Restaurant Club Memories (inchis)

Vizualizari 2.308 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt32246

Se pare ca s-a inchis definitiv si nu cred ca sunt multe regrete printre bucuresteni... (GB - apr 2011)

Memories e un coafor (mi se pare ca pe perete scrie "beauty center") cu restaurant, sau un restaurant cu coafor/ beauty center, cum vreti s-o luati. Si cu un club - bar la mansarda, sa nu uit... Cand intri in frumoasa casa de pe strada Batistei, vizavi de bisericuta, te trazneste un miros de coafor (sau de beauty center) de iti vine sa iesi ca sa te mai uiti o data pe panoul de la intrare. Insa o doamna de la intrare te chestioneaza in privinta intentiilor, si, in functie de acestea, te directioneaza catre parter, daca necesiti ceva reparatii sau imbunatatiri legate de frumusete, catre etaj, in cazul in care stomacul e preocuparea centrala, respectiv catre mansarda in cazul in care ti se pare ca "spiritul" necesita ceva atentie si interventii. Casa e mare, sunt multe sali si salite, amenajate relativ minimalist. Meniul e in intregime italienesc si - prima surpriza placuta - e rezonabil de lung. Mancarea e rezonabila, nu e "fine dining" si nici nu cred ca si-au propus asta, se pare ca evenimentele ("live concerts, theatre evenings" - cum scrie pe reclamele lor) sunt centrele de interes. Imi inchipui ca atunci vin si clientii, pentru ca noi nu am vazut nici urma de vreunul cat am stat la Memories (la ora pranzului), si am dat si o tura prin fiecare sala si salita ca sa-i caut. Asadar, beauty - happenings - mancare, sau happenings - beauty - mancare, cum vreti s-o luati, daca intentionati sa mergeti la Memories. Si sa aveti in vedere ca nu e ieftin la Memories. (GB - nov 2010)

Localizare Restaurant Club Memories (inchis)

Batiştei 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
s-a transformat in coafor? sucks!

Reply

(..)
Am comandat pene si tortelini al forno, dar cand am cerut si parmezan separat ni s-a spus ca: “Pentru portiile dvs am folosit tot parmezanul pe care il aveam. Mii de scuze!” Restaurant cu specific italian fara parmezan pe 8 Martie… Good Memories? Bad Memories? No memory! Please, upgrade! PARMIGIANO, PER FAVORE!! CAPISCI??!”

http://infoinsider.ro/2011/03/09/ricordi-parmigiano-per-favore-capisci/#comment-648

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 6 = twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,