusine de obicei fata de straini.
Locuiesc in UK din 2010 si frecventez cu regularitate puburile (Birmingham, Nottingham si Londra). Am sansa sa cunosc astfel cutumele, inclusiv strictetea privind última comanda’.
Din pacate, am simtit insa ca sunt in Romania: am incercat de doua ori, in cursul a doua vizite in Romania, in martie 2012 si pe 20 mai 2012, sa intru impreuna cu prietena mea sa bem o bere scurta in cele doua zile amintite la orele 1.05 AM si respectiv 1.20 AM, deoarece stiam ca se apropie ora inchiderii (pe usa este afisat: ora de inchidere 2AM) iar ultima comanda se da cu 30 de minute inainte.
In ambele dati ni s-a spus intr-un mod agresiv si total lipsit de amabilitate (ca si chelnaritele de pe vremea restaurantelor comuniste pe care le-am prins caelev si student, si apoi inca cativa ani buni dupa 1990 cu acelasi personal) ca s-ar fi strigat ultima comanda, pentru ca, ramanand in fata localului sa fumam cate o tigara, sa vedem ca abea apoi a fost strigata ultima comanda, si ca am fost mintiti. La incercarea de a arata cat este ceasul si ca ne-am fi incadrat fata de ora inchiderii, domnisoarele (bruneta si bolnda) au intors spatele si au plecat in timp ce incercam sa comunicam.
Niciodata in UK, oricit de nesuferit ar fi fost barmanii sau personalul, nu se pacalesc clientii pentru a scapa de ei si a-si face seara mai usoara (de, sfarsit de program..)- pentru ca patronul ia de indata masuri.
Pentru ca este a doua oara, am vrut sa contactez managerul localului, dar nu exista nici o adresa email disponibila.
Pacat Dubliner, ar trebui facut ordine. Dar probabil ca, din cauza faptului ca sunt destui clienti, patronii isi permit sa mai piarda , pe seama personalului neprofesionist.
Loc, bun, bere buna, picolite care alunga clientii. Pacat ca nu pare sa existe nimeni care sa corecteze aceste defecte.

Reply

    Radu, am aceeasi problema! Nu doar o data am patit ceea ce tu ai relatat si, din punctul meu de vedere, este inadmisibil.
    NU RECOMAND acest pub!

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× one = 6Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,