Restaurant Da Mario

Vizualizari 3.982 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana; Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 16 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Agricultorilor 113, BUCURESTI


021.321.31.79, 0723.996.811

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant Da Mario

Agricultorilor 113, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
va salut,sunt administratorul acestui restaurant si vreau sa precizez legat de comentariul de mai jos ca este unul nefondat atata timp cat reclamantul se semneaza “anonim”si nu ne da posibilitatea la o conversatie. Eu unul o iau ca pe o rautate a unui fost angajat. Va multumesc cu respect.

Reply

Am fost de curand in acest restaurant, la care mergeam des pe vremuri, si am fost foarte dezamagita. Mancarea nu a mai fost la fel de buna si ceea ce a stricat cu adevarat seara a fost servirea. De mult nu am mai avut parte de asa o servire. Pe chelnerita de la masa noastra o vedeai foarte rar si de mai multe ori a trebuit sa mergem sa o cautam prin restaurant, deoarece bauturile ni se terminau si ea nu aparea nici dupa lungi asteptari. Atunci cand comandam trebuia sa vorbim rar, pe rand si in ordinea de la masa, pentru ca altfel ne punea la punct ca nu are timp sau cum sa scrie. Mai precizez ca am stat 45 minute ca sa ne aduca mancarea din momentul in care am comandat-o.

Reply

Restaurantul este preferatul meu. Sef este Marian si intr-adevar el vine cu o expertiza Italiana si franciza chiar de acolo. Revin de 8 ani acolo si portiile au ramas la fel de generoase si bine gatite.
Recomand cu incredere

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− three = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,