Restaurant Bocca Lupo

Vizualizari 18.224 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 115 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69579

Un restaurant de proximitate serios

Am revenit la Bocca Lupo. Restaurantul are succes, asa cum era si de asteptat, au foarte multi corporatisti in cladirile de birouri din jur si restaurantele bune in zona sunt putine. Mancarea nu mi s-a mai parut la fel de buna ca prima oara cand am fost la ei, pare facuta mai in graba. Muzica era de-a dreptul deranjanta pentru gusturile mele imbatranite, insa presupun ca nu e departe de obiceiurile vremii. Serviciul destul de lent, probabil din cauza bucatariei.

Bocca Lupo pare sa se indrepte catre statutul de restaurant de proximitate, pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona, un restaurant destul de bun, previzibil, cu preturi marisoare, insa nu exagerate. Probabil ca sunt putine motive pentru care ai indemna pe cineva sa vina de departe doar ca sa manance la Bocca Lupo. (GB - aprilie 2015)

Restaurant frumos, bucatarie italiana, mancare buna

Bocca Lupo e un restaurant italian deschis, dupa multe pregatiri, in Piata Operei, in Cotroceni, unde incepe Dr. Lister si unde inainte era un restaurant care s-a intamplat sa fie horror chiar in ziua in care am mancat noi acolo, Trattoria Roma Opera. Noul Bocca Lupo arata foarte bine, au folosit un designer talentat, concept modern, cu mare priza la public. La subsol au o sala amenajata ca o camara, cu saci de faina si alte asemenea pe rafturi de lemn, de efect. Terasa de afara e destul de incapatoare, pare sa fie si ea bine amenajata, cu multa verdeata, insa nu am apucat sa stam in ea fiindca Bocca Lupo a fost deschis in toamna lui 2014 si deja clientii incepeau sa se mute inauntru.

Bucataria e italiana la Bocca Lupo, traditionala spre contemporana, urbana. Dupa ora 20 am inteles ca au un meniu diferit, de bucatarie fina, probabil un fel de fine dining italian si el. Mancarea a fost buna, cheful de la Bocca Lupo e talentat, fara indoiala, stie bine cum merg lucrurile prin bucatarie. Cred ca poate sa faca si mai mult decat ne-a aratat noua, insa in timpul pranzului si-au propus sa nu mearga mai sus decat cere piata si sa tina costurile sub control, mai ales ca alaturi si in zona au mii de corporatisti bine platiti care vor sa manance bine, insa sa nu-si lase toata leafa la restaurant.

Serviciul a fost bun si el la Bocca Lupo, preturile normale pentru ambianta si calitatea mancarii luate impreuna.

Bocca Lupo, adica "gura lupului" zis in romaneste, e unul dintre restaurantele serioase ale Cotroceniului si ale Bucurestiului, cu un specific italian bine definit si pastrat. Pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona e o recomandare foarte buna. (GB - septembrie 2014)

Recenzii & Articole

Bocca Lupo (Baneasa)   
(May 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Cele mai frumoase 10 restaurante din Bucuresti - partea I   
Restograf (Feb 2016)

Bucurestiul nu duce lipsa de restaurante frumoase. Insa, de multe ori acestea sunt destul de ascunse si tind sa se piarda in multimea de restaurante care nu se gandesc la calitate (nici macar atunci cand vine vorba de mancare), ci doar la profitul rapid cu o investitie minima. In cele ce urmeaza...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Bocca Lupo

Dr Lister 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pacat de design, e frumos.Insa cam atat.

Reply

Am fost la Bocca Lupo acum 3 luni. Mancare excelenta, pizza super, servire ok. Acum 2 luni: mancare ok, servire ok. Ieri (13 septembrie 2015): am comandat o salata si o panacotta. Panacotta era veche – vizibil veche. Am ajuns acasa si am luat in stapanire baia familiei. In plus, angajatii sunt din ce in ce mai nefericiti, nu zambeste NIMENI in acest restaurant. Mancarea s-a prostit de tot ca gust, insa a oferi mancare fara gust e una, dar mancarea stricata mi se pare un atentat la vietile clientilor. Rusine, Bocca Lupo!

Reply

Am lucrat( ospatar)la acel restaurant totul e ca la carte nu cere nimeni 10% din nită de plata este un restaurant pentru cei cu bani hai sa fim seriosi

Reply

Foarte serios restaurantul, pacat insa ca la o nota de plata de 500 de lei au uitat sa dea bon fiscal…cand l-am cerut au venit doar cu un bon de 300 de lei, spunand ca “pe acesta l-au gasit” :) evaziune la mama ei acasa. Nu e rea mancare, insa e foarte departe de fine dining seara….sau o pizza banala intra la fine dining – si fie vorba intre noi, sunt in oras locuri mult mai modeste unde pizza e net superioara.. All in all, decorul e foarte frumos si atmosfera e placuta fiind restaurantul plin…insa aspectele mentionate mai sus ii cam descalifica.

Reply

    Iertati-am va rog, dar pentru dumneavoastra o pizza margherita la lumina lumanarii in seamna fine dining?

    Reply

    Am fost si eu la Boccalupo, servirea a fost foarte buna si mancarea excelenta. Imi place mancarea italiana, poate ca si din cauza asta o zic, si sincer sa fiu n-am vazut in meniu o pizza la pretul pe care il afisezi dumneata acolo. Parerea mea, faceti o rezervare inainte si beti o sticla de vin cand va duceti, au o colectie foarte interesanta. Daca va duceti zece persoane si mancati doar pizza si beti apa plata, ce asteptari ati avea de la servicii, ce ar trebui sa faca un personal pentru dumneavoastra?

    Reply
adriana stoichita February 7, 2015 at 8:00 pm

BUNA SEARA AM FOST ACUM CATEVA ZILE SI UN OSPATAR DE LA ACEST RESTAURANT A FOST FOARTE AROGANT,PE CE CA NU MIA SCHIMBAT O SCRUMIERA MIA CERUT 10 LA SUTA SPAGA LA SUMA NOTEI A ZIS CA ASA SE OBISNUIESTE IN ACEST LOCAL,DACA DA SI ESTE ADEVARAT SCRIETI PE NOTA AM VAZUT CA AU ECUSOANE IL CHEMA ADRIAN,AVETI MAI MULTA ATENTIE

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven − = 0Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,