Restaurant Anturaj (inchis)

Vizualizari 4.358 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala; Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 6 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Uruguay 11, BUCURESTI


021.222.06.07, 0722.220.607

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt27805

Se pare ca a fost inchis definitiv in august 2011.

Am ajuns la restaurantul Anturaj la putine zile de la deschidere, cand inca nu terminasera de amenajat, cautandu-l pe fostul Tavernaria La Gigi. De fapt, acolo au mai fost si alte restaurante (sau, oricum, cu nume diferite, primul se numea Alfresco), insa nu a rezistat niciunul prea mult timp. Dupa cum am spus, pareau inca sa faca ultimele retusuri la Anturaj si nu au avut rabdare sa primeasca clientii numai dupa ce totul ar fi fost in regula acolo. Mai bine nu descriu cum a fost. Evaluarea a fost facuta oarecum anticipativ, incercand sa-mi imaginez cu ar fi fost peste cateva zile sau saptamani. Va trebui sa revin la Anturaj pentru o evaluare mai obiectiva si mai corecta.
--------
Am revenit la Anturaj. Intr-adevar, e mai curat si au revenit la normal cu mancarea. Meniul e lung, naumai la deserturi am numarat 21 de feluri. Mancarea nu e rea, unele feluri sunt destul de bune, totusi nivelul general poate fi considerat drept comun, desi ei nu cred ca ar fi de acord cu asta, dupa felul in care-si prezinta mancarea si dupa atitudinea foarte scortoasa si inutil-ceremonioasa a chelnerilor. Si, mai ales dupa timpul de asteptare, care e exagerat la un restaurant de nivelul Anturajului (ar fi adecvat doar la ceea ce isi imagineaza ei ca sunt). Daca ei targeteaza doar clientii care pot sta o ora si jumatate la o masa de pranz, cred ca si-au ales o strategie riscanta. Oricum, e de mers la Anturaj numai daca sunteti in zona, nu merita un drum special pana acolo din alta parte a Bucurestiului. (GB)

Localizare Restaurant Anturaj (inchis)

Uruguay 11, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
am fost la restaurantul Anturaj,ieri,si am fost dezamagita de tot,dar mai ale de mancare care era veche,clatitele reci,dar preturi uriase.Nu merita sa-ti strici seara la ei.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 9 = twenty sevenTaguri: , , , , , , , , , , , , ,