Ristorante, pizzeria, wine bar Cucina di Eleni (inchis)

Vizualizari 5.599 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 176 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69317

Un mic restaurant cald, primitor, cu mancare destul de buna

Restaurantul cu specific italian traditional Cucina di Eleni a fost deschis in mai 2014 in locul fostului Louisenhof din strada Stefan Mihaileanu. E Bucurestiul cu farmecul de alta data acolo, o bucata compacta, bine pastrata, care a fost ferita, pana acum, de sminteala comunistilor si de cea a urmasilor lor. O casa mica, supraetajata fortat, se pare, cu o curte mica in fata, copac batran si altele din acelasi roman.

Interiorul arata destul de bine, clasic, cald, cu lemn de feronerie, fara invadatorii zilelor noastre, nichelul si sticla. Mobilier auster, scaune oribil de incomode, mici tablouri cu poze si obiecte vechi pe pereti. Au o sala si la etaj sau mansarda, cum vreti sa o considerati.

Mancarea a fost destul de buna la Ristorante pizzeria Cucina di Eleni, ceva mai buna decat ne asteptam dupa ce am vazut meniul nepermis de lung. Nimic de tinut minte si de revenit acolo in mod special, din ce am primit noi, insa pleci multumit si satul, pentru ca portiile sunt consistente si preturile rezonabile. Serviciul a fost foarte bun, cu niste chelneri calmi si rabdatori.

Cucina di Eleni e, deci, unul dintre restaurantele serioase ale Bucurestiului vechi dintre Pache Protopopescu si Calarasi, placut, primitor, linistit, in care te simti binevenit, nepacalit si bine servit. Pentru locuitorii zonei e o optiune fara gres. (GB - octombrie 2014)

Localizare Ristorante, pizzeria, wine bar Cucina di Eleni (inchis)

Stefan Mihaileanu 35, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Imi este dor de acest local…

Reply

Am fost la Cucina sambata si am serbat Turta fetitei. Ne-am simtit excelent, mancarea a fost delicioasa, iar oamenii stiu sa faca treaba.

Au si terasa afara, dar noi am preferat sa folosim etajul, racorit cu aer conditionat.

Este un restaurant cochet, cu atentie ridicata la solicitarile clientilor. Ne-au povestit ca vinerea organizeaza deobicei si muzica live. Abia astept sa reajung la ei.

Nu ratati muschiul de vita cu sos Jack Daniel’s.

Reply

Am fost acum cateva seri aici. Mancarea buna si foarte buna. Recomand Lasagna, berbecutul, pizza si tiramisu (un singur minus: vita prea bine facuta, desi cerusem “medie”). Personal amabil, dar “nesufocant”. Preturi decente. Recomand cu caldura, o experienta placuta.

Reply

Portiile sunt mult mai mici decat e specificat in meniu; la paste te taxeaza pentru o lingurita de parmezan cu 4 lei, iar textele de genul “e totul in regula?” repetate sau nu obsesiv nu fac altceva decat sa indispuna clientul si se vede de la o posta ca sunt impuse….in realitate nu va intereseaza satisfactia clientului ci doar portofelul acestuia. Paca ca nu mai e Loiusenhof acolo, era cu 10 clase peste voi

Reply

restograf,mananca gratis la cucina sa faca reclama?….restaurantul este vesnic gol:))))

Reply

Si noi mergem des la ei si sunt intradevar foarte primitori. Fac niste paste asa cum trebuie. Ne-am simtit bine de fiecare data iar raportul calitate pret este foarte bun.

Reply

This is a great gem, worthwile a walk (or v short drive) to this still central but more residential restaurant (very close to Foisorul de Foc)..

* Best of all is the quality of service, all (with no exception) staff members have the great balance of curtesy and friendliness that makes for a good atmosphere.

* Very good food, typical Italian fares with also few international options. No major innovations, but it’s solid, and they will adjust /adapt to any particular requests.

* Pleasant terrace for summer /warmer days. Inside location gets a big plus for having one of the floors exclusively for non-smokers ( many Bucharest restaurants have a so-called no-smoking area which is only few tables next to the smokers).

They’ve opened three months ago, and I’m already a regular whenever in town…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− five = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,