Caffe Citta (Radisson)

Vizualizari 8.868 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jun-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 38 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt33130

Am revenit dupa patru ani la Caffe Citta, cafeneaua-bistrou de la hotelul Radisson, si mi-a placut ceva mai mult decat prima data. Locul e frumos, foarte luminos, aerisit, modern, asa cum e si normal intr-un astfel de hotel. Meniul nu e lung - alt semn de lucru luat in serios - bucatarie italiana, cu feluri de mancare "cuminti", neostentative. O supa de sparanghel a fost foarte buna, de tinut minte; alta supa, cu fructe de mare, buna si ea, insa ceva mai putin si cu mult prea mult ulei; caracatita foarte buna, la fel si bibanul de mare; cartofii reincalziti...

Caffe Citta e un restaurant destul de scump, o masa in doi cu mancare relativ obisnuita te duce spre 400 de lei, daca iei si o sticla cu vin bun. Si, ca veni vorba despre vin, nu te intreaba nimeni acolo daca vrei unul, nici macar atunci cand vad ca iti iei feluri de mancare ce nu pot fi atinse fara un pahar de vin bun alaturi. In rest, serviciul a fost foarte bun, dezinvolt, natural. Nu le-am pus o nota mai mica la serviciu pentru ca, oricum, nimeni nu te intreaba de vin la restaurantele bucurestene, dar absolut nimeni.

Caffe Citta e un restaurant bun al centrului Bucurestiului, la care poti merge la sigur daca nu e o mare diferenta pentru tine sa platesti sensibil mai mult decat in alta parte. (GB - iunie 2015)

--------------------------------

Caffe Citta e o cafenea restaurant a hotelului Radisson din Bucuresti. Ca orice local al unui restaurant de lux, totul e facut ca la carte la Caffe Citta: mancare buna, foarte bine amenajat. Preturile sunt mari, nu e de mers in fiecare zi acolo. (GB - apr 2011)

Localizare Caffe Citta (Radisson)

Calea Victoriei 63, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost de curand la acest restaurant…mancarea este buna, serviciile sunt oki. Dar am patit o faza urata: au in meniu aperol si prosecco la 29 de lei, eu am cerut doar prosecco si la nota ce sa vezi 37 de lei paharul (120ml). Foarte urat…in conditiile in care un pahar de vin bun la ei este 32 de lei. Deci aveti grija la nota!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = sixTaguri: , , , , , , , , , , , , , , ,